sekundäärinen: Mikä on sekundääri?

Sekundääri tarkoittaa toissijainen, toisarvoinen. Sekundäärinen on jotakin, joka on toissijainen suhteessa johonkin toiseen. Sekundaarinen voidaan myös käyttää kuvaamaan jotakin, joka on toissijaista tai toisarvoista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta sekundäärinen

Mikä on Sekundääri?

Sekundäär on tauti, joka johtuu toisen taudin välittämästä sairaudesta. Sekundäärinen tauti voi olla myös toissijainen tai toisarvoinen tauti. Sekundäärinen tauti voi aiheuttaa myös toisen taudin. Sekundäärinen tauti voi myös olla toissijainen tai toisarvoinen tauti.

Mikä on primäärinen?

Primäärinen tarkoittaa ensimmäistä, ensisijaisesti tärkeää tai alkuperäistä.Primäärisen käytetään usein kuvaamaan ensimmäistä esiintymistä tai lähteenä olevaa tietoa. Se voidaan myös käyttää kuvaamaan tärkeimpiä tai ensisijaisia ​​toimintoja.

Mitä tarkoittaa primäärinen alkoholi?

Primäärinen alkoholi on alkoholi, jossa hydroksyyliryhmä (-OH) on kiinnittynyt hiiliatomiin, josta lähtee sidos korkeintaan yhteen hiiliatomiin. Alkoholiryhmä on siis toisin sanottuna hiiliketjun päässä. Esimerkkejä primäärisistä alkoholeista ovat yleisimmät etanoli ja metanoli.

Mistä alkuaineista alkoholit muodostuvat?

Alkoholit muodostuvat hiilestä ja vedystä. Hiili on alkoholin pääkomponentti, ja vesi on alkoholin toinen komponentti.

Jätä kommentti