Moviestarplanet

Moviestarplanet on virtuaalimaailma, jossa pelaajat voivat luoda elokuvia ja hahmoja. Tavoitteena on tulla elokuvatähdeksi keräämällä faneja ja virtuaalivaluuttaa. Peli on ilmainen, mutta pelaajat voivat ostaa virtuaalivaluuttaa oikealla rahalla. Peli luotiin vuonna 2010, ja se on saatavilla useilla kielillä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta moviestarplanet

Onko MovieStarPlanet turvallinen?

MovieStarPlanet on turvallinen paikka lapsille. Se tarjoaa turvallisen ympäristön, jossa he voivat toimia positiivisesti ja ehkä jopa saada ensimmäinen kosketuksensa sosiaaliseen mediaan. MovieStarPlanetilla emme halua vaarantaa lasten turvallisuutta, ja nämä turvallisuustoimet ovat käytössämme valvoessamme pelejä.

Miten kirjautua Moviestarplanetissa?

Voit kirjautua MovieStarPlanetiin syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi verkkosivuston tai sovelluksen kirjautumiskenttiin. Jos olet unohtanut salasanasi, napsauta tästä saadaksesi ohjeet salasanan palauttamiseen.

Miksi MovieStarPlanet ei toimi?

MovieStarPlanet ei toimi, koska se on palveluntarjoaja-tai laite-tai yhteysvirhe. Tämä tarkoittaa, että yksi näistä kolmesta on ongelmia. Palveluntarjoaja tarjoaa yhteyden Internetiin, laite on laite, joka yhdistää puhelimen tai tietokoneen Internetiin, ja yhteys on yhteys Internetiin.

Miten saada paljon rahaa MSP ssa?

Voit ansaita StarCoinseja esimerkiksi pyöräyttämällä Onnenpyörää kerran päivässä tai katsoa mainoksia. Voit myös kerätä päivittäisiä lahjoja kirjautumalla sisään joka päivä. Klikkaa yläreunassa olevaa StarCoins -logoa saadaksesi lisätietoja StarCoinseista.

Miten voi saada ilmainen VIP MSP?

MovieStarPlanet on mahtava peli ja toivomme, että nautit siitä aivan täysillä. Asia on hyvin yksinkertainen: ainoa keino saada ilmainen VIP, on voittaa sellainen viikkokilpailustamme. Sinä ET tule VIP:ksi vaihtamallalla salasanaasi tai sähköpostiosoitettasi.

Minkä maalainen MSP on?

MSP on tanskalainen, pääasiassa 8-15-vuotiaille suunnattu sosiaalinen peli, joka perustettiin vuonna 2009. Se toimii Tanskan lisäksi 14 muussa maassa.

Mitä tehdä jos on unohtanut MSP salasanan?

Jos olet oikeassa maassa, mutta et silti pääse kirjautumaan sisään, voit palauttaa salasanasi tietokoneellasi napsauttamalla etusivulla olevaa Unohditko salasanasi -linkkiä. Muista sen jälkeen tarkistaa sähköpostisi! Saat MovieStarPlanetilta sähköpostiviestin, jossa on linkki uuden salasanan valitsemiseen.

Miten voi vaihtaa nimen MSP?

Mikäli haluat vaihtaa MSP-käyttäjänimesi, sinun tulee ensin luoda uusi tili. Kun olet luonut uuden tilin, voit kirjautua sisään ja vaihtaa käyttäjänimesi.

Miten MSP 2 Sää lemmikin?

Jos haluat hankkia lemmikin, käy lemmikkikaupassamme, erityisellä lemmikkialueella: Kun olet ostanut Boonien tai Bonsterien, löydät ne laatikosta (Bonsterit) tai munasta (Boonit), kun muokkaat huonettasi.

Jätä kommentti