Kuka esitti james bondia elokuvassa pallosalama?

Vesa Matti Loiri esitti james bondia elokuvassa pallosalama. Hän oli mukana elokuvassa vuonna 1983 ja teki sen lopullisen esityksen vuonna 1985. Vesa Matti Loiri oli erittäin taitava näyttelijä ja hänen esityksensä james bondia oli uskomaton. Hän oli myös hyvin karismaattinen ja viehättävä, mikä teki hänestä erittäin suositun näyttelijän.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta kuka esitti james bondia elokuvassa pallosalama

Missä järjestyksessä bondit?

James Bond -elokuvat julkaisujärjestyksessä

Salainen agentti 007 ja Tohtori No (1962)

Salainen agentti 007 Istanbulissa (1963)

007 ja kultasormi (1964)

Pallosalama (1965)

Casino Royale (1967) (epävirallinen osa)

Elät vain kahdesti (1967)

Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa (1969)

Timantit ovat ikuisia (1971)

Mikä on viimeisin Bond-elokuva?

Uusin Bond-elokuva nyt suoratoistona Suomessa – 007 No Time to Die löytyy tasan yhdestä palvelusta. Daniel Craigin viimeinen Bond-seikkailu on lisätty tänä aamuna Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan. Elokuva saa ensi-iltansa 8.4.2022.

Kuka on seuraava Bond?

Seuraava Bond on vielä epävarma, mutta muutamia ehdokkaita on jo ehdolla. Idris Elba, Tom Hardy ja Richard Madden ovat kaikki nimiä, joita on ehdotettu Daniel Craigin korvaajiksi. Kuka tahansa rooliin päätyykin, hänellä on suuret saappaat täytettävänä.

Mikä on Bondi?

Bondi on joukkovelkakirjalainan muoto, joka on yrityksen tai muun yhteisön yleisöltä ottama laina. Bondi on yleensä jälkimarkkinakelpoinen. Sana joukkolaina on vakiintumassa lainan viralliseksi termiksi.

Mikä on paras Bond-elokuva?

Kaikkien aikojen paras James Bond -elokuva on yllätyksellisesti vuonna 1969 julkaistu Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa (On Her Majesty’s Secret Service). Yahoon uudessa kyselyssä äänestettiin kaikkien aikojen parasta James Bond -elokuvaa.

Milloin tulee uusi Bond?

Uuden Bond-elokuvan odotetaan saapuvan ensi vuonna 2021. Elokuva on nimeltään ”No Time To Die” ja se saapuu teattereihin lokakuussa 2021.

Jätä kommentti