Mitä tarkoitta thx?

Sanan ”thx” lyhenne on ”thanks”. Se tarkoittaa kiitos.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta thx

Mitä tarkottaa THX?

THX on yritys, joka tarjoaa laatustandardeja äänen- ja kuvankäsittelyyn sekä elokuvateattereihin että kotiteatterilaitteisiin. THX:n sertifiointi kattaa koko tuotantoketjun nauhoituksesta esittämiseen. THX:n tavoitteena on tarjota parasta mahdollista kokemusta elokuvista ja muusta audiovisuaalisesta sisällöstä.

Mikä on Thanks lyhenne?

Thanks lyhenne on yleensä käytetty ilmaisema kiitoksia tai kun halutaan sanoa, että joku on tehnyt jotain hyvää.

Mikä on Huudi?

Huudi on kaupunki, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla. Huudi on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana huomattavasti, ja se on nyt yksi Pohjois-Pohjanmaan suurimmista kaupungeista. Huudissa on paljon nähtävää ja tehtävää, ja se on erittäin suosittu matkailukohde. Huudi on myös erittäin hyvä paikka asua, ja se onkin kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana huomattavasti.

Mikä on Brb?

BRB on lyhenne sanoista ”Be Right Back”. Se tarkoittaa, että joku on menossa pois hetkeksi, mutta tulee takaisin pian. BRB:n käyttö on yleistä chatissa ja somepalveluissa, kun joku haluaa sanoa, että hän tulee takaisin pian.

Miten sanotaan englanniksi kiitos?

Miten sanotaan kiitos englanniksi? Englanniksi voi sanoa kiitos muutamalla eri tavalla. Voit sanoa ”kiitos”, ”kiitos” tai ”kiitos paljon”.

Mikä on finski?

Finski on sana, joka tulee WNB-gangstereilta. WNB on lyhenne sanoista ”wannabe gangster”. Finski tarkoittaa suomalaisia. WNB-gangstereita pidetään epätoivoisina ja heidän tavoitteenaan on olla osa todellista gangsteriyhteisöä. He usein käyttävät sanaa ”finski” viitaten siihen, että heidän tavoitteensa ovat korkeammat kuin mitä he ovat todellisuudessa.

Mitä tarkoittaa in the Hood?

In the Hood tarkoittaa käytännössä korttelia, jossa on pääasiassa nuoria ihmisiä, ja jossa on paljon tapahtumia. Se voi olla myös paikka, jossa on vaikeaa elää, kuten esimerkiksi Bronxin alue New Yorkissa.

Mikä on Kiesi?

Kiesi on kaksipyöräinen kiinteäaisainen hevosajoneuvotyyppi, joka käytetään henkilöajoon ja kevyeeseen tavarankuljetukseen. Kiesejä on saatavilla eri kokoisina ja painoisina, ja ne voidaan valmistaa myös eri materiaaleista. Kiesit ovat yleensä kevyitä ja helposti liikuteltavia, ja ne ovatkin suosittuja henkilökohtaisten ajoneuvojen valinta.

Mitä tarkoittaa lyhenne aka?

Lyhenne aka tarkoittaa sanoista ”also known as”. Se on yleensä lyhenne sanoista ”tunnetaan myös nimellä” tai ”tunnettu myös nimellä”. Käytetään yleisesti kun halutaan lyhentää tekstiä tai kun halutaan kertoa, että joku asia/ihminen tunnetaan myös toisella nimellä.

Mikä on lyhenne SMH?

Lyhenne SMH tarkoittaa oikeasti ”shaking my head” eli puistelen päätäni. SMH on yleisesti käytetty lyhenne netissä ja sosiaalisessa mediassa, ja se voidaan käyttää monilla eri tavoilla. Se voidaan käyttää esimerkiksi ilmaisemaan hämmennystä, pettymystä tai kritiikkiä.

Mikä on CC pari?

CC pari voi tarkoittaa useita eri asioita, mutta yleisimmin se tarkoittaa söpöä paria. Söpössä pareissa on usein kaksi ihmistä, jotka ovat todella läheisessä suhteessa toisiinsa ja viettävät paljon aikaa yhdessä. He voivat olla myös hyvin romanttisia toisilleen ja viettää paljon aikaa kahdenkesken. CC parit ovat usein myös todella ystävällisiä ja huomaavaisia toisilleen, ja he voivat olla myös todella huumorintajuisia. Heidän välillään voi olla myös todella paljon kemiaa ja he voivat olla todella tärkeitä toisilleen.

Mitä tarkoittaa olla Mintissä?

Mintissä olla tarkoittaa olla täydellinen, parasta A-luokkaa tai viimeisen päälle. Kun jokin asia on mintissä, se on tyypillisesti meikki, hiukset tai kynnet.

Mikä on Flex?

Flex on termi, joka tarkoittaa lihasten ja nivelten notkistelua tai venyttämistä. Se on myös kehonhuollon ja -liikunnan menetelmä, joka auttaa vahvistamaan ja jännittämään lihaksia sekä parantamaan nivelten liikkuvuutta. Flexaaminen on hyödyllistä kaikenikäisille ihmisille, ja se on yksi parhaista tavoista vähentää stressiä ja rentoutua.

Mikä on FUFU?

Fufu on englanninkielinen slangisana, joka tarkoittaa feikkiä ja jota käytetään yleisesti internetissä. Fupremella eli fake Supremella viitataan vaatemerkki Supremeen, feezyllä eli fake Yeezyllä taas Adidaksen Yeezy Boost -kenkämalliin. Molemmat tuotemerkit ovat nuorten keskuudessa suosittuja.

Mikä on englanniksi ole hyvä?

Englanniksi ”ole hyvä” tarkoittaisi jotain tyyliin ”be my guest” tai ”you’re welcome”. Sitä käytetään yleensä vastauksena siihen, että joku kiittää sinua jostakin.

Mikä on englanniksi onko sinulla?

Onko teillä lapsia?

Mikä on Swag suomeksi?

Swag on suomeksi itsevarma ja cool henkilö. Swagin voi tunkea lähes mihin tahansa lauseeseen, esimerkiksi ”siisti paita, swag” tai ”en muista eilisestä mitään, swag”. Sanan käyttöä on myös kritisoitu, ja sen on sanottu tarkoittavan ”Secretly We Are Gay” (suomeksi: Salaa olemme homoja).

Mistä on lyhenne lol?

LOL-lyhenne on englannin kielen sanoista laughing out loud eli suomeksi nauramista tarkoittava akronyymi. Lyhenne on yleisesti käytetty nettislangi-ilmaus, jota käytetään puheessa toisinaan tilkesanana tai mitään tarkoittamattomana kommenttina.

Mistä tulee sana bisse?

Eräiden lähteiden mukaan 1700-luvulla Euroopassa juotiin “Bishop’s Wine:ä, joka oli eräänlainen tumma viinisekoitus ja että sana bisse kantautuisi sieltä, “bishe”. Näin ollen sana tarkoittaisikin “piispan viiniä”.

Mikä on ATM?

ATM on automaatti, josta voi nostaa rahaa. Se on myös lyhenne sanoista ”at the moment”, joka tarkoittaa suomeksi ”tällä hetkellä”. ATM:n käyttö on yleistä erityisesti Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Mikä on lyhenne CEO?

Toimitusjohtaja on yrityksen tai organisaation korkeimmalla tasolla toimiva henkilö. Toimitusjohtajan vastuulla on tehdä tärkeitä päätöksiä, laatia strategia ja valvoa yrityksen yleistä toimintaa. Monissa tapauksissa toimitusjohtaja on myös yrityksen perustaja tai omistaja.

Mikä on py?

Py tarkoittaa seuraavia asioita: Paraguay, ISO 3166-1 -koodi PY, valtio tai muu maantieteellinen alue. Surinam Airways, IATA-koodi PY, lentoyhtiö Py, kunta Ranskassa.

Mitä AP tarkoittaa?

AP tarkoittaa atomipainoa. Atomipaino on yksi useista atomien ominaisuuksista, ja se määritetään atomien painon suhteena yhden protonin painoon. Atomipainot voivat vaihdella hieman eri atomien välillä, ja tämä voi vaikuttaa siihen, miten atomit toimivat ja vuorovaikuttavat kemiallisesti.

Mitä on AS?

Aspergerin syndrooma on oireyhtymä, joka kuuluu autismin kirjoon. Se vaikeuttaa sosiaalista vuorovaikutusta. Termi on käytössä etenkin autismiyhteisöjen sisällä.

Mikä on BCC sähköpostissa?

BCC (Blind Carbon Copy) on sähköpostitoiminto, jonka avulla voit lähettää viestin jollekin toiselle henkilölle muiden vastaanottajien tietämättä. Tämä voi olla hyödyllistä, jos haluat pitää jonkun ajan tasalla keskustelusta, mutta et halua, että hän on mukana pääkeskustelussa. BCC on myös tapa lähettää viesti useille henkilöille ilman, että he tietävät, kuka muu on saanut viestin.

Mikä on CC lisenssi?

CC-lisenssi on Creative Commons -lisenssi, jonka avulla tekijä voi määritellä, miten muut saavat teosta käyttää. Tekijänoikeus säilyy tekijällä, mutta CC-lisenssien avulla on mahdollista myöntää teoksen käyttäjälle enemmän käyttöoikeuksia kuin tekijänoikeus muutoin sallisi.

Miten lyhennetään Katso?

Katso-lyhennettä käytetään usein silloin, kun halutaan osoittaa jollekin tietylle asialle. Katso-lyhenne voidaan muodostaa jättämällä sanan sisältä kirjaimia pois.

Mikä on lyhenne s?

S on lyhenne suomen kielessä sivu(t), sivu(i)lla tai syntynyt. S tarkoittaa arvosanaa suoritettu. S vaatteiden kokoluokituksessa merkitsee pientä (engl. small).

Miten sanoja lyhennetään?

Sanoja lyhennetään lopusta siten, että ensinmäinen pois jäävä kirjain on vokaali. Loppuun tulee piste. Jos sana on lyhennetty keskeltä, niin silloin ei tule pistettä. Helsinki = Hki. Mattemaattisten lyhenteiden kanssa ei käytetä pistettä. metri = m. Suuraakkosia käyttäviin lyhenteisiin ei tule pistettä.

Jätä kommentti