Mikä on turri?

Turri on ihminen, joka on furryfandomissa. Jokaisella turrilla ei ole suittia. Suitti on antropomorfinen eläinasu. Turrit ovat yleensä mielenkiintoisia ja sosiaalisia olentoja, joilla on usein runsaasti ystäviä. He ovat ylpeitä siitä, että ovat turreja, ja he pitävät yleensä paljon eläimistä ja kaikesta, mikä on turrille tyypillistä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta mikä on turri

Mitä on turri?

Turri eli furry on antropomorfisten eläinhahmojen ympärille muodostunut alakulttuuri. Turrikulttuurin jäseniä kutsutaan myös itsessään turreiksi (engl. furries). Turrit ovat yhteisö, joka koostuu ihmisistä, joilla on kiinnostus antropomorfisten eläinhahmojen sekä niiden käyttäytymisen, kulttuurin ja taiteen tutkimiseen. Turrit uskovat, että ihmiset ja eläimet voivat olla yhteydessä toisiinsa ja että he voivat oppia toisiltaan.

Mikä on Turreilu?

Turreilu on fantasia-alakulttuuri, joka tunnetaan nimellä ”turri” tai ”turreilu” (engl. ”furry”). Turriharrastajat kuluttavat ja tuottavat esimerkiksi japanilaistyyppisiä sarjakuvia ja sarjoja, joissa esiintyy ihmismäisiä eläinhahmoja.

Mitä on fursuit?

Turkispuvut ovat eläinaiheisia pukuja, jotka usein edustavat käyttäjän fursonaa tai henkilökohtaista hahmoa, johon hän samaistuu. Käsintehdyt turkisasut voivat usein maksaa tuhansia euroja.

Miten tehdä fursuit pää?

Fursuit pään voi tehdä vaikka kotonakin, tarvitset vain hieman taitoa ja oikeat materiaalit. Aluksi sinun tulee rakentaa pään vaahtomuovista, ja sen jälkeen päällystää se halutulla materiaalilla. Liikkuva leuka on myös mahdollinen, ja se tehdään Worbla-muovista. Silmävaihtoehtoina ovat piirroshahmomaiset silmät, jotka voidaan tehdä staattisina tai 3d-efektillä.

Jätä kommentti