Mitä tarkoittaa gg?

GG tarkoittaa vihreää tyyppiä. Se voidaan sanoa vihreille ihmisille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta gg

Mitä GN tarkoittaa Mikä se on?

GN tarkoittaa ”Good Night” ja se on yksi yleisimmistä tervehdyksistä, jota käytetään illalla tai yöllä.

Mitä BC tarkoittaa?

BC tarkoittaa ennen Kristuksen syntymää. Se on vuosiluvun lisämerkintä, joka kertoo, kuinka kauan sitten tapahtuma on tapahtunut. BC-merkinnällä on pitkä historia, ja se on käytetty jo vuosisatoja.

Mitä tarkottaa ty?

TY on lyhenne sanoista ”Kiitos”. Sitä käytetään yleisesti lyhennettynä tapana ilmaista kiitollisuutta.

Mitä tarkoittaa Ggs?

GGS tarkoittaa Generations and Gender Survey -tutkimusta, jossa kerätään tietoja hyvinvoinnista, ihmissuhteista, työelämästä ja asenteista sekä tulevaisuuden toiveista ja epävarmuuksista. Jos sinut on valittu osallistumaan GGS-tutkimukseen, se tarkoittaa, että sinua pyydetään vastaamaan joihinkin kysymyksiin, jotta tutkijat ymmärtäisivät paremmin näitä elämän osa-alueita. Kysely on täysin luottamuksellinen, ja vastauksiasi käytetään ainoastaan tilastollisiin tarkoituksiin.

Mikä on legit?

Legit on yleinen slangisana, joka tarkoittaa laillista tai aitoa. Amerikanenglannissa se käännetään usein myös mahtavaksi tai makeaksi. Urbaanin sanakirjan mukaan legit on yksi yleisimmistä slangisanoista Yhdysvalloissa, ja se onkin yleisesti käytetty monissa yhteyksissä.

Mikä on Body Count?

Body Count on Tony Scottin ohjaama yhdysvaltalainen toimintatrilleri vuodelta 1992, jonka pääosissa nähdään Wesley Snipes ja Ice-T. Elokuvan nimi viittaa sen keskittymiseen kahden päähenkilön tappamien ihmisten määrään.

Mitä BC tarkoittaa Piilolinsseissä?

BC tarkoittaa kaarevuus linsseissä. Se on linsseille ominainen mittayksikkö, ja se on yleensä välillä 8.0 – 10.0 mm. DIA tarkoittaa halkaisijaa linsseissä. Se on myös linsseille ominainen mittayksikkö ja se on yleensä välillä 8.0 – 10.0 mm.

Kauanko ultra kestää?

Vastaa:

Ultra tutkimus kestää yleensä noin vartin. Ennen tutkimuksen aloittamista naisella on usein vatsa tyhjennettävä ja hänen on myös juotava runsaasti vettä. Tämä auttaa sikiötä näkymään paremmin. Tutkimuksen aikana naisen on usein makaa vatsallaan ja tutkija käyttää vatsan päälle levitettyä geliä helpottamaan sikiön näkymistä. Tutkimuksen aikana voidaan myös käyttää eri suuntiin suuntautuvia ultraviolettivaloja, jotka auttavat sikiötä näkymään selvemmin.

Millä viikolla ultra?

Varhaisraskauden ultraääni tehdään yleensä raskausviikolla 11-13. Ultraääni on tärkeä tutkimus, koska se antaa lääkäreille tärkeää tietoa sikiön kehityksestä. Ultraääneen sisältyy usein myös sikiön seulontatutkimus, joka on tärkeä tutkimus sikiön mahdollisten kehityshäiriöiden selvittämiseksi.

Milloin ultraan?

Ultraäänitutkimuksia tehdään yleensä raskausviikoilla 5–12. Tämän aikavälin aikana sikiön sydämen syke on havaittavissa useimmiten jo raskausviikolla kuusi, mutta viimeistään raskausviikolla 7–8. Tutkimus tehdään yleisemmin sisätutkimuksena, emättimen kautta.

Mitä tarkoittaa sana Äyssi?

Äyssi on sana, joka tarkoittaa idiootti, tyhmä, aikaansaamaton, aivoton tai totaalinen typerys.

Mitä tarkoittaa ak-47?

AK-47 on neuvostoliittolainen rynnäkkökivääri, joka esiteltiin vuonna 1949. Se on nimetty suunnittelijansa Mihail Kalashnikovin ja sen esittelyvuoden mukaan. AK-47 on kaasukäyttöinen, lippaalla varustettu kivääri, joka on varustettu 7,62×39 mm:n patruunalla. Sillä on maine luotettavana ja kestävänä, ja se on yksi maailman käytetyimmistä ampuma-aseista.

Milloin toinen ultra?

Toinen seulontaultraääni tehdään vatsanpeitteiden läpi ja sitä täydennetään tarvittaessa emättimen kautta. Ultraäänitutkimus tehdään raskausviikoilla 19-22.

Näkyykö sukupuoli ekassa ultrassa?

Ei, sukupuoli ei näy ensimmäisessä ultraäänitutkimuksessa.

Voiko lapsen ottaa mukaan ultraan?

Lapsia ei voi ottaa tutkimukseen mukaan, koska ne eivät pysty vastaamaan tutkijoiden kysymyksiin. Tutkijat tarvitsevat vastauksia, jotta he voivat ymmärtää, mitä lapsen kehossa tapahtuu. Lapsen ottaminen mukaan ultraan voi olla vaarallista, koska se voi aiheuttaa vakavia vammoja.

Mikä on Snapstreak?

Snapstreak on Snapchatin ominaisuus, joka pitää kirjaa kahden Snapchattaajan välisestäSnap-viestien vaihdosta. Snapstreak pysyy yllä, kun kaksi Snapchattaajaa lähettää toisilleen Snap-viestejä (ei chatteja) edestakaisin 24 tunnin aikana. Jos Snapstreak on katkennut, mutta tiedätte lähettäneenne toisillenne Snap-viestejä (ei chatteja) edestakaisin 24 tunnin aikana, kerro asiasta meille.

Mikä on Hittaa?

Hittaa on suomalainen peli, joka muistuttaa hippaa. Pelin tarkoituksena on lyödä jotakuta pallolla tai esineellä ja juosta sitten pois ennen kuin hän ehtii lyödä takaisin. Peliä pelataan kahden tai useamman henkilön kanssa, ja sitä voidaan pelata sisällä tai ulkona.

Kuka tekee ultraäänitutkimuksen?

Gynekologit, radiologit, röntgenhoitajat (sonograferit) sekä esimerkiksi raskauden aikana koulutetut kätilöt tekevät ultraäänitutkimuksen. Ultraäänitutkimus voidaan tehdä päivystysvastaanotolla, jolloin yleislääkäri tekee tutkimuksen.

Mitä rakenneultrassa tutkitaan?

Rakenneultrassa tutkitaan sikiön kehitystä ja terveyttä. Sikiöltä katsotaan läpi kaikki elimet, jotta voidaan varmistaa, että kaikki kehittyy normaalisti. Ultraäänen avulla voidaan myös tarkistaa, kasvaako sikiö normaalisti.

Jätä kommentti