Mitä tarkoittaa isoäiti englanniksi?

’Isoäiti’ tarkoittaa englanniksi samaa kuin kaikilla muillakin kielillä, isoäitiä. Englanniksi termi voidaan käyttää sekä positiivisessa että negatiivisessa mielessä. Isoäiti voi olla hyvä tapa kutsua arvostettua vanhempaa naista, mutta se voi myös olla tarkoitettu pilkkaamaan henkilöä, joka on vanhahtava tai jolla on outo tai huvittava tapa pukeutua.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta isoäiti englanniksi

Mikä on englanniksi isoisä?

Isoisäni on ystävällinen ja lempeä mies. Hän on aina tukenani, kun tarvitsen häntä, ja tiedän, että voin aina luottaa häneen. Hän on hyvä kuuntelija ja antaa parhaat neuvot. Olen niin onnekas, että hän on isoisäni.

Mikä on Isotäti englanniksi?

Great-aunt on englanninkielinen käännös sanalle isotäti.

Mikä on englanniksi mummo?

Isoäitini on hyvin erityinen ihminen elämässäni. Hän on aina ollut tukenani, silloinkin kun kukaan muu ei ole ollut. Hän on ystävällinen ja huolehtivainen ihminen, ja tiedän, että voin aina luottaa häneen missä tahansa asiassa. Olen hyvin onnekas, että minulla on hänet elämässäni.

Mikä on Punahilkka englanniksi?

Punahilkka on Punahilkan suomenkielinen nimi. Punahilkka-tarina on hyvin samankaltainen kuin muissa kulttuureissa kerrottu Punahilkka-tarina. Tarinassa Punahilkka on nuori tyttö, joka saa isoäidiltään punaisen viitan, jota hän voi käyttää matkallaan sairaan isoisänsä luo. Matkalla hän kohtaa suden, joka yrittää syödä hänet. Tyttö kuitenkin pelastuu nopean ajattelunsa ja rohkeutensa ansiosta.

Mikä on pappa englanniksi?

Pappa on suomenkielinen sana isälle.

Kuka on Isotäti?

Isotäti on äidin tai isän sisar. Hän voi olla myös äidin tai isän veli. Isoisä on isotädin isä tai äiti.

Miten kirjoitetaan mummo englanniksi?

Ei ole olemassa yhtä ainoaa lopullista tapaa kirjoittaa ”mummo” englanniksi. Yksi mahdollinen käännös voisi kuitenkin olla ”isoäiti”. Tämä perustuu siihen, että ”mummo” on suomenkielinen sana isoäidille. Näin ollen englantia puhuvat ymmärtäisivät todennäköisesti ”mummon” merkityksen, jos se käännettäisiin ”isoäidiksi”.

Mikä on vihko englanniksi?

Muistikirja on pieni kirja, jossa on tyhjiä tai viivoitettuja sivuja ja jota käytetään muistiinpanojen kirjoittamiseen.

Mikä on teroitin englanniksi?

Teroitin on laite, jota käytetään työkalujen ja muiden esineiden terävien reunojen säilyttämiseen. Hiomakone on laite, jota käytetään karkeiden reunojen hiomiseen tai hiontaan.

Mikä on englanniksi peloissaan?

Pelkään monia asioita. Pelkään pimeää, korkeita paikkoja ja suljettuja tiloja. Pelkään myös eläimiä, erityisesti koiria. Lapsena pelkäsin sängyn alla olevia hirviöitä. Nyt en pelkää niitä enää niin paljon, mutta en silti pidä pimeästä.

Jätä kommentti