nopea englanniksi: Mikä on englanniksi nopea?

”Mikä on englanniksi nopea?” voidaan kääntää muotoon ”Mikä on ’nopea’ englanniksi?”. Nopea määritellään liikkumiseksi tai kykenemiseksi liikkumaan nopeasti tai jonkin toiminnon suorittamiseksi nopeasti. Nopea määritellään nopeasti tehdyksi, tapahtuvaksi tai toimivaksi tai äkillisesti ja lyhyesti tapahtuvaksi. Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä ”fast” että ”quick” voidaan käyttää kuvaamaan jotakuta tai jotakin, joka liikkuu nopeasti englanniksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta nopea englanniksi

Mikä on nopea englanniksi?

Yksi mahdollinen käännös sanalle ”nopea” suomi-englanti voisi olla ”nopea”. Tätä sanaa voitaisiin käyttää kuvaamaan jotakin, joka tapahtuu nopeasti, tai jotakin, joka pystyy liikkumaan nopeasti.

Mikä on merihevonen englanniksi?

Merihevonen on merikala, joka kuuluu Syngnathidae-heimoon. Merihevosia esiintyy matalissa trooppisissa ja lauhkeissa vesissä kaikkialla maailmassa. Niille on ominaista hevosenkaltainen pää, pitkä kuono ja kihara pyrstö.

Mitä nopeammin sen parempi englanniksi?

Mitä pikemmin, sen parempi. Tämä on yleinen englanninkielinen ilmaisu, joka tarkoittaa, että on parempi tehdä jokin asia ennemmin kuin myöhemmin. Tätä käytetään usein, kun puhutaan suunnitelmista tai määräajoista. Jos esimerkiksi suunnittelet matkaa, voit sanoa: ”Haluan lähteä mahdollisimman pian”. Tämä tarkoittaa, että haluaisit lähteä matkalle mahdollisimman pian.

Mikä on lento englanniksi?

Lentäminen on lentämistä tai ilmassa olemista. Se voi myös tarkoittaa lentokoneen matkaa kahden pisteen välillä tai lentomatkan pituutta.

Mikä on hidas englanniksi?

Hidas voi tarkoittaa, että asia etenee hitaasti tai että se ei tapahdu nopeasti. Se voi myös kuvata jotain, joka ei toimi kunnolla.

Mikä on mursu englanniksi?

Mursu on suuri merinisäkäs, jolla on suuri, sipulimainen nenä, pitkät syöksyhampaat ja paksu turkki. Mursuja tavataan Jäämerellä ja sitä ympäröivillä merillä, ja urokset voivat kasvaa yli 3 metrin pituisiksi ja painaa jopa 1 700 kiloa. Naaraat ovat pienempiä, noin 2,5 metriä pitkiä ja enintään 1 000 kiloa painavia. Mursut ovat suhteellisen hitaita maalla, mutta ne ovat voimakkaita uimareita, ja ne voivat saavuttaa vedessä jopa 30 kilometrin tuntinopeuden.

Onko merihevosia olemassa?

Kyllä, on olemassa kaloja, joita kutsutaan merihevosiksi. Merihevosia esiintyy lämpimissä ja trooppisissa vesissä ympäri maailmaa. Ne ovat ainoat kalat, joiden pää on suorassa kulmassa muuhun vartaloonsa nähden. Ne uivat pystyasennossa ja liikkuvat pyrstöään heilauttamalla. Merihevoset ovat ainoat Hippocampinae-heimon jäsenet.

Onko merihevosia Suomessa?

Merihevosia ei elä Suomessa. Merihevoset (Hippocampus) luetaan merineulojen kalaheimoon. Ne elävät lämpimien merien rannikkovesissä.

Mitä pikemmin sitä parempi englanti?

Mitä pikemmin, sitä parempi, se on hyvä tapa parantaa englannin kielen taitojasi. Mitä nopeammin opit, sitä paremmaksi englanninkielesi muuttuu. Aseta siis tavoitteeksi oppia mahdollisimman paljon ja mahdollisimman nopeasti. Tulet olemaan iloinen, että teit niin!

Mitä Merihevonen symboloi?

Merihevonen symboloi uskollisuutta, sillä kun se kerran valitsee kumppanin, se pysyy sille aina uskollisena. Merihevonen symboloi myös luottamusta ja hienostuneisuutta, armoa, voimaa ja mystisyyttä.

Mikä on saukko englanniksi?

Saukko on nisäkäslaji, joka on läheistä sukua näädille, mäyrälle ja ahmalle. Saukkoja on 13 eri lajia, ja niitä tavataan kaikilla mantereilla Etelämannerta lukuun ottamatta. Saukot ovat puolivesieläimiä, eli ne viettävät osan ajastaan maalla ja osan vedessä. Saukot ovat erittäin hyviä uimareita, ja ne voivat pidättää hengitystään jopa kahdeksan minuuttia.

Sana ”saukko” tulee vanhan englannin kielen sanasta ”oter”. Sana ”saukko” tulee suomen sanasta ”saukko”.

Mikä on krokotiili englanniksi?

Krokotiili on suuri matelija, joka elää tyypillisesti makean veden ympäristössä, vaikka joitakin lajeja esiintyy myös suolaisessa vedessä. Krokotiilit ovat lihansyöjiä, ja ne syövät pääasiassa kaloja, matelijoita ja nisäkkäitä.

Krokotiilit ovat suuria matelijoita, joita tavataan sekä makean että suolaisen veden ympäristöissä. Ne ovat lihansyöjiä, ja niiden ruokavalio koostuu pääasiassa kaloista, matelijoista ja nisäkkäistä.

Mikä on hylje englanniksi?

Hylje on merinisäkäs, jolla on pitkä, virtaviivainen ruumis ja uintiin tarkoitetut räpylät. Hylkeitä esiintyy kaikissa valtamerissä, mutta useimmat lajit elävät arktisella ja Etelämantereella.

Hylkeitä on kolmea päätyyppiä: aitohylkeet, korvatonhylkeet ja korvahylkeet. Todellisilla hylkeillä, joita kutsutaan myös nimellä phocidat, ei ole ulkoisia korvaläppiä, ja niihin kuuluvat sellaiset lajit kuin satamahylkeet ja norsuhylkeet. Korvattomilla hylkeillä eli phocideilla ei ole ulkoisia korvaläppiä, ja niihin kuuluvat esimerkiksi Weddell- ja satamahylkeet. Korvahylkeillä eli otariideilla on ulkokorvaläpät, ja niihin kuuluvat esimerkiksi merileijona ja turkishylje.

Mikä on virtahepo englanniksi?

Virtahepo on suuri nelijalkainen nisäkäs, joka on kotoisin Afrikasta. Niitä pidetään usein yhtenä Afrikan vaarallisimmista eläimistä niiden aggressiivisen luonteen ja suuren koon vuoksi. Aikuinen virtahepo voi painaa jopa kuusituhatta kiloa ja saavuttaa jopa kuusitoista jalan pituuden.

Mikä on Itämeri englanniksi?

Itämeri on Euroopan pohjoisosan ja Skandinavian niemimaan välinen meri. Se on matala meri, ja se on yhteydessä Pohjanmereen kapean Tanskan salmen kautta. Itämeri on tärkeä sitä ympäröiville maille, koska se tarjoaa niille mahdollisuuden käydä kauppaa keskenään.

Minkä ikäiseksi Mursu elää?

Mursu elää keskimäärin 40-vuotiaaksi. Uros tulee sukukypsäksi 7–10-vuotiaana ja naaras 7–8-vuotiaana.

Missä Mursu on nyt?

Mursu on nyt Korkeasaaren villieläinsairaalassa. Sairaala valmistautuu mursun vastaanottamiseen. Aiemmin Korkeasaaressa on mittailtu oviaukkoja ja selvitetty, miten eläin saadaan turvallisesti pois kuljetuslaatikoista ja siirrettyä hoitotilaan.

Mikä on mursu ruotsiksi?

Mursu on suuri merinisäkäs, jolla on räpylät, leveä pää ja pitkät syöksyhampaat. Mursut elävät arktisilla ja subarktisilla alueilla, ja niitä tavataan useimmiten jään reunan läheisyydessä. Nämä eläimet ovat erinomaisia uimareita ja sukeltajia, ja ne käyttävät suuria syöksyhampaitaan murtautuakseen jään läpi päästäkseen käsiksi hylkeisiin, jotka muodostavat suuren osan niiden ravinnosta. Mursut ovat sosiaalisia eläimiä, ja ne kokoontuvat usein suuriksi laumoiksi jäälle.

Missä Mursu elää?

Mursu elää arktisella alueella eri puolilla pohjoisnapaa. Ne liikkuvat jäälauttojen mukana, mutta pysyttelevät lähellä rannikkoa, sillä ne hankkivat ravintonsa matalissa vesissä.

Paljonko mursu syö päivässä?

Tyypillinen mursu syö jopa 400 simpukkaa päivässä eli yhteensä noin 27 kiloa ruokaa. Lisäksi ne syövät päivittäin noin 3-6 prosenttia ruumiinpainostaan ravintona. Kun mursut rakentavat kehoaan uudelleen karvanvaihdon jälkeen, ne saattavat syödä vielä enemmän.

Jätä kommentti