nimpparionnea: Mitä tarkoittaa nimpparionnittelut?

Nimpparionnittelut ovat onnentoivotukset nimipäivän johdosta. Niitä käytetään yleisesti tapana toivottaa jollekulle onnea nimipäivänä. Nimpparit ovat yleensä ystävällisiä ja positiivisia, ja ne voidaan osoittaa sekä henkilöille että yrityksille. On myös mahdollista lähettää nimpparit virtuaalisesti, esimerkiksi sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta nimpparionnea

Kenen nimi päivä on tänään?

Tänään on suomenkielisten nimipäiväsankareiden Mikkojen päivä. Heitä on varmasti monenlaisia, mutta yhteistä heille on ainakin se, että he kaikki ovat miehiä. Nimipäivä on hyvä päivä viettää oman nimisen sankarin kanssa, vaikka se ei olekin varsinainen juhlapäivä.

Miten toivottaa hyvää nimipäivää?

Onnitteluviestit – vapaan runoilijan taidoilla. Viestinsä saatteeksi voi kirjoittaa onnittelunsa vapaasti ja ilman riimejä tyyliin Hyvää nimipäivää Maijalle, toivottaa Paavo!

Kenen Nimipäivät 158?

Kenen nimipäivät 158?

Nimipäivät 158 on suomalainen kalenteri, joka sisältää Marjattan, Marjan, Jaanan, Marjon, Maritan, Marjutin, Mariannen, Maritan, Marjaanan, Marjukan, Mariannan ja Jattan. Suomenruotsalainen kalenteri sisältää myös Maritan, Mariannen ja Marlenen. Ortodoksisen kalenterin mukaan nimipäivät 158 on Maria, Mari, Maija, Marja, Marjatta, Meeri. Saamenkielinen kalenteri sisältää Marihttán.

Kenen Nimipäivä tänään 217?

Tänään on Johannan, Hannan, Hannan, Jennin, Jennan, Jennan, Jonnan, Hanneleen, Hannen ja Joannan nimipäivä.

Onko nimipäivä aina sama?

Nimipäivä ei aina ole sama. Nimipäivä voidaan viettää myös kotona, perheen ja ystävien kanssa. Nimipäivä voidaan myös viettää ulkona, esimerkiksi kirjastossa tai ravintolassa.

Kenen nimipäivä on 24 kesäkuuta?

Onnea, Johannes, Juhani, Juha, Jukka, Janne, Juho, Jani, Jussi ja Juhana!

Mitä nimi Mari tarkoittaa?

Mari on vanha, mutta nykyäänkin suosittu naisen etunimi, joka on käytössä varsinkin Suomessa ja Virossa. Se on lyhentymä Mariasta, joka ilmeisesti tarkoittaa toivottua lasta. Marin kutsumaniminä on käytetty muun muassa Massaa, Martsaa, Maikkia ja Marsaa.

Kenen nimipäivä on 87?

Turo ja Turkka viettävät nimipäiväänsä 8.7. Ruotsinkieliset nimipäivät viettävät Tor, Tore ja Tora 8.7.

Kenen nimipäivä on 69?

Asko, Felix, ja Felicia viettävät nimipäivää 69.

Mitä Tara nimi tarkoittaa?

Tara on naisen nimi, joka esiintyy lähinnä englanninkielisissä maissa. Se on alun perin englanninkielinen versio gaelinkielisestä paikannimestä Teamhair, joka tarkoittaa ”maan kumpua”.

Mikä koiran nimeksi?

Koiran nimi on yksi tärkeimmistä asioista, koska se on yhteys omistajaansa. Koiran nimi voi olla mitä tahansa, mutta on tärkeää, että se on jotain, joka sopii omistajalleen ja koiralleen. Suomessa on paljon erilaisia koiran nimiä, ja tässä on luettelo 30 suosituimmasta koiran nimestä.

Kenen nimipäivä on 255?

Urpo on suomalainen miehen nimi, joka tarkoittaa ”urbaania” tai ”kosmopoliittista”. Nimi on johdettu latinankielisestä nimestä Urbanus. Urpon nimipäivää vietetään 25. toukokuuta.

Kenen nimipäivä 244?

Pertti, Albert ja Altti viettävät kaikki nimipäiväänsä 24. huhtikuuta. Albert ja Albertina viettävät nimipäiväänsä ruotsiksi 24. huhtikuuta.

Kenen nimipäivä on 75?

7.5. nimipäivää viettää Helmi ja Kastehelmi. Ruotsinkielistä nimipäivää 7.5. viettää Tua.

Kenen nimipäivä on 64?

Ei ole yhtään nimipäivää 64.

Kenen nimipäivä on 85?

Kenen nimipäivä on 97?

Nimipäivää 97 viettää Jasmin, Ilta, Jade ja Nanna. Ruotsinkielistä nimipäivää 97 viettää Nanna, Nanny ja Jasmine.

Kenen nimipäivä on 47?

Ulla ja Ulpu juhlivat nimipäiväänsä 4. heinäkuuta. Ulla, Ulrika ja Ulrik juhlivat nimipäiväänsä ruotsiksi 4. heinäkuuta.

Kenen nimipäivä 287?

Kenen nimipäivä on 28.7.? Atso on suomalainen miehen etunimi ja se vietetään nimipäivänä 28.7. Atso on kuitenkin harvinainen nimi, joten ei ole ihme, jos et ole kuullut sitä aikaisemmin. Nimipäivä on hyvä aika tutustua tähän harvinaiseen, mutta mielenkiintoiseen nimeen.

Kenen nimipäivä 225?

Hemminki ja Hemmo ovat kaksi suomalaista miestä, jotka viettävät 22.5. nimipäivää. Ruotsinkielinen nimipäivä 22.5. on Hemming.

Kenen nimipäivä on 13?

Alpo, Alvi ja Alpi viettävät nimipäiväänsä 13. päivää maaliskuuta. Ruotsinkielinen nimipäivä 1.3. on Albin.

Onko Iro tytön nimi?

Iro on tytön nimi, mutta se on myös miehen nimi. Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2022) mukaan: Iro on ensimmäisenä etunimenä 25 naisella ja 9 miehellä. Yhteensä siis 34 henkilöllä.

Kenen nimipäivä on 36?

Orvokki ja Viola viettävät nimipäiväänsä 36. päivä.

Kenen nimipäivä on 48?

Veeran syntymäpäivä on 4. elokuuta. Veera on suomalainen nimi, joka on muunnelma nimestä Vera, joka on alun perin slaavilainen nimi.

Onko juhannusaatto aina 246?

Juhannusaatto on aina perjantai, ja juhannuspäivä on aina lauantai. Juhannusaatto on virallinen pyhäpäivä, ja useimmilla työpaikoilla se on vapaapäivä.

Kenen nimipäivä on 78?

Lahja viettää 7.8. nimipäiväänsä. Lahja on suomalainen naisen nimi, joka on ollut aikaisemmin myös miehen nimi nimen. Nimi on tullut käyttöön 1800-luvun lopussa.

Kenen nimipäivä on 35?

Outi, Linus, ja Vincent viettävät nimipäivää 3.5.

Kenen nimipäivä on 52?

52 on Suomessa Runebergin päivä, jolloin vietetään runoilija Johan Ludvig Runebergin syntymäpäivää. Runebergin päivä on liputuspäivä, ja silloin on tapana syödä runebergintorttuja.

Kenen nimipäivä 86?

8.6. nimipäivää viettää Salomon ja Salomo. Ruotsinkielistä nimipäivää 8.6. viettää Kjell ja Kettil.

Kenen nimipäivä 154?

154 on Kenen nimipäivä?

Kenen nimipäivä on 133?

Erno, Ernesti ja Tarvo viettävät nimipäiväänsä 133. Ernst viettää ruotsinkielistä nimipäiväänsä 133.

Kenen nimipäivä on 132?

Sulon ja Sulhon nimipäivä on 132.

Kenen nimipäivä on 118?

Kenen nimipäivä on 11.8.? Sanna, Susanna, Sanni ja Susanne viettävät nimipäiväänsä tänä päivänä. Ruotsinkieliset nimipäivää viettävät Sanna, Susanna ja Susanne.

Kenen nimipäivä 114?

Verna ja Minea viettävät Ruotsinkielistä nimipäivää 114.

Kenen nimipäivä 187?

Riikka viettää nimipäiväänsä 18. heinäkuuta. Fredrik, Fred ja Fredrika viettävät ruotsinkielisiä nimipäiviään 18. heinäkuuta.

Kenen nimipäivä 155?

Tänään on Sofian, Sonjan ja Sohvin nimipäivä Suomessa. Ruotsissa Sofian, Sonjan ja Sofien nimipäivää vietetään 15. toukokuuta.

Kenen nimipäivä on 46?

Vuoden 46 nimipäivä on Toivo. Toivo on suomalainen miehen nimi, jota on käytetty etunimenä ensimmäisen kerran vuonna 1849. Nimipäivä Toivo on merkitty kalenteriin vuonna 1908, josta lähtien nimipäivä on ollut 4. kesäkuuta.

Kenen nimipäivä on 25?

Suomessa vietetään 25. toukokuuta Vuokon ja Viivin nimipäiviä. Ruotsissa tämä päivä tunnetaan myös nimillä Vivian, Vivan ja Vivi.

Kenen nimipäivä on 236?

23.6. nimipäivää viettää Aatu, Aatto ja Aadolf. Ruotsinkielistä nimipäivää 23.6. viettää Adolf.

Kenen nimipäivä on 14?

Peppi, Raita ja Pulmu viettävät nimipäiväänsä 14. huhtikuuta. Harald viettää ruotsinkielistä nimipäiväänsä 14. huhtikuuta.

Kenen nimipäivä 74?

Allan viettää nimipäiväänsä 7. huhtikuuta. Myös Ahvo viettää nimipäiväänsä 7. huhtikuuta.

Kenen nimipäivä on 37?

Egil, Ejvind ja Öjvind viettävät nimipäiväänsä 3. heinäkuuta.

Kenen nimipäivät 44?

On 44 nimeä, joiden nimipäivä on 44. Yleisimmät nimet ovat Odin, Eaddji ja Uhkku. Muita nimiä ovat Virpi, Virve, Jyrki, Ossi ja Yrjö. Myös Uki ja Ukri ovat 44 nimen joukossa.

Milloin on nimipäivä Minna?

Nimipäivä Minna on 26. toukokuuta.

Kenen nimipäivä on 66?

Kustaa, Kyösti ja Kustavi viettävät ruotsinkielistä nimipäivää 6.6. Gustav, Gösta ja Gustava viettävät myös ruotsinkielistä nimipäivää 6.6.

Kenen nimipäivä on 147?

Kenen nimipäivä on 14.7.? Aliisa ja Alisa viettävät nimipäivää. Ruotsinkielisellä nimipäivällä 14.7. viettää Alice ja Alicia.

Kenen nimipäivä 109?

Kenen nimipäivä 10.9.?

10.9. nimipäivää viettää Kalevi ja Kaleva. Ruotsinkielistä nimipäivää 10.9. viettää Östen.

Kenen nimipäivä on 181?

Kenen nimipäivä on 18.1.? Laura viettää nimipäiväänsä 18.1. Laura on lähtöisin latinankielisestä sanasta laurus, joka tarkoittaa laakeripuuta.

Kenen nimipäivä 157?

Kenen nimipäivä 15.7. on? Rauni ja Rauna ruotsiksi Ragnhild, Ragni ja Ragna.

Kenen nimipäivä on 194?

Pilvi ja Pälvi viettävät nimipäiväänsä 19. huhtikuuta. Bernhard ja Bernt viettävät nimipäiväänsä ruotsiksi 19. huhtikuuta.

Kenen nimipäivä 38?

Onnea, Nea, Linnea, Neea ja Vanamo!

Kenen nimipäivä 45?

4.5. on Roosan, Rosan ja Ruusun nimipäivä. Rosa ja Rosita viettävät nimipäiväänsä ruotsiksi 4.5.

Kenen nimipäivä on 76?

7.6. nimipäivää viettää Suvi, Roope, Robert ja Robin. Ruotsinkielistä nimipäivää 7.6. viettää Robert ja Robin.

Kenen nimipäivä on 11?

Kenen n

Kenen nimipäivä on 15?

Vappu ja Valpuri viettävät nimipäiväänsä 15. päivänä toukokuuta. Valborg viettää nimipäivänsä 15. päivänä toukokuuta myös Ruotsissa.

Kenen nimipäivä on 16?

16. päivänä vietetään Teemu- ja Nikodemus-nimipäivää. Ruotsinkielisellä 16. päivänä vietetään Rabbe-nimipäivää.

Kenen nimipäivä on 195?

19.5. on Emilian, Emman, Emmin, Millan, Miljan, Milkan, Millan ja Amalian nimipäivä. Ruotsiksi nimipäivä 19.5. on Emilia, Emma, Milla, Amalia, Emelie, Mili ja Amelie.

Milloin on naistenviikko?

Naistenviikko on viikko, jolloin naiset juhlistavat itseään ja toisiaan. Se on myös hyvä aika miettiä, miten voisimme parantaa naisten asemaa maailmassa. Naistenviikkoa vietetään yleensä helmikuun ensimmäisellä viikolla.

Kenen nimipäivä on 215?

Kenen nimipäivä on 21.5.? Kosti, Konsta ja Konstantin viettävät nimipäiväänsä tänä päivänä. Ruotsinkielisellä nimipäivällä 21.5. viettää Konstantin ja Conny.

Milloin on Saaran päivä?

Saaran päivä on 19.7. Saara on yleinen naisen etunimi, joka tulee tulee heprean kielen hienoa rouvaa tai prinsessaa tarkoittavasta sanasta. Saaran nimipäivä tuli almanakkaan vuonna 1852.

Kenen nimipäivä 184?

184 Kenen nimipäivää viettää Valto ja Valdemar. Ruotsinkielinen nimipäivä on Valdemar ja Volmar.

Kenen nimipäivä on 117?

Kenen nimipäivä on 11.7.?

Nimipäivä 11.7. on Ellin, Nooran, Nellin ja Eleonooran nimipäivä. Ruotsinkielisessä kalenterissa 11.7. on Ellin, Eleonoran, Noran, Leonoran, Ellinorin ja Nellyn nimipäivä.

Kenen nimipäivä on 277?

Kenen nimipäivä on 27.7.? Heidi viettää nimipäiväänsä 27.7. Heidi on naisen etunim.

Kenen nimipäivä 198?

Kenen nimipäivä on 19.8? Mauno ja Maunu viettävät nimipäiväänsä 19.8. Ruotsinkielinen nimipäivä on 19.8 Magnus ja Måns.

Kenen nimipäivä 295?

Oliver, Olivia, Orvar, Liv ja Livia viettävät nimipäiväänsä 29. toukokuuta.

Kenen nimipäivä on 21?

Nimipäivä 21 on Aapelin nimipäivä. Aapeli on ruotsalaisen nimipäivän 21 omaava miesnimi. Nimipäivä 21 on myös Jerryn ja Gertin nimipäivä.

Kenen nimipäivä on 196?

Kenen nimipäivä on 19.6? Siirille, Sigridille ja Sirille se on nimipäivä.

Mikä on vuoden keskimmäinen päivä?

2. heinäkuuta on muun kuin karkausvuoden keskimmäinen päivä, koska tätä päivää ennen ja tämän päivän jälkeen on 182 päivää. Sitä vietetään samana viikonpäivänä kuin uudenvuodenpäivää (paitsi karkausvuosina).

Onko aina nimi?

Aina on nimi, joka on yleensä käsitetty muunnelmaksi kalevalaisesta nimestä Aino. Aina esiintyy myös Anna-nimen sikäläisenä vastineena. Joissakin maissa Aina on monissa maissa esiintyvä naisen etunimi.

Milloin on Annan päivä?

Annan päivä on 9. joulukuuta.

Kenen nimipäivä on 214?

Anssi ja Anselmi viettävät nimipäiväänsä 21.4. Camilla viettää ruotsinkielistä nimipäiväänsä 21.4.

Mitä Inna tarkoittaa?

Inna tarkoittaa kreikaksi tyyntä, hiljaista, rauhallista. Saksassa Inna on lyhenne nimestä Innocentia, joka merkitsee latinaksi viaton, nuhteeton.

Jätä kommentti