Missä teemu selänne asuu?

Teemu Selänne asuu Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on asunut siellä yli kymmenen vuotta ja on siellä todella tyytyväinen. Selänne on sanonut, että Los Angeles on paras paikka hänelle ja hänen perheelleen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta missä teemu selänne asuu

Mitä Teemu Selänne tekee nyt?

Teemu on edelleen vahvasti mukana hyväntekeväisyystyössä sekä oman järjestönsä Finnish Flash and Children’s Hospitals Guildin kautta Suomessa että Teemu Selänne Youth Sports Foundationin kautta Pohjois-Amerikassa. Teemun työ kiinteistö- ja rakennusalalla jatkuu Ultivistan ja Westpron kautta.

Onko Eemil Selänne Teemun lapsi?

Eemil Selänne on ex-jääkiekkoilija Teemu Selänteen ja hänen vaimonsa Sirpa Selänteen poika. Eemil täytti eilen 26 vuotta, ja Sirpa-äiti julkaisi Instagram-tilillään suloisia kuvia vuosien varrelta.

Missä Teemu Selänne?

Missä Teemu Selänne on?

Teemu Selänne on suomalainen entinen jääkiekkoammattilainen laitahyökkääjä. Hän pelasi National Hockey Leaguessa (NHL) Winnipeg Jetsissä, San Jose Sharksissa, Colorado Avalanchessa ja Anaheim Ducksissa. Hän oli ensimmäinen Euroopassa syntynyt ja kouluttautunut pelaaja, joka teki 1000 pistettä NHL:ssä, ja hän on NHL-historian johtava maalintekijä kaikista Euroopassa syntyneistä pelaajista. Selänne otettiin Hockey Hall of Fameen vuonna 2017.

Paljonko Teemu Selänne on tienannut?

Teemu Selänne on tienannut NHL-urallaan tarkalleen 76 857 790 USA:n dollaria (noin 57 400 000 euroa). Selänne on sijoittunut NHL:n kaikkien aikojen palkkatilastossa sijalle 20.

Montako lasta Teemu Selänteellä on?

Teemu Selänteellä on neljä lasta.

Milloin Teemu Selänne aloitti jääkiekon?

Teemu Selänne aloitti jääkiekon pelaamisen 10-vuotiaana Espoon Jääklubissa. Hänen ensimmäinen ottelunsa oli 2. tammikuuta 1981.

Jätä kommentti