Holm suomeksi: mitä tarkoittaa holm?

Holm on luoto, joka on yksi saariston tyypillisimmistä elementeistä. Se voi olla myös pieni kallioinen saari tai koralliriutta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta holm suomeksi

Mikä on saari ruotsiksi?

Saari on veden ympäröimä maa-alue.

Mikä on Salmi ruotsiksi?

Salmi on ruotsiksi sana, joka tarkoittaa salmia. Salmi voidaan määrittää myös virran tai joen osaksi, joka on erotettu toisistaan muilla vesistöillä.

Mikä on Lind suomeksi?

Lind on suomeksi leppä. Lind on myös yleinen sukunimi Suomessa.

Mikä on Lahti ruotsiksi?

Lahti on kaupunki Suomessa. Lahden alueella on asukasta noin 113 000. Lahti sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa ja on maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Lahti on keskeinen matkailukohde, ja se on kuuluisa urheilusta, muotoilusta ja taiteesta.

Mikä on järvi ruotsiksi?

Järvi on vesistö, jota ympäröi maa. Järvet ovat yleensä makean veden järviä, mutta on myös joitakin suolaisen veden järviä.

Mikä on joki ruotsiksi?

Joki on luonnollinen virtaava vesistö, yleensä makean veden virtaus, joka virtaa kohti valtamerta, merta, järveä tai toista jokea. Joissain tapauksissa joki virtaa maahan ja kuivuu uomansa lopussa saavuttamatta toista vesistöä. Pienistä joista voidaan käyttää nimityksiä kuten puro, puro, puro, puro, joki ja jokijoki. Joelle ei ole olemassa virallisia määritelmiä maantieteellisiin ominaisuuksiin sovellettavasta yleisnimityksestä, vaikka joissakin maissa tai yhteisöissä puro määritelläänkin sen koon perusteella. Monet pienten jokien nimitykset liittyvät maantieteelliseen sijaintiin; esimerkkejä ovat run Yhdysvalloissa, burn Skotlannissa ja Englannissa ja beck Pohjois-Englannissa. Joskus joki määritellään puroa suuremmaksi, mutta ei aina: kieli on epämääräistä.

Mikä on paju ruotsiksi?

Paju on puulaji, joka kasvaa pääasiassa Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Pajun kuori on tummanruskea tai punertava, ja se on peitetty pienillä, tummilla ja kiiltävillä päillä. Pajussa on myös pitkät, kapeat lehdet, jotka ovat vihreitä tai keltaisia. Paju kasvaa noin 15 metrin korkeuteen.

Mihin kuntaan Lahti kuuluu?

Lahti kuuluu Päijät-Hämeen maakuntaan, johon kuuluu yhteensä 10 kuntaa. Lahti on maakunnan suurin kunta ja sen pääkaupunki. Päijät-Hämeen maakuntaa hallinnoi Päijät-Hämeen liitto, joka on perustettu vuonna 1972.

Mikä on meri ruotsiksi?

Meren käännös ruotsiksi on hav. Hav on vanhahtava sana, joka tarkoittaa suurta, avointa vesialuetta. Hav voi olla myös järvi tai meri.

Mikä on Ruotsin suurin järvi?

Ruotsin suurin järvi on Vänern, jonka pinta-ala on 5 648 neliökilometriä ja johon mahtuu 153 000 miljoonaa kuutiometriä eli 153 kuutiokilometriä vettä. Vänern on myös Euroopan pisin järvi, ja se sijaitsee vain Ruotsin rajojen sisällä. Järvi on osa Ruotsin kansallispuistoa, ja se on suosittu matkailukohde niin kotimaisille turisteille kuin ulkomaisille vierailijoille.

Onko Suomessa enemmän järviä kuin Ruotsissa?

Vastaus on ei. Ruotsissa on melkein kaksi kertaa enemmän järviä kuin Suomessa. Ruotsissa on 92409 järveä, kun taas Suomessa on 56012.

Jätä kommentti