handsome suomeksi: Mitä handsome tarkoittaa suomeksi?

Komea tarkoittaa yleensä hyvin kaunista tai miellyttävää ulkonäköä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta handsome suomeksi

Mikä on Stark suomeksi?

Stark on yksi suurimmista arkkitehtuuritoimistoista maailmassa. He tekevät suuria rakennuksia, jotka ovat vaikuttavia ja vaikuttavia. Heidän arkkitehtuurinsa on ainutlaatuista ja he ovat erittäin innovatiivisia. He tekevät myös paljon tutkimusta ja kehittävät uusia tekniikoita.

Mitä tarkoittaa Wonderful?

Ihana on hieno sana kuvaamaan jotain aivan uskomatonta. Kun jokin on ihanaa, se on yksinkertaisesti ihastuttavaa ja saa sinut tuntemaan olosi onnelliseksi. Ihanat asiat ovat yleensä kauniita, erityisiä tai jollain tavalla täydellisiä. Ne voivat myös olla uskomattoman nautinnollisia tai yksinkertaisesti saada sinut tuntemaan olosi hyväksi.

Mitä on Oak suomeksi?

Tammi on suomenkielinen sana, joka tarkoittaa tammipuuta. Tammi on yksi yleisimmistä puulajeista Suomessa, ja sitä käytetään usein rakennusten ja huonekalujen valmistuksessa.

Mikä on Kuusipuu englanniksi?

Kuusi on havupuu, joka kuuluu Picea-sukuun, joka on noin 35 lajin ikivihreiden puiden suku Pinaceae-sukuun. Kuusia esiintyy maapallon pohjoisilla lauhkeilla ja boreaalisilla alueilla. Ne ovat suuria puita, jotka voivat olla jopa 60 metriä korkeita ja halkaisijaltaan 2,5 metriä.

Jätä kommentti