muisto runo kissalle: todella kaunis jäähyväisruno…lemmikille…

Tiedän kidutan itseäni turhaan oikeastaan tulevaisuutta ajatellen tessan sydämen vajaatoiminta alkaa vanheta vain oikealla hoidolla voi hyvin elää täyttä pitkää elämää posetiivaren sivuilta löysin todella kauniin runon kyyneleet virtaavat silmistäni miten ihmeessä jonain päivänä toivottavasti tessa elää täyttä pitkää elämää nukkuu rauhassa kotona rakkaassa paikassaan vierailut muuttuu hauraaksi heikoksi kivut häiritsevät unta

Kaunis runo lemmikin elämästä ja muistoista, joita matkan varrella syntyy.

I. Kissani muistot

Tessa tuovat kyyneleet silmiini. Ajattelen häntä usein ja sitä, kuinka hänen elämänsä saattaa päättyä nopeammin kuin haluaisin. Tiedän, että oikealla hoidolla se voi elää pitkän ja täyden elämän. Kun se kuitenkin alkaa vanheta, siitä tulee hauraampi ja heikompi. Hänellä voi olla univaikeuksia ja hänellä voi olla kipuja useammin.

2. Voin vain kuvitella, kuinka vaikeaa on seurata hänen taantumistaan, mutta teen kaikkeni varmistaakseni, että hän voi hyvin ja että hänen elämänlaatunsa on mahdollisimman hyvä. Aion vaalia jokaista hetkeä, jonka meillä on yhdessä, ja pitää hänet aina lähellä sydäntäni.

II. Yhdessä tekemämme asiat

Meillä oli aina niin hauskaa yhdessä, olimme sitten vain kotona tai tutustuimme uusiin paikkoihin. Rakastin aina viettää aikaa kanssasi ja tulen todella kaipaamaan sinua. Tiedän, että olet nyt paremmassa paikassa, mutta en voi olla surullinen siitä, että olet poissa. Tiedän kuitenkin, että vahdit minua, enkä koskaan unohda kaikkia niitä hienoja hetkiä, joita vietimme yhdessä.

III. Tapa, jolla hän sai minut tuntemaan

Nuorempana uskoin, että rakkaus oli kaiken kattava, kaiken kuluttava tunne. Se oli jotain, joka pyyhkäisi sinut jaloiltasi ja ottaisi elämäsi haltuunsa. Ja vaikka se voi olla totta joillekin ihmisille, minulle rakkaus on ollut jotain paljon hienovaraisempaa ja lempeämpää.

Kun tapasin Tessan, tunsin heti vetoa häneen. Hänessä oli jotain, joka sai minut tuntemaan oloni mukavaksi. Hän oli kiltti ja huolehtivainen, ja hänellä oli tapa saada minut tuntemaan, että voisin kertoa hänelle mitä tahansa. Meistä tuli nopeasti ystäviä, ja pian huomasin rakastuvani häneen.

Tapa, jolla hän sai minut tuntemaan, oli jotain aivan muuta kuin mitä olin koskaan ennen kokenut. Hänen seurassaan tunsin oloni turvalliseksi ja varmaksi. Tunsin, että sain olla oma itseni, eikä minun tarvinnut esittää tai teeskennellä jotakuta, joka en ollut. Hän hyväksyi minut sellaisena kuin olin, ja hän rakasti minua ehdoitta.

Kun hän kuoli, olin järkyttynyt. Minusta tuntui kuin olisin menettänyt osan itsestäni. Mutta vaikka hän ei ole enää kanssamme, tiedän, että hänen rakkautensa loistaa edelleen elämässäni. Hän oli ankkurini, ja hän tulee aina olemaan osa minua.

IV. Yhteinen siteemme

oli katkeamaton siitä hetkestä lähtien, kun tapasimme. Tessa oli paras ystäväni, ja rakastin häntä ehdoitta. Tiesin, että koittaisi päivä, jolloin hänen heikkenevä sydämensä veisi hänet minulta, mutta en halunnut koskaan uskoa sitä.

Lopulta se päivä koitti, kun Tessan sydän petti ja hän menehtyi. Olin järkyttynyt. Minusta tuntui kuin olisin menettänyt osan itsestäni. Tiesin, että hän oli paremmassa paikassa, mutta kaipasin häntä silti hirveästi.

Tessa oli hyvin erityinen koira, enkä koskaan unohda häntä. Hän oli aina tukenani, tapahtui mitä tahansa. Olen niin kiitollinen siitä, että sain hänet elämääni. Hän oli todella paras ystäväni.

V. Kuinka paljon hän merkitsi minulle

Vain harvoilla ihmisillä on elämässä yhtä suuri vaikutus kuin Tessalla. Siinä lyhyessä ajassa, jonka tunsin hänet, hän muutti elämänkatsomukseni täysin. Hän oli aina niin täynnä elämää ja iloa, vaikka hänellä oli omat henkilökohtaiset vaikeutensa. Tessa oli aina niin positiivinen ja hänellä oli aina hymy kasvoillaan. Hän oli uskomaton ystävä ja vielä parempi ihminen.

Tessan ansiosta yritän elää elämääni täysillä. Haluan ottaa kaiken irti jokaisesta päivästä, koska tiedän, että hän olisi halunnut minun tekevän niin. Tessa oli aina niin positiivinen ja hän yritti aina tehdä parhaansa jokaisesta tilanteesta. Jopa silloin, kun hän kohtasi oman kuolevaisuutensa, hän ei koskaan lakannut taistelemasta.

Tessa oli uskomaton ihminen, ja hänellä oli valtava vaikutus elämääni. Olen niin kiitollinen siitä, että olen tuntenut hänet, enkä koskaan unohda häntä. Tiedän, että hän katselee minua ylhäältä, ja aion jatkossakin tehdä hänet ylpeäksi.

VI. Päivä, jolloin hän kuoli

, olin ulkona ystävien kanssa. Oli lauantai, ja olimme suunnitelleet menevämme elokuviin ja sen jälkeen syömään. Äitini soitti minulle noin kello 14.00. Huomasin, että hän itki, ja tiesin, että jokin oli vialla. Hän kertoi minulle, että Tessa oli kuollut. En ensin uskonut häntä. Luulin, että hän vitsaili. Mutta hän ei ollutkaan. Minusta tuntui kuin olisin jäänyt rekan alle. En tiennyt mitä tehdä. Halusin huutaa ja itkeä ja olla vain Tessan kanssa. Mutta en voinut. Minun oli oltava vahva äitini vuoksi. Joten menin kotiin ja me vain pidimme toisiamme sylissä ja itkimme.

Tessa oli vain seitsemänvuotias kuollessaan. Hän oli taistellut sydämen vajaatoimintaa vastaan muutaman vuoden ajan. Olimme yrittäneet kaikkea auttaaksemme häntä, mutta mikään ei toiminut. Kuolinpäivänään hän nukkui kotonaan omassa sängyssään. Hän kuoli rauhallisesti nukkuessaan.

Tessan kuolemasta on kulunut vuosi, ja ajattelen häntä edelleen joka päivä. Kaipaan häntä niin paljon. Hän oli niin erityinen koira. Se oli aina iloinen ja heilutti häntäänsä, olipa se kuinka sairas tahansa. Tiedän, että se on nyt paremmassa paikassa, mutta en voi olla toivomatta, että se olisi vielä täällä kanssani.

Jätä kommentti