btw suomeksi: Mitä tarkoittaa lyhenne btw?

By the way (btw) on lyhenne sanoista ”by the way”, ja se tarkoittaa suomeksi ”ainii joo” tai ”hei muuten”. Se on yleinen lyhenne, jota käytetään usein silloin, kun halutaan kertoa jotain lisää tai tärkeää asiasta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta btw suomeksi

Mikä on what?

What is what? on yleinen englanninkielinen kysymys, jota käytetään tyypillisesti selvennyksen pyytämiseen tai lisätietojen hakemiseen väitteestä tai tilanteesta. Sitä voidaan käyttää myös retorisena keinona, jolla voidaan tuoda esiin jokin asia tai korostaa väittämää.

Mikä on oma tila?

Oma tila on ominaisuus, joka löytyy useimmista sosiaalisen median sovelluksista. Se on paikka, johon voi lisätä kuvia, tekstiä ja lyhyitä videoita, jotka ovat kaikkien WhatsApp-yhteystietojen omistajien nähtävillä, kun he avaavat WhatsAppin Tila-valikon. Oma tilaa voi käyttää esimerkiksi kertomaan ystäville ja tuttaville, missä ollaan tai mitä tehdään.

Mikä on WhatsApp tila?

WhatsApp tila on kuin Instagram Story: sarja kuvia tai videoita, joihin voi piirtää tai kirjoittaa, ja jotka katoavat näkyvistä 24 tunnin kuluttua siitä kun ne on julkaistu. Tilat näkyvät Whatsapp-kontakteillesi.

Kuka omistaa WhatsApp?

WhatsAppia omistaa Facebook, Inc. He ostivat sen helmikuussa 2014 noin 11,6 miljardilla eurolla tarkoituksenaan kehittää sitä oman kilpailevan tuotteensa Facebook Messengerin rinnalla.

Jätä kommentti