Mitkä ovat Ruotsin suurimmat kaupungit?

Väkiluvulta: Tukholma, Göteborg, Malmö ja Uppsala ovat Ruotsin suurimmat kaupungit. Pinta-alalta: Uumala, Uppsala, Norrköping ja Jönköping ovat Ruotsin suurimmat kaupungit.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta ruotsin suurimmat kaupungit

Mikä on Ruotsin pääkaupungin nimi?TukholmaRuotsi / PääkaupunkiHae: Mikä on Ruotsin pääkaupungin nimi?

Ruotsin pääkaupunki on Tukholma. Tukholmasta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa, ja se onkin yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista. Tukholmassa voi vaikka vierailla maailmankuulussa Vasa-museossa, joka esittelee Ruotsin historiaa ja kulttuuria.

Mikä on Ruotsin Pinta-ala?528 447 km²Ruotsi / Pinta-alaHae: Mikä on Ruotsin Pinta-ala?

Ruotsin pinta-ala on 528 447 km². Se sijaitsee Pohjois-Euroopassa ja sen naapurimaat ovat Norja, Tanska ja Suomi. Ruotsi on maailman yhdeksänneksi suurin valtio ja se on myös Euroopan suurin valtio, joka on kokonaan Pohjois-Euroopassa.

Milloin Tukholma on perustettu?1252Tukholma / PerustettuHae: Milloin Tukholma on perustettu?

Tukholma on perustettu vuonna 1252. Se on Suomen pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki. Tukholma sijaitsee Ruotsin saaristossa, Västerbottens läänissä.

Mikä on Ruotsin suuntanumero?+46Ruotsi / SuuntanumeroHae: Mikä on Ruotsin suuntanumero?

Mikä on Ruotsin suuntanumero?

Ruotsin suuntanumero on +46. Se on myös Ruotsin virallinen valtionpuhelinverkon suuntanumero. Ruotsissa on kaksi suuntanumeroa: 0 ja +46. +46 on käytössä vain, jos soitat Ruotsiin ulkomailta.

Jätä kommentti