roni back ikä: Roni back ?

Roni Back on suomalainen YouTuber, joka tekee videoita lapsille. Hänen kanavansa oli aiemmin nimeltään ronithegamer, mutta nyt se on vain Roni back. Hänellä on 570 000 tilaajaa. Hän on 28-vuotias ja syntynyt 23. lokakuuta 1993 Orimattilassa. Hän on 196 cm pitkä ja painaa Ronin itsensä mukaan 83 kg.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta roni back ikä

Montako vuotta Roni back on?

Roni Bäck on 23-vuotias.

Saako Roni Back lapsen?

Roni Bäckin ja Airi Mikkelän odotetaan saavan ensi vuonna lapsen. Pariskunta on kilpaillut Big Brother -realityohjelmassa sekä Youtube-tähti Roni Bäckin omassa realityohjelmassa. Pariskunta on ollut yhdessä jo useamman vuoden ja heille on ensimmäinen yhteinen lapsi.

Kuka on Roni Backin Tyttis?

Roni Backin tyttis on Airi Mikkelä, sulkapalloilija. He tapasivat toisensa vuonna 2016 ja ovat olleet yhdessä siitä lähtien. Airi on Ronin tukena tubettamisen lisäksi myös urheilun suhteen. Hän on ollut mukana Ronin matkoilla ja tukenut häntä urheilijana.

Minkä ikäinen on Niko ja Santtu?

Niko ja Santtu ovat 21- ja 23-vuotiaat, vastaavasti. Heidän YouTube-kanavansa on saanut paljon huomiota viimeisen vuoden aikana, ja heidät on valittu Kuopion torin koulurauhanjulistajiksi tänä vuonna.

Saako lapsi Tubettaa?

YouTuben sääntöjen mukaan tilin luominen edellyttää vähintään 13 vuoden ikää, joten lapsen kanssa on hyvä keskustella siitä, voisiko videoiden tekemistä harjoitella aluksi ilman julkaisemista tai julkaista niitä vain lähipiirille.

Missä Niko ja Santtu asuu?

Niko ja Santtu ovat kahden YouTuben muodostama duo, joka asuu yhdessä Tampereella. He muuttivat yhteiseen asuntoon keväällä 2018, jotta voisivat tehdä enemmän videoita yhdessä. Vuoden 2019 keväällä HurHur ja MiskaMH julkaisivat satiirisen musiikkivideon ♪ NikojaSanttu Diss Track – HurHur ft. MiskaMH. Videollaan he humoristisesti pilkkasivat Niko ja Santtu -kanavaa.

Missä Roni Back asuu 2021?

Roni Bäck lives in Helsinki, Finland in 2021.

Miten voi Tubettaa?

Oman YouTube-kanavan perustaminen edellyttää Google-tunnuksen, joka on saatavilla vain 16 vuoden ikäisille ja vanhemmille. Tubettaminen on mahdollista myös alle käyttöehdon vaatiman iän oleville lapsille, jos vanhemmat hallinnoivat käyttäjätilin yhdessä.

Onko miklu lopettanut Tubettamisen?

Miklu on ilmoittanut lopettavansa tubettamisen kokonaan. Hän sanoi, että hänellä on ollut hauskaa tubettamisen parissa, mutta nyt on aika lopettaa. Miklu sanoi, että hän haluaa keskittyä muihin asioihin elämässään.

Onko Sara Karoliina ja miklu yhdessä?

Kyllä, Sara Karoliina ja Miklu ovat yhdessä. He ovat olleet yhdessä jo melkein neljä vuotta ja he ovat hyvin onnellisia. He tapasivat toisensa sosiaalisen median kautta ja ovat siitä lähtien olleet erottamattomat.

Missä Ella ja Helmi asuu?

Ella ja Helmi ovat kasvaneet Turussa, mutta he asuvat nykyään Tampereella. He asuvat yhdessä ja heillä on kaksi lasta. He ovat molemmat työskennelleet Tampereella, ja he ovat molemmat tyytyväisiä siihen, että he ovat lähellä toisiaan.

Missä Santeri Hänninen asuu?

Santeri Hänninen asuu Hattulassa, Pekolaan muuttaneen somevaikuttajaryhmän jäsenenä. Hän on kuuluisa Niko Meurosen ja Santtu Hännisen kanssa, ja he ovat toivoneet Mona Karttusen, Ella Hautajärven, Helmi Kantolan ja aloittelevien tubettajien Katja Hiltusen ja Veetu Vuoren seurassa. Somevaikuttajat kutsuvat taloa Meemitaloksi.

Mikä on Nikon sukunimi?

Niko ja Santtu on Niko Meurosen ja Santeri Hännisen vuonna 2015 perustama YouTube-kanava. Kuva: Noora Tiihonen. Niko ja Santtu esiintyivät Kangasala-talossa tiistaina 13. lokakuuta.

Missä Meemi talo asuu?

Meemitalo sijaitsee Hattulassa, noin kolmenkymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Se on suosittu paikka YouTubevideoiden tekijöiden keskuudessa, ja monet ovatkin käyneet siellä jo. Meemitalo on kuitenkin enemmän kuin vain YouTube-tähti, se on myös huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokauppa. Kaupan perustaja ja omistaja on meemi-harrastaja ja -tietäjä Jukka Ropponen, joka on myös YouTubessa tunnettu nimellä ”Mr. Meemi”. Meemitalo onkin erittäin suosittu paikka niin YouTubesta tuttuja kuin tavallisia huonekaluharrastajia, ja se onkin yksi Suomen parhaiten sisustetuista huonekalukaupoista.

Missä Meemi talo on?

Meemitalo sijaitsee Tampereella.

Mikä on Meemi talo?

Meemitalo on kahdeksan tubettajan kommuuni, jossa asuvat Ella ja Helmi, Niko ja Santtu, Katjanen, Mona Ilona, Mr. Zeus sekä Veetu. Meemitalo sijaitsee Turun keskustassa, ja se on tarkoitettu tubettajille, jotka haluavat asua yhdessä. Meemitalossa on oma studio, jossa tubettajat voivat tallentaa videoitaan, sekä oma keittiö ja sauna. Meemitalo on myös yhteisöllinen kommuuni, jossa jokainen tubettaja voi tarjota muille jäsenilleen apua ja tukea.

Missä HurHur asuu?

HurHur asuu Oulussa, Suomessa. Hän on alun perin oululainen tubettaja, jolla on 255 000 tilaajaa Youtubessa. HurHurin videosi keskittyvät pääasiassa pelivideoihin, vloggaamiseen ja hauskoihin tilanteisiin.

Mikä on Meemitalo Tour?

Meemitalo Tour on ensimmäistä kertaa huippusuositut vaikuttajat kaupunkiisi hauskan tapahtuman merkeissä. Luvassa interaktiivinen lava-show, jonka ohjelmassa visailuja ja kisailuja esiintyjien kesken sekä tietysti Meet & Greet.

Kuka on NikojaSanttu?

NikojaSanttu on 25-vuotias suomalainen Youtube-tähti, joka on tunnettu hauskoista ja rohkeista videoistaan. NikojaSanttu on yksi Suomituben suosituimmista kanavista, ja sillä on 318 000 tilaajaa. NikojaSanttu on erityisen suosittu nuorison keskuudessa, ja noin 40 % seuraajista on alaikäisiä.

Miten saada ikärajoitus pois youtubesta?

YouTubessa on useita tapoja valvoa, mitä sisältöä lapsesi voivat katsoa. Yksi tapa on asettaa tilillesi ikärajoitus. Näin varmistat, että lapsesi voi katsoa vain lapsen iälle sopivia videoita.

Voit asettaa tilillesi ikärajoituksen kirjautumalla sisään ja napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi. Valitse sitten sivun alareunasta Ikärajoitus-asetus. Kytke ikärajoitusasetus päälle tai pois päältä avautuvasta ikkunasta.

Minkä ikäisiä Helmi ja Ella on?

Helmi ja Ella ovat 20-vuotiaita.

Mikä on Suomen suosituin Tubettaja?

TheRelaxingEnd on Suomen suosituin Tubettaja, jolla on tilaajia lähes 4,1 miljoonaa ja näyttökertoja vajaa 950 miljoonaa. Kanavalla unboxataan pelejä sekä erilaisia laitteita, mutta ei puhuta lainkaan.

Onko YouTube maksullinen?

Kyllä, YouTube on maksullinen palvelu. YouTube Premium maksaa 12 euroa kuukaudessa ja YouTube Music Premium 10 euroa kuukaudessa. Molemmissa on kuukauden ilmainen kokeilujakso, ja palvelu lähettää muistutuksen seitsemän päivää ennen kokeilujakson päättymistä. YouTube Premium tarjoaa myös opiskelija- ja perhepaketteja.

Miten YouTube maksaa?

YouTuben kumppaniohjelmassa olevat YouTubers voivat ansaita rahaa mainostuloilla, jotka tulevat Display-, peittokuva- ja videomainoksista. Lisäksi YouTubers voivat ansaita rahaa kanavajäsenyydellä, jolloin maksavat toistuvia kuukausimaksuja ja saavat vastineeksi tarjoamiasi etuja.

Jätä kommentti