org sanakirja: Mikä on sanakirja.org?

Sanakirja.org on ilmainen online-sanakirja, joka on saatavilla monilla eri kielillä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta org sanakirja

Mikä on paras sanakirja?

Ei ole olemassa yhtä ”parasta” sanakirjaa. Eri sanakirjat ovat parempia eri tarkoituksiin. Esimerkiksi jotkut sanakirjat ovat parempia kielen oppijoille, kun taas toiset ovat parempia äidinkielisille puhujille. Jotkin sanakirjat ovat parempia tavallisten sanojen etsimiseen, kun taas toiset ovat parempia harvinaisten sanojen etsimiseen.

Mikä on sanakirja Orgin osoite?

Orgin on sanakirja, joka on omistettu ja ylläpidetty Sanakirja.org Solutions Oy:lle (Y-tunnus 2577701-9). Ylläpidon sähköpostiosoite on yllapito@sanakirja.org. Sanoja on yhteensä 7 800 121 ja käännöksiä yhteensä 7 172 570.

Kenen sanakirja?

Sanakirja.org on suomenkielinen online-sanakirja, joka tarjoaa määritelmiä suomenkielisille sanoille ja sanonnoille. Sivustolla on myös esimerkkilauseet ja ääntämys, joiden avulla käyttäjät voivat oppia sanojen oikean ääntämisen.

Mikä on Englanti Englanti sanakirja?

Englannin kieli on länsigermaaninen kieli, jota puhuttiin ensimmäisen kerran varhaiskeskiajan Englannissa ja joka on nykyään maailmanlaajuinen lingua franca. Englanti on joko virallinen kieli tai virallinen kieli lähes 60 itsenäisessä valtiossa. Englantia puhuu äidinkielenään yli 375 miljoonaa ihmistä, ja se on maailman kolmanneksi yleisin äidinkieli mandariinikiinan ja espanjan jälkeen. Sitä opitaan laajalti toisena kielenä, ja se on Euroopan unionin, monien kansainyhteisön maiden ja Yhdistyneiden Kansakuntien sekä monien maailmanjärjestöjen virallinen kieli.

Mikä parasta englanniksi?

Parasta englannissa on se, että se on hyvin monipuolinen kieli. Sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten liike-elämään, matkustamiseen ja viestintään.

Mihin aikaan ruotsiksi?

Jag vet inte exakt när jag sa det, men det var någon gång under dagen.

Mikä on englanniksi osoite?

Osoite on paikka, joka yleensä ilmoitetaan asuin- tai työpaikkana.

Miten Ruotsi kirjoitetaan englanniksi?

Ruotsi kirjoitetaan englanniksi Sweden. Se lausutaan /ˈruːtsi/.

Kenen tahansa englanniksi?

Anybody’s on adjektiivi, joka tarkoittaa kenelle tahansa kuuluvaa tai keneen tahansa liittyvää.

Kenet englanniksi?

Kuka on lempimuusikkosi?

Mikä on Vihloa englanniksi?

Vihloa on suomenkielinen sana, joka tarkoittaa ”kutittaa”. Sitä käytetään usein kuvaamaan kutinan tunnetta, jota ei voi raapia.

Mikä on englanniksi palapeli?

Palapelit ovat palapelityyppi, jonka suorittaminen vaatii usein palapelin käyttöä. Ne koostuvat yleensä useista pienistä paloista, jotka on sovitettava yhteen, jotta saadaan aikaan suurempi kuva tai malli. Palapelit voivat olla hyvin yksinkertaisia, joissa on vain muutama pala, tai erittäin monimutkaisia, joissa on tuhansia paloja.

Milloin ruotsiksi?

Tähän kysymykseen ei ole lopullista vastausta. Se riippuu monista tekijöistä, kuten kielitaitotasostasi, kontekstista, jossa haluat käyttää kieltä, ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

Mikä on Väliviiva englanniksi?

Yhdysmerkki on välimerkki, jota käytetään yhdistämään sanoja tai erottamaan yksittäisen sanan tavut toisistaan. Sitä käytetään myös osoittamaan, että sana on jaettu tekstirivin lopussa.

Mikä on syksy englanniksi?

Syksy on aikaa vuodesta, jolloin lehdet vaihtavat väriä ja sää viilenee. Se on myös aikaa, jolloin monet ihmiset nauttivat ulkoilmasta ennen talven tuloa.

Mitä on off?

Off on sana, jota käytetään kuvaamaan jotakin, joka ei ole käytettävissä tai joka ei toimi. Esimerkiksi jos joku on sairaana, hän ei voi tulla töihin. Jos häät ovat pois, se tarkoittaa, että ne on peruttu.

Miten toivottaa tsemppiä englanniksi?

Voit sanoa ”onnea” tai ”best of luck” toivottaaksesi jollekin hyvää englanniksi.

Mikä on Rain Check?

Rain check on yleensä kortti tai lappu, jonka liike antaa asiakkaalle, kun se ei voi täyttää tilauksesta tai pyynnöstä tietyllä hetkellä. Rain checkilla voi ostaa tuotteen myöhemmin tai saada palvelun myöhemmin.

Mikä on ruotsiksi kuka?

Ruotsiksi kuka tarkoittaa ’who’. Pronomini on kuitenkin käytetty hieman eri tavoin kuin englanniksi. Kuka on käytetty kysyä henkilöstä, joka on keskeinen tekijä jollekin toiminnalle tai tapahtumalle, kuten ’Kuka oli tämän takana?’ Tai ’Kuka oli vastuussa tästä?’

Miten sanotaan ruotsiksi päivää?

Päivää voidaan sanoa ruotsiksi useilla eri tavoilla, mutta yleisimmin käytettyjä ovat ”god dag” ja ”god morgon”. ”God dag” käytetään yleensä aamulla ja tarkoittaa ”hyvää päivää”. ”God morgon” käytetään myös aamulla ja tarkoittaa ”hyvää aamua”. Myös ”god kväll” ja ”god natt” ovat yleisiä tapoja sanoa ”hyvää iltaa” ja ”hyvää yötä” ruotsiksi.

Mikä on loppiainen englanniksi?

Kiirastorstai on kristillinen juhlapäivä, jolla muistetaan Jumalan Pojan ilmestymistä ihmiseksi Jeesuksen Kristuksen persoonassa. Se tunnetaan myös nimellä joulun kahdestoista päivä, koska se osuu kahdestoista päivä joulupäivän jälkeen.

Miten lausutaan vuosiluvut englanniksi?

Miten sanotaan vuotta englanniksi? Se, miten englanniksi sanotaan vuotta, riippuu siitä, kuinka monesta vuodesta puhutaan. Jos puhut esimerkiksi yhdestä vuodesta, sanot ”one year”, mutta jos puhut useammasta vuodesta, sanot ”years”.

Mikä on ranskalaiset englanniksi?

Ranskalaiset perunat ovat eräänlainen paistettu peruna, joka tarjoillaan yleensä lisäkkeenä. Ne leikataan yleensä ohuiksi suikaleiksi ja paistetaan öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Ranskalaiset perunat voidaan tarjoilla erilaisten kastikkeiden, kuten ketsupin, majoneesin tai ranch-kastikkeen kanssa.

Oletko pysynyt terveenä englanniksi?

Kyllä, olen pysynyt terveenä.

Miten tilata ruokaa ruotsiksi?

Ruoan tilaaminen ruotsiksi tapahtuu sanomalla ”Jag skulle vilja beställa _[rätt]_, tack.”, jolloin tyhjään kohtaan kirjoitetaan haluamasi ruoka-aine. Voit myös sanoa ”Haluaisimme tilata alkupaloja.” tilataksesi alkupaloja.

Mihin sattuu ruotsiksi?

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun ajattelet kysymystä ”mihin sattuu ruotsiksi”, on varmasti kielitaito. Kielitaito on tärkeää, koska se auttaa meitä ymmärtämään toisiamme paremmin. Toinen asia, joka tulee mieleen, on fyysinen kunto. Fyysinen kunto on tärkeää, koska se auttaa meitä säilyttämään hyvän terveyden ja pitämään itsestämme huolta.

Miten kirjoitetaan värit englanniksi?

Englanniksi voidaan kirjoittaa värejä muutamalla eri tavalla. Yksi tapa on käyttää sanaa ”color”, jota seuraa värin nimi. Voit esimerkiksi sanoa: ”Tämän värikynän väri on sininen.” Näin voit sanoa: ”Tämän värikynän väri on sininen.” Toinen tapa on käyttää sanaa ”crayon”, jota seuraa numero. Voisit esimerkiksi sanoa: ”Tämä väriliitu on numero viisi.”

Mitä työtä teet englanniksi?

Työskentelen markkinoinnin parissa. Autan yrityksiä markkinoimaan tuotteitaan ja palveluitaan. Työskentelen myös mainoskampanjoiden parissa ja luon markkinointimateriaalia.

Oletko sinä englanniksi?

Oletko englantilainen?

Mikä on ruotsiksi millainen?

Det finns ingen exact översättning på detta ord. En nära översättning skulle vara ”hur som helst”.

Missä on vessa ruotsiksi?

Vessa on yleensä huone, jossa on suihku tai amme ja jossa voidaan pestä ja käydä WC:ssä.

Mitä kuuluu ruotsiksi?

Hur mår du? in Swedish is Hur mår du?. Mikä sinun nimesi on? in Swedish is Vad heter du?.

Miten olet voinut englanniksi?

Kuinka voitte? Hyvin, kiitos.

Mitä vakavin englanniksi?

Pahinta, mitä voi tapahtua, on se, että et ehkä pysty puhumaan kieltä sujuvasti.

Mitä asiaa englanniksi?

Mikä on asia englanniksi?

Mihin kellon aikaan englanniksi?

Mihin aikaan englanniksi? Tämä on kysymys, jota englanninoppijat kysyvät usein. Vastaus tähän kysymykseen löytyy monesta paikasta, mutta luotettavin lähde on sanakirja.

Mistä ruotsiksi?

Sanakirja.org on suomenruotsalainen online-sanakirja, joka tarjoaa käyttäjille nopeita ja helppoja käännöksiä molempien kielten sanoille ja lauseille. Sivusto on erityisen hyödyllinen niille, jotka opettelevat ruotsia tai joiden on käännettävä näiden kahden kielen välillä työn tai matkan vuoksi.

Miten pyytää lasku englanniksi?

”The bill, please!” on englanninkielisissä maissa yleisesti käytetty ilmaisu, kun tilataan ruokaa tai juomia ravintolassa. Se on kohtelias tapa pyytää tarjoilijalta laskua, jotta voit maksaa ostoksesi.

Mitä pidemmälle englanniksi?

Mitä pidemmälle menet, sitä enemmän näet.

Tämä pätee erityisesti silloin, kun matkustat uusiin ja tuntemattomiin paikkoihin. Mitä kauemmas kotoa pääsee, sitä enemmän näkee uusia ja erilaisia asioita. Tämä voi olla sekä jännittävää että pelottavaa, mutta se on osa seikkailua. Jos siis etsit uusia kokemuksia, älä pelkää lähteä kauemmas.

Mikä englanniksi?

Englannin kielessä ei ole yhtään sanaa, joka vastaisi suoraan suomenkielistä sanaa ”mikä”. Lähin vastaava olisi sana ”what”. ”What” voidaan käyttää itsenäisenä kysymyssanana tai pronominina, joka tarkoittaa ”that which”. Kummassakin tapauksessa sitä voidaan käyttää kysymään jonkin asian identiteettiä tai pyytämään selvennystä.

Jätä kommentti