Roni back tyttis: kuka on roni backin tyttöystävä?

Roni Back on suomalainen laulaja ja musiikkituottaja. Hänen tyttöystävänsä on Veera Lehtilä, joka on myös laulaja ja musiikkituottaja. He ovat olleet yhdessä vuodesta 2016.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta roni back tyttis

Onko Roni Backilla tyttöystävä?

Roni Backilla on tyttöystävä, sulkapalloilija Airi Mikkelä. Pari tapasi Tinderissä ja on ollut yhdessä muutaman vuoden. Roni Back on viime kauden BB-kilpailija ja YouTube-tähti.

Paljonko Roni Back tienaa?

Roni Back tienaa vuonna 2019 yhteensä 43 583 euroa. Tähän päivään mennessä Bäckin luotsaamalle Youtube-kanavalle on kertynyt yli puoli miljoonaa seuraajaa.

Mikä on Roni Backin tyttöystävän nimi?

Roni Bäckin tyttöystävän nimi on Airi Mikkelä. Airi on entinen sulkapalloilija, ja he ovat olleet kihloissa jo jonkin aikaa. Pari on todella onnellinen yhdessä, ja he ovat molemmat hyvin kiinnostuneita urheilusta ja liikunnasta. Airi on myös hyvin läheinen Ronin perheen kanssa, ja he viettävät paljon aikaa yhdessä heidän kanssaan.

Missä Roni Back asuu 2022?

Roni Back asuu Helsingissä tyttöystävänsä kanssa. He harrastavat salibandya, jalkapalloa, punttisalilla käymistä ja tietokoneella pelaamista. Pariskunta on myös kiinnostunut viihdyttämisestä ja yrittämisestä. 2022 on tarkoitus asettua asumaan Suomessa.

Minkä ikäinen Roni on?

Roni on 28-vuotias. Hän syntyi 23. lokakuuta 1993.

Jätä kommentti