monta reikää naisella on: Onko miehellä yhtä monta reikää (alapäässä) kuin naisella?

Ei, miehellä on yksi vähemmän reikä alapäässä kuin naisella. Naisella on kaksi reikää alapäässä, toinen on emätin ja toinen on anaalinen reikä. Miehellä on vain yksi anaalinen reikä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta monta reikää naisella on

Onko naisella kaksi reikää?

Ei, naisella ei ole kahta reikää. Hänellä on kolme reikää. Kaksi reikää sijaitsee vulvan sivuilla, ja niitä kutsutaan emättimen aukoiksi. Kolmas reikä sijaitsee vulvan keskellä, ja sitä kutsutaan virtsaputken aukoksi.

Onko naisilla kolme reikää?

On keskusteltu siitä, onko naisilla kolme mahdollista reikää vai ei. Jotkut uskovat, että klitoris on kolmas reikä, kun taas toiset uskovat, että se on vain häpyhuulien jatke. Vastauksesta riippumatta on selvää, että naisilla on useita mahdollisia nautinnollisia alueita.

Missä on naisen emätin?

Naisen emätin sijaitsee peräsuolen edessä ja virtsarakon takana. Se on joustava, sileän lihaksen ja kimmoisan sidekudoksen muodostama kaareutuva tuppi, jonka takaseinämän pituus on keskimäärin 8-12 senttimetriä ja etuseinämän pituus 5-6 senttimetriä. Emätin yhdistää ulkoiset sukupuolielimet, vulvan, kohdunkaulaan.

Mistä naisen märkyys tulee?

Naisen märkyys tulee suurimmaksi osin emättimen limakalvoista. Kiihottuessa emättimen limakalvojen verenkierto lisääntyy, ne turpoavat ja alkavat erittää kosteutta. Kosteuden tarkoituksena on helpottaa yhdyntää sekä auttaa siittiöitä liikkumaan kohti munasolua. Kostuminen herkistää tuntoaisteja ja tekee seksistä nautinnollisempaa – tai oikeastaan mahdollistaa sen.

Minkä värinen alapää on?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä ainoaa vastausta, sillä kaikkien sukupuolielimet ovat erilaiset. Yleisesti ottaen vulva (naisen ulkoiset sukupuolielimet) voi kuitenkin olla minkä tahansa värinen vaaleanpunaisesta tumman violettiin, ja vulvan koko ja muoto vaihtelevat suuresti eri ihmisillä.

Jätä kommentti