roni bäck jimi bäck: Roni back veli?

Roni ja Jimi Bäck ovat veljekset, jotka molemmat ovat menestyneitä muusikoita. Roni on laulaja ja lauluntekijä ja Jimi kitaristi ja tuottaja. Molemmat ovat saavuttaneet menestystä musiikkiteollisuudessa, ja sekä kriitikot että fanit ovat tunnustaneet heidän kykynsä. Roni ja Jimi suhtautuvat molemmat intohimoisesti musiikkiin, mikä näkyy heidän työssään. He ovat molemmat lahjakkaita muusikoita, joilla on paljon annettavaa musiikkimaailmalle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta roni bäck jimi bäck

Onko Sara Karoliina ja Mike Bäck yhdessä?

Sara Karoliina ja Mike Bäck ovat yhdessä. He ovat olleet yhdessä kolme vuotta. Miklu julkaisi Sara-rakkaansa kanssa suloisen yhteiskuvan, joka keräsi odotetusti tuhansia tykkäyksiä.

Missä ohjelmissa Roni Back on ollut?

Roni Back on ollut mukana useissa eri televisio-ohjelmissa. Hän on esiintynyt muun muassa Fort Boyard Suomi -tosi-tv-ohjelmassa, joka kuvattiin kesällä 2018 Ranskassa ja esitettiin MTV3-kanavalla syksyllä 2018. Siinä hänen lisäkseen oli mukana 17 muuta julkisuuden henkilöä.

Mitä Roni Back harrastaa?

Roni harrastaa jalkkista ja säbää. Hän on myös intohimoinen musiikin ystävä, ja viettää paljon aikaa soittamalla kitaraa ja laulamalla. Roni on myös hyvin kiinnostunut historiasta, ja hän viettää paljon aikaa lukemalla kirjoja ja katselemalla dokumentteja.

Missä kaupungissa Roni Back asuu?

Roni Back asuu Helsingissä. Hän on muuttanut perheineen Orimattilasta Helsinkiin vuonna 2000.

Onko Airi raskaana?

Kyllä, Airi Mikkelä on raskaana ja odottaa ensimmäistä lastaan kumppaninsa Roni Bäckin kanssa. Pariskunta ilmoitti uutisesta sosiaalisen median kanavissaan, ja Bäck jakoi kuvan, jossa Mikkelä pitelee vauvamahaansa. ”Olemme niin innoissamme saadessamme toivottaa pienokaisemme tervetulleeksi maailmaan ensi vuonna”, Bäck otsikoi suloisen kuvan kuvatekstiksi. Myös Mikkelä julkaisi saman kuvan omalla tilillään kirjoittaen: ”Suurin seikkailumme alkaa”.

Jätä kommentti