Miten ajetaan lintassa?

Lintassa ajaminen on yksi helpoimmista tavoista liikkua paikasta toiseen. Se on myös yksi nopeimmista tavoista matkustaa, ja siksi se on niin suosittu. Lintassa ajamisen perusperiaatteet ovat melko yksinkertaiset, ja niitä on helppo seurata.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta lintassa

Mitä tarkoittaa ajaa Lintassa?

Ajaessa lintassa tarkoitetaan sitä, kun auto on epätasainen ja/tai kulkee madalletussa tila. Jenkkiautot ovat yleensä huonokuntoisia, ja niitä käytetään paljon väärin. Lintassa ajamisen vaara on, että auto voi kaatua sivulle tai takaa.

Mitä on Linttaaminen?

Linttaaminen on termi, jolla tarkoitetaan ajoneuvon perän luisuttamista huvittelumielessä. Kuluvana talvena on huvittelumielessä vedetty linttaa niin, että joka kaupunginosassa on paikoin erittäin runsaasti aurauskeppejä nurin. Linttaaminen on kuitenkin yleisesti hyväksytty harrastus, joka sopii kaikenikäisille ja -kokoisille ajoneuvoille. Linttaaminen on myös yksi tehokkaimmista tapoja päästää irti talven stressistä.

Miten tehdä Käsijarrukäännös?

Käsijarrun kääntäminen tapahtuu kääntämällä ensin pyörää, jolloin auton liike-energia siirtyy ulommille pyörille. Seuraavaksi lukitse takapyörät käsijarrun avulla ja liu’uta niitä renkaan ja pinnan välisen kitkan mukaan.

Jätä kommentti