tear suomeksi: Mitä tarkoittaa wear and tear?

Wear and tear tarkoittaa kulumista, joka on aiheutunut normaalista käytöstä. Normaali kuluminen voi aiheuttaa esimerkiksi vaatteen tai kenkän kulutuspinnan kulumista. Wear and tear -kulumaa voi esiintyä myös rakennuksissa tai muissa kohteissa, joita käytetään säännöllisesti. Kulumaa voi esiintyä esimerkiksi huonekalujen tai laitteiden käyttöpinnoilla tai rakenteissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta tear suomeksi

Mikä on halpa englanniksi?

Cheap voi tarkoittaa englanniksi useita eri asioita. Se voi viitata johonkin, joka on heikkolaatuista eikä ole kovinkaan arvokasta. Se voi myös tarkoittaa jotain, joka on edullista ja edullista. Ja lopuksi sitä voidaan käyttää kuvaamaan jotain, joka on mautonta tai mautonta.

Mitä on Recovery suomeksi?

Recovery on palautumisen tila, joka voi olla seurausta sairaudesta tai tapahtumasta. Se on tila, jossa henkilö on fyysisesti, psyykkisesti ja emotionaalisesti kuntoutumassa ja joutuu kohtaamaan elämäänsä uudelleen. Recovery on prosessi, joka vie aikaa ja vaatii työtä, ja se on erilainen jokaisen ihmisen kohdalla.

Mikä on Roast suomeksi?

Roast on yleensä paistettua lihaa tai kasviksia. Se on yksi yleisimmistä ja helpoimmista ruoanlaittomenetelmistä, ja se sopii hyvin monenlaisiin astioihin. Roast on yleensä kypsennetty uunissa tai grillissä, ja se voidaan tarjota sekä kuumana että kylmänä.

Mikä on Otter suomeksi?

Otter on suomeksi saukko. Saukko on pieni, nopea ja ketterä vesieläin. Se on kotoisin Pohjois-Amerikasta, mutta on myös löydetty Euroopasta, Aasiasta ja Afrikasta. Saukko on noin kolmen metrin pituinen ja painaa noin kymmenen kiloa. Se elää ravinnokseen kaloista, mutta se voi myös syödä äyriäisiä, sammakoita ja muita pieniä eläimiä.

Mikä on lammas englanniksi?

Karitsa on nuori lammas. Monissa osissa maailmaa lammas on suosituin liha erityisiin tilaisuuksiin, kuten pääsiäiseen. Sana ”karitsa” tulee eläintä tarkoittavasta vanhasta englanninkielisestä sanasta ”lamb”.

Mikä on kallis englanniksi?

Yksi mahdollinen käännös sanalle ”kallis” suomi-englanti olisi ”kallis”. Sitä käytettäisiin kuvaamaan jotakin, joka maksaa paljon rahaa. Toinen mahdollinen käännös sanalle ”kallis” voisi olla ”kallis”, jota käytettäisiin kuvaamaan jotakin, joka on arvokas ja arvostettu.

Mikä on englanniksi lehmä?

Lehmä on nautaeläinten heimoon kuuluva nisäkäs. Lehmä voi myös tarkoittaa:

Lehmä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa käytetty halventava termi naisesta.

”Lehmä”, Gabriel García Márquezin novelli.

”Cow”, Pixiesin kappale albumilta Surfer Rosa.

Mikä on lamppu englanniksi?

Lamppu on laite, joka tuottaa valoa sähkölampun avulla.

Mikä on kallis ruotsiksi?

””

”What is expensive in Swedish?”

Jätä kommentti