S posti: mikä on s-posti?

S-posti on Suomi Communicationsin tarjoama suomalainen sähköpostipalvelu. Se on kaikkien saatavilla, joilla on suomalainen sähköpostiosoite, ja se tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, suodatusvaihtoehtoja ja tuen useille sähköpostitileille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta s posti

Minkä kokoinen on S paketti?

S paketin koko on enintään 10 x 40 x 55 cm ja paino enintään 30 kg.

Mihin voin jättää Postipaketin?

Voit jättää Postipaketin joko pakettiautomaattiin tai Postin toimipisteeseen. Toimitusaika näille tuotteille on 2-3 päivää.

Voiko Xxs paketin viedä automaattiin?

XXS-pakettia ei voi jättää automaattiin.

Kauanko postitus kestää?

Tavalliset kirjeet ja kortit kotimaahan toimitetaan yleensä 4 arkipäivässä. Plus-merkillä varustettujen kirjeiden toimitus vastaanottajalle vie 2 arkipäivää. Seurannasta näet, kun se on viety perille.

Kumpi on nopeampi Matkahuolto vai posti?

Nopeudessa ei ole selvää voittajaa, mutta Matkahuolto on yleensä nopeampi kuin posti.

Mikä päivä posti kulkee?

Posti kulkee maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaina. Kevennys tiistaisin ja torstaisin tarkoittaa, että postin jakelu ei ole yhtä tiheää kuin muina päivinä. Perjantai muuttuu kevennettyyn torstaiksi 1. huhtikuuta 2022 lähtien.

Kumpi tulee ensin pituus vai leveys?

Kun kuvataan kuvan koko, tavallisesti tulee ensin pituus ja sitten leveys. Tämä tarkoittaa, että korkeus on ensin ja sitten leveys. Kuvassa on esimerkki 81,5×54 cm kokoisesta kuvasta.

Mikä on jakopaketti?

Jakopaketti on paketti, jonka lähettäjä lähettää Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiehen toimistoon. Paketti toimitetaan yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa ja se toimitetaan vastaanottajalle seuraavana arkipäivänä. Jakopaketti sisältää lähetysseurannan.

Mitä jos posti hävittää paketin?

Jos posti hävittää paketin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai pyydä lähettäjää olemaan yhteydessä meihin. Kuluttajansuojalain mukaan verkkokaupassa myyjällä on vastuu tavaran kuljetuksesta.

Onko Posti korvausvelvollinen?

Posti ei ole korvausvelvollinen, jos paketti varastetaan tai se vahingoittuu tulipalossa. Paketin lähettäjä on vastuussa vakuutuksista.

Voiko posti jättää paketin ovelle?

Posti voi jättää paketin ovelle, jos asiakas on sitä pyytänyt. Paketin voi myös jättää oven taakse, jos asiakas on antanut suostumuksensa siihen.

Mitä jos paketti on liian iso?

Jos lähetys ei mahdu, viemme sen lähimpään noutopisteeseen, jossa on tilaa suurille paketeille. Jos lähetys vaatii tunnistamisen, emme voi viedä sitä pakettiautomaattiin. Siinä tapauksessa lähetys ohjataan postiin.

Mistä ostan Postipaketin?

Voit ostaa Postipaketti-kirjekuoren kioskista etukäteen ja pakata lähetyksen kotona. Ärräpaketin, Miniärräpaketin, Ärräpussin tai Ärräkuplapussin hinta on 1€. Vastaanottaja saa tekstiviesti-ilmoituksen Ärräpaketin vastaanottamisesta.

Onko Smartpost sama kuin Pakettiautomaatti?

Kyllä, SmartPost on sama kuin pakettiautomaatti. Molempia käytetään pakettien toimittamiseen asiakkaille. Tärkein ero on, että SmartPostia käytetään toimistorakennuksissa, kun taas pakettiautomaatteja käytetään yleensä kauppakeskuksissa.

Voiko Xxs paketin viedä postilaatikkoon?

XXS-paketin voi noutaa postista, jolloin se toimitetaan vastaanottajan postilaatikkoon päiväpostin mukana. Paketin voi myös lähettää postiin, jolloin se toimitetaan vastaanottajan postilaatikkoon päiväpostin mukana.

Voiko Xxs paketin jättää postilaatikkoon?

XXS-paketin voi jättää postilaatikkoon kuljetusta varten. Se on paketeille tuttu seuranta ja sen matkaa voi helposti seurata OmaPosti-sovelluksessa ja verkossa.

Voiko helposti koodilla jättää postilaatikkoon?

Helposti-koodilla voi jättää paketin mihin tahansa Postin pakettiautomaattiin tai myymälään, mutta ei postilaatikkoon.

Mitä jos kirje painaa yli 50 g?

Jos kirje painaa yli 50 grammaa, tarvitaan kaksi postimerkkiä.

Miten nopeasti kirje menee perille?

Suurin osa maan sisällä lähetetyistä kirjeistä saapuu vastaanottajalle neljässä arkipäivässä. Ulkomaille lähetettävien kirjeiden toimitusaika vaihtelee kohdemaasta riippuen. Suomen sisällä lähetetyissä kirjeissä ei yleensä ole seurantakoodia, joten niiden kulkua ei voi seurata seurantajärjestelmästä.

Paljonko maksaa Pikakirje?

Pikakirje palvelun hinta on 14,00 €.

Mikä on nopein toimitustapa?

Nopein toimitustapa on Posti. Posti on ainoa, jonka kautta paketteja saapui määränpäähänsä heti seuraavana päivänä. Kuluttaja-sivuston mukaan yli puolet Postin paketeista saapui perille yhdessä päivässä.

Voiko paketti tulla lauantaina?

Lauantain lisäksi Posti toimittaa paketteja myös sunnuntaina. Tekstiviestisaapumisilmoitukset lähetetään vastaanottajille heti, kun paketti on noudettavissa.

Voiko Ärräpaketin lähettää omalla paketilla?

No, Ärräpaketin lähettää ei ole mahdollista edelleenlähettää.

Montako kertaa viikossa Posti jaetaan?

Posti jaetaan kevennetysti jatkossa tiistaisin ja torstaisin 1. huhtikuuta 2022 alkaen.

Milloin postia ei jaeta?

Posti tekee muutoksia postinjakelujärjestelmäänsä 1. huhtikuuta 2022 alkaen. Posti jaetaan edelleen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, mutta tiistaisin ja torstaisin postia jaetaan harvemmin. Otathan tämän huomioon tilauksia tehdessäsi, sillä emme voi toimittaa tiistaisin ja torstaisin tehtyjä tilauksia. Kiitos ymmärryksestänne.

Tuleeko tiistaisin postia?

Tiistaisin postia ei tule, koska postinjakelun rytmittäminen viikonpäivinä postimäärän mukaan on tärkeä keino, jonka avulla pystymme pitämään huolta kansalaisten ja yritysten postipalvelujen jatkuvuudesta koko maassa.

Kumpi on isompi XS vai S?

Isompi on S.

Mitä kokoa 48 vastaa?

Koko 48 vastaa keskikokoa eurooppalaisessa kokojärjestelmässä.

Mitä kokoa S vastaa?

S-koko vastaa normaalia pienempää kokoa. Se sopii hyvin pienikokoisille ihmisille tai niille, jotka haluavat olla tiukempi istuvuuden.

Mikä on Xxs paketti?

XXS-paketti on markkinoiden edullisin ja kätevin vaihtoehto pienille tuotteille, jotka halutaan kirjeen tavoin vastaanottajan postilaatikkoon päiväpostin mukana. Paketin lähetykseen saa posteista valmiita pakkauksia, mutta uutta pahvilaatikkoa ei ole pakko ostaa.

Voiko kirjelaatikkoon laittaa paketin?

Voit jättää paketin kirjelaatikkoon osoitekortilla varustettuna tai vie postiin. Tulosta osoitekortti, teippaa se lähetykseen ja jätä lähetys kirjelaatikkoon. Tai kirjoita lähetyksen päälle Helposti-koodi, vastaanottajan osoite ja matkapuhelinnumero ja vie lähetys postin palvelupisteeseen.

Jätä kommentti