Strippari juhliin

Strippari juhliin voi olla erittäin hauska ja tuhma lisä. Jos harkitset stripparin palkkaamista ystäväsi syntymäpäiväjuhliin, on muutama asia, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Ensinnäkin sinun on löydettävä hyvämaineinen yritys, joka on erikoistunut strippareiden tarjoamiseen juhliin. Toiseksi sinun on päätettävä, kuinka paljon olet valmis käyttämään rahaa strippariin. Kolmanneksi sinun on varmistettava, että palkkaamasi strippari viihtyy hyvin esiintyessään ihmisryhmän edessä. Kun olet huolehtinut näistä kolmesta asiasta, olet hyvässä vauhdissa palkatessasi stripparin ystäväsi syntymäpäiväjuhliin.

1. Miten menestyä stripparina juhlissa

Ollaksesi menestyvä strippari juhlissa sinun on oltava itsevarma, sinulla on oltava hyvä lavaesiintyminen ja sinun on pystyttävä liikuttamaan kehoasi hyvin. Sinun on myös oltava sinut kehosi kanssa ja voit olla mielelläsi alasti muiden ihmisten edessä. Jos mikään näistä asioista ei tunnu sinusta epämukavalta, et ole menestyvä strippari juhlissa.

2. Miten valita oikea strippari juhliisi

Kun valitset stripparia juhliisi, sinun täytyy miettiä, millaisista juhlista on kyse ja millainen strippari olisi sopiva kyseisiin juhliin. Jos kyseessä ovat polttarit, haluat miesstripparin. Jos kyseessä ovat syntymäpäiväjuhlat, saatat haluta naisstripparin. Sinun on myös otettava huomioon juhlien budjetti ja se, kuinka monta ihmistä juhliin osallistuu.

3. Miten varmistat, että strippari viihtyy

Varmuus siitä, että strippari viihtyy, on tärkeää, sillä jos strippari ei viihdy, juhlista ei tule onnistuneet. Sinun on varmistettava, että stripparilla on paikka, jossa hän voi vaihtaa vaatteet ja että hän viihtyy juhlien paikassa. Sinun on myös varmistettava, että strippari viihtyy juhliin osallistuvien ihmisten kanssa.

4. Mitä odottaa, kun sinut palkataan strippaamaan juhliin

Kun sinut palkataan strippaamaan juhliin, voit odottaa, että sinua kohdellaan kuin ammattilaista. Juhlien järjestäjät tarjoavat sinulle yleensä pukuhuoneen ja varmistavat, että sinulla on kaikki tarvittava, jotta voit valmistautua esitykseesi. Voit odottaa saavasi palkkiota palveluksistasi, ja juhlavieraat saattavat myös antaa sinulle juomarahaa.

5. Miten varmistat, että sinulla on hauskaa strippaillessasi juhlissa

Jos kyseessä ovat yksityiset juhlat:

Ensin on varmistettava, että juhlissa on hyvä tunnelma. Kukaan ei halua olla juhlissa, jotka ovat kiusalliset tai kireät. Varmista, että musiikki on hyvää, valaistus on imarteleva ja että kaikki vieraat ovat hyvällä tuulella.

Seuraavaksi sinun on varmistettava, että sinulla on mukavaa. Strippiklubeilla voi olla kuuma, joten varmista, ett sinulla ei ole yllsi mitään liian ahtauttavaa. Pue päällesi jotain, joka saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja seksikkääksi.

Viimeiseksi varmista, että tarjoat vieraille hyvän esityksen. Tämä tarkoittaa, että tanssit hyvin, olet leikkisä ja olet tietoinen yleisöstäsi. Varmista, että järjestät show’n, josta he nauttivat ja jonka he muistavat.

6. Mitä tehdä, jos strippaaminen juhlissa ei tunnu mukavalta

Jos strippaaminen juhlissa ei tunnu mukavalta, voit tehdä muutamia asioita, joilla voit tehdä kokemuksesta miellyttävämmän. Yritä ensinnäkin rentoutua ja hengittää syvään. On myös tärkeää muistaa, että hallitset tilanteen ja voit lopettaa milloin tahansa. Jos sinusta tuntuu, että kohta purskahdat itkuun tai saat paniikkikohtauksen, on täysin ok poistua tilanteesta. Lopuksi yritä pitää hauskaa ja nauttia kavereidesi saamasta huomiosta.

7. Miten saat parhaan mahdollisen hyödyn strippaamisesta juhlissa

Jos haluat vinkkejä siitä, miten olla hyvä strippari juhlissa:

Ensiksi sinun on varmistettava, että tunnet olosi mukavaksi vartalosi kanssa ja että sinulla on liikkeet sen tueksi. Et halua olla se strippari, joka vain seisoo kömpelösti, kun kaikki nauravat sinulle.

Kun liikkeet ovat hallussa, on tärkeää olla itsevarma ja työskennellä huoneessa. Kävele ympäriinsä ja juttele ihmisille, varmista, että otat katsekontaktia ja olet flirttaileva. Mitä itsevarmemmalta vaikutat, sitä enemmän ihmiset haluavat antaa sinulle tippiä.

On myös tärkeää muistaa, että kaikki juhlissa eivät pidä alastomuudesta, joten varmista, että kunnioitat ihmisten henkilökohtaista tilaa ja rajoja. Jos joku ei halua, että häntä kosketetaan, älä koske häneen.

Loppujen lopuksi pidä hauskaa! Tämä on tilaisuutesi päästää irti ja olla joku muu yhden yön ajan. Hyväksy sisäinen seksijumalattaresi ja nauti olostasi.

Jätä kommentti