Mitä tarkoittaa lmao?

Lmao tarkoittaa sanoista ”laughing my ass off” eli ”naurattaa mun perse paljaaksi”. Lmfao tarkoittaa sen sijaan sanoista ”laughing my fucking ass off” eli ”naurattaa mun vitun perse paljaaksi”. Näkee usein englanninkielisillä sivustoilla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta mitä tarkoittaa lmao

Mitä tarkottaa IMAO?

’IMAO’ tarkoittaa ’in my ass opinion’.

Mikä on lyhenne HMU?

HMU tulee sanoista ”hit me up”. Se on yleensä lyhenne sanoista ”löydä minut”, ja ihmiset käyttävät sitä, kun he haluavat tavata ystäviään tai heillä on esimerkiksi tylsää.

Mikä on ty?

Ty on lyhenne englannin kielisistä sanoista ”thank you”. Se on yleensä kiitoksena sanottava ilmaus, ja se voidaan käyttää sekä puhuessa että kirjoittaessa. Ty:ta voidaan käyttää myös muissa tilanteissa, joissa halutaan kiittää jotakuta tai jotain.

Mikä on lyhenne M8?

M8 on lyhenne sanasta Mate, joka tarkoittaa perämiestä. Pelaajaihmiset käyttävät sitä kuitenkin kaveri-sanan tapaan.

Mikä on tho?

Tho on englannin kielen sana, jolla on useita merkityksiä. Sitä voidaan käyttää yhdyssanana, joka tarkoittaa ”vaikka” tai ”vaikka”, kuten lauseessa ”Vaikka satoi, menimme ulos”. Sitä voidaan käyttää myös adverbina, joka tarkoittaa ”kuitenkin” tai ”siitä huolimatta”, kuten lauseessa ”Meillä oli juhlissa hauskaa, vaikka ne olivat melko pienet.”.

Mitä tarkoittaa sana BAE?

Bae on slangisana, jota käytetään viittaamaan henkilöön, jota joku toinen rakastaa tai vaalii. Sanaa käytetään usein hellyydenosoituksena, ja sillä voidaan viitata poikaystävään, tyttöystävään tai läheiseen ystävään.

Mikä on Ftf?

FTF on Geocaching-harrastuksen yhteydessä käytetty lyhenne, joka tarkoittaa ”First To Find” eli ”ensimmäinen löytäjä”. FTF-tunnuksen saaminen on Geocaching-pelaajille tärkeää, koska se osoittaa, että he ovat onnistuneet löytämään kyseisen kätkön ensimmäisenä. FTF-tunnus voidaan saada myös sellaiselle henkilölle, joka on onnistunut löytämään uuden kätkön tai uuden version vanhasta kätköstä.

Mitä tarkoittaa lyhenne t?

Lyhenne t tarkoittaa massan lisäyksikköä tonnia. T on myös suomen kielessä yleiskielinen lyhenne tunnille. Tietotekniikassa tallennuskapasiteetin mittayksikkö on tavu.

Mitä py tarkoittaa?

Py tarkoittaa poikaystävää. Pov eli point of view. Erityisesti Tiktokissa termiä käytetään selitettäessä omaa näkökulmaa muille.

Mikä on MTN?

MTN on lyhenne Mauritanian maatunnuksesta (KOK ja FIFA). MTN Group on maailmanlaajuinen telekommunikaatioalan yritys, joka tarjoaa laaja-alaisia ​​palveluita matkapuhelin-, mobiili-internet-, kiinteä-internet-, TV- ja viihdepalveluiden aloilla. M.T.N on jyväskyläläinen rap-duo, joka on tunnettu energinen ja dynaaminen esityksistään.

Mikä on yolo lyhenne?

Yolo lyhenne tarkoittaa You only live once. (suom. elät vain kerran). Lyhenne on erityisesti suosiossa nuorten keskuudessa.

Mikä on irl?

In Real Life eli IRL on termi, jota käytetään yleisesti verkkokeskusteluissa ja -foorumeilla viittaamaan jonkun henkilöllisyyteen todellisessa maailmassa. IRL:ää voidaan käyttää myös tarkoittamaan ”henkilökohtaisesti” tai ”oikeassa elämässä”, toisin kuin verkossa.

Mikä on lyhenne IKR?

Lyhenne IKR tarkoittaa ”I know, right?” ja on yleinen lyhenne käytettäväksi silloin, kun olet samaa mieltä jonkun toisen kanssa. Se on yksi yleisimmistä lyhenteistä, joita käytetään tekstiviesteissä ja netissä.

Mitä tarkoittaa pls?

Pls on lyhenne englannin kielen sanasta ’please’ (suom. pliis, ole hyvä). Käytetään useammassa merkityksessä: pyydettäessä jotain (kohteliaasti tai sitten ei) ja facepalm-tyylisessä et-voi-olla-tosissasi/yritä-edes -vastauksessa.

Mikä on IDC?

IDC on maailmanlaajuinen markkinatutkimuksen, neuvontapalvelujen ja tapahtumien tarjoaja tietotekniikan, televiestinnän ja kuluttajateknologian markkinoilla.

Mitä lyhenne tarkoittaa?

Lyhenne tarkoittaa yleensä sanan tai usean sanan kokonaisuuden lyhyempää versiota. Se on yleensä kirjoitusasuun liittyvä ilmiö ja lyhennetyt sanat oletetaan lausuttavan lyhentämättöminä. Lyhentäminen on yleensä tapa säästää tilaa tai kirjoitusvaivaa.

Jätä kommentti