Paqpa

Paqpa asuu Suomessa, kaupungissa nimeltä Helsinki. Paqpa on asunut täällä jo useita vuosia ja tuntuu viihtyvän hyvin täällä. Helsinki on mielenkiintoinen kaupunki, ja täällä on paljon nähtävää ja tehtävää. Paqpa on kuitenkin löytänyt täältä myös paljon ystäviä, joiden kanssa hän viettää aikaa mielellään.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko Paqpa tienaa?

Paqpa tienaa vuodessa yli 225 000 euroa tekemällä jotain ihan muuta kuin tunnetuimmat naissomevaikuttajat. Nyt Paqpa-nimimerkillä tubettava 26-vuotias paljastaa, mitä kannatta tehdä – ja mitä ei – jos haluaa onnistua elättämään itsensä somella.

Kuka on Paqpan Kuvaaja?

Paqpan Kuvaaja on Paqpan Youtube-kanavan omistaja ja päätoimittaja. Hän valmistui vuonna 2015 ja alkoi tehdä videoita päätoimisesti. Nykyään Rodas saa ansionsa kanavan mainostuloista. Kesäkuussa 2022 Paqpan Youtube-kanavalla oli yli 330 tuhatta tilaajaa ja yli 460 miljoonaa katselukertaa.

Minkä ikäinen on Paqpa?

Paquita ”Paqui” Pérez (s. 22. maaliskuuta 1995), joka tunnetaan paremmin nimellä Paqpa, on espanjalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä.

Paljonko Eeddspeaks tienaa?

Eeddspeaks tienaa vuosittain 121 000 dollaria.

Kuka on Suomen kuuluisin tubettaja?

Suomen kuuluisin tubettaja on Justimusfilms-nimimerkillä toimiva Juho Rantala. Rantalan YouTube-kanava on kerännyt yli kymmenen vuoden ajan runsaasti tilaajia ja hänen videoitaan on katsottu yli kaksi miljoonaa kertaa. Rantala on tehnyt yhteistyötä useiden suomalaisten julkkisten kanssa, minkä lisäksi hän on ollut mukana useissa televisio-ohjelmissa.

Missä Eric Savolainen asuu?

Eric Savolainen asuu Espoossa. Hän on 23-vuotias ja työskentelee videopelikommentaattorina ja viihdyttäjänä. Eric on suosittu tubettaja, joka on saavuttanut suuren suosion nuorten keskuudessa. Hänen videoitaan on katsottu yli miljoona kertaa ja hänellä on yli 60 000 tilaajaa. Eric on mukava ja hauska tyyppi, joka viihdyttää ihmisiä videollaan. Hän asuu Espoossa yhdessä vaimonsa ja kahden koiransa kanssa. Eric on onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä.

Miten tehdä Pelivideo?

Pelivideoiden tallentaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti Play Pelit -sovelluksen avulla. Valitse vain haluttu peli ja paina sen tietosivun yläreunasta Tallenna pelivideo -painiketta. Videolle voi valita laatuasetukset ja tallennus aloitetaan käynnistämällä painiketta. Pelaamisen aloittamisen jälkeen videota tallennetaan automaattisesti.

Mikä on lakon oikea nimi on?

Eric Savolainen (s. 14. huhtikuuta 1993 Jämsä), tunnettu paremmin käyttäjänimellään Lakko, on suomalainen videopelejä pelaava ja vlogeja kuvaava suomenkielinen tubettaja. Lakon oikea nimi on Eric Savolainen. Hän on erittäin suosittu YouTubessa, ja hänellä on yli 600 000 tilaajaa.

Minkä ikäiselle YouTube on?

YouTube on tarkoitettu vähintään 16-vuotiaille käyttäjille. Tämä on Googlen käyttöehtojen mukaista, sillä Googlen käyttöehtojen mukaan käyttäjien on oltava vähintään tämän ikäisiä, jotta he voivat luoda tilin. Jotkut vanhemmat antavat lastensa käyttää YouTubea alle tämän ikärajan, mutta vain jos tiliä hallinnoidaan yhdessä.

Voiko youtubella tienata?

Kyllä, voit ansaita rahaa YouTubessa ansaitsemalla rahaa videoistasi mainoksilla, kanavajäsenyyksillä ja Super Chatilla.

Mitä Youtube maksaa?

Jotta tekijä saisi videoidensa yhteydessä näytettävistä mainoksista rahaa, hänen pitää liittyä Youtuben Kumppaniohjelmaan. Liittyminen onnistuu helposti oman Youtube-kanavan asetuksissa. Kumppaniohjelman ehdoissa Youtube lupaa maksaa videon tekijälle 55% itse vahvistamistaan nettotuloista.

Jätä kommentti