Tomas grekov kotoisin: kuka on tomas grekov?

Tomas Grekov on suomalainen vlogaaja, joka käsittelee pääasiassa elämän ja seikkailujen teemaa. Hän on kotoisin Pohjois-Karjalasta ja asuu tällä hetkellä Helsingissä. Tomas on erittäin positiivinen ja eloisa henkilö, joka viihdyttää usein yleisöään videoillaan. Hän on myös hyvin sosiaalinen ja osaa ottaa ihmiset huomioon.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta tomas grekov kotoisin

Mistä Mmiisas on kotoisin?

Mmiisas on kotoisin Keuruu, Finland.

Onko Mmiisas ja Tomas yhdessä?

Kyllä, Miisa ja Tomas ovat olleet yhdessä seitsemän vuotta ja menevät naimisiin ensi kesänä. Viime aikoina he ovat kertoneet hääsuunnitelmistaan YouTube-kanavillaan.

Paljonko Mmiisas tienaa?

Mmiisas tienaa tällä hetkellä 33 000 euroa vuodessa. Hänen tulonsa ovat laskeneet reilusta 119 000 eurosta vajaaseen 33 000 euroon viimeisen kolmen vuoden aikana. Pudotusta selittää Rotola-Pukkilan toiminnan yhtiöittäminen. Mmiisaksen nimimerkkiä kantava yritys vaihtoi viime vuonna 205 000 euroa tuloksen yltäessä 102 000 euroon.

Mitä Miisa tarkoittaa?

Miisa on nimi, jonka uskotaan juontuvan nimestä Misael. Misael on kreikankielinen muoto hepreankielisestä nimestä Mischael, joka tarkoittaa ”joka on Jumalan edessä” tai ”joka on Jumalan kaltainen”. Miisa on siis nimi, joka symboloi henkilöä, joka on lähellä Jumalaa tai Jumalan kaltainen.

Jätä kommentti