caveat suomeksi: Mitä tarkoittaa caveat emptor?

Caveat emptor on roomalaisen oikeuden periaate, jonka voi kääntää varokoon ostaja, tai vapaammin ostaja/kuluttaja on vastuussa tuotteen laadusta. Se tarkoittaa, että ostajalla on velvollisuus tarkistaa tuote huolellisesti ennen ostamista, ja ostaja on vastuussa mahdollisista vioista tai puutteista. Caveat emptor -periaatteen mukaan myyjä ei ole velvollinen korjaamaan tuotteen vikoja tai puutteita, ja ostajan on hyväksyttävä tuote sellaisenaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta caveat suomeksi

Mitä on Retain suomeksi?

Retain on suomeksi säilyttää. Se on verbi, joka tarkoittaa säilyttää tai pitää jotakin olemassa tietyssä tilassa tai muodossa. Retain voi myös tarkoittaa säilyttää arvostelut, mielipiteet tai mielenkiinto jotakin kohtaan.

Mikä on Villa suomeksi?

Villa suomeksi tarkoittaa suurta huvilaa, joka on harvinainen. Se on yleensä erittäin kallis ja sitä pidetään arvokkaana omaisuutena.

Mikä on Lake suomeksi?

Mikä on järvi suomeksi? Järvi on sisämaa, joka on täynnä vettä.

Mikä on Exclusive suomeksi?

Exclusive on sanana usein käytetty kuvaamaan jotain, joka on yksinomainen tai sulkeva. Se voi tarkoittaa, että joku on vain yksi tiettyyn asiaan tai paikkaan liittyvä tai se voi tarkoittaa, että joku on erittäin huomiota herättävä tai arvostettu.

Mikä on järvi englanniksi?

Järvi on suuri vesistö, jota ympäröi maa. Järvet ovat yleensä makean veden järviä, mutta joissakin järvissä on myös suolavettä. Järviä on kaikilla mantereilla, ja ne tarjoavat ihmisille monia etuja, kuten virkistyskäyttöä, juomavettä ja kastelua.

Mitä tarkoittaa eksklusiivinen?

Eksklusiivinen tarkoittaa jotain, johon vain harvoilla ja valituilla on pääsy. Se voi viitata esimerkiksi viihteen saralla oleviin elokuviin tai peleihin, joita julkaistaan vain tietylle ryhmälle ihmisistä. Eksklusiivinen voi myös tarkoittaa sitä, että jotain on saatavilla vain tietyille ihmisille tai ryhmille. Esimerkiksi jotkut brändit ovat eksklusiivisia ja niitä on saatavilla vain tietyille ihmisille, joilla on tarpeeksi varaa niitä ostaa.

Mikä on lampi englanniksi?

Lampi on pieni, yleensä keinotekoisesti luotu vesistö, jota käytetään usein koristeluun tai vesikasvien ja -eläinten elinympäristönä.

Jätä kommentti