Mitä tarkoittaa gn?

Goon night on ilmaisu, jota käytetään toivottamaan hyvää yötä. Sitä voidaan käyttää itsenäisenä lauseena tai osana laajempaa lausetta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta mitä tarkoittaa gn

Mitä tarkoittaa lyhenne GN?

Lyhenne GN tarkoittaa gastronorm, GN, suurkeittiöiden astiakokostandardi. giganewton, tunnus GN, voiman yksikkö GN, brittiläinen automerkki. guarani, ISO 639-1 -koodi gn, kieli.

Mitä tarkoittaa Snapchatissä GM?

Snapchat on joidenkin ihmisten suosikki sosiaalisen median sovellus, koska se on nopea ja helppokäyttöinen. Voit lähettää kuvia ja videoita ystävillesi, ja ne katoavat tietyn ajan kuluttua. Voit myös lisätä kuviin ja videoihin suodattimia, jotta ne näyttäisivät entistä paremmilta. Snapchatissa GM tarkoittaa hyvää huomenta. Ihmiset lähettävät yleensä tämän viestin ystävilleen toivottaakseen heille hyvää huomenta.

Mitä tarkoittaa GN v?

GN valmiiks on tapa ilmoittaa etukäteen se, että ajattelit tänäkin yönä nukkua. Et tosin vielä mene nukkumaan, vaan myöhemmin, kohta tai jopa parin tunnin päästä. Silti sinun tulee siitä jo nyt ilmoittaa.

Mikä on HG?

HG tarkoittaa elohopeaa, kemiallista merkkiä Hg sekä alkuainetta. Sitä käytetään myös Hangon golfin, suomalaisen golfseuran, nimenä. Hehtogramma on yksi massan yksikkö, jonka tunnus on hg.

Mitä tarkoittaa GN ja GM?

GN ja GM ovat lyhenteitä yleisistä tervehdyksistä, joita käytetään yleisesti aamulla ja illalla. Lyhenteet ovat yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä, ja ne voidaan lähettää nopeasti ja helposti.

Mikä on Slay?

Slay on sana, joka tarkoittaa tappamista tai surmaamista. Se on yleinen sana, joka käytetään kaikissa yhteyksissä, joissa joku tappaa tai surmaa toisen.

Mitä tarkoittaa SS Snapchat?

Snapchatin SS tarkoittaa screenshot. SS on lyhenne sanoista ”screen capture” tai ”screengrab”.

Mikä on SNAP tulos?

Snapchatin käyttäjän tulos (score) perustuu siihen, kuinka monta snäpiä (snap) käyttäjä on saanut tai lähettänyt, sekä kuinka monta My Storya käyttäjä on katsonut tai ladannut. Snäppiä aktiivisesti käyttävät nuoret saavat yleensä tuloksensa 5 000 tai yli.

Mikä on SNAP?

Snapchat on ilmainen pikaviestipalvelu, jota käytetään erityisesti kuvien ja lyhyiden videoiden nopeaan ja helppoon jakamiseen. Snapchat perustettiin vuonna 2011, ja se on yksi suosituimmista sosiaalisen median sovelluksista maailmassa. Snapchatin käyttäjät voivat lähettää toisilleen kuvia ja videoita, jotka häviävät automaattisesti parin minuutin kuluttua. Snapchat on erityisen suosittu nuorten keskuudessa, ja se onkin mainittu usein esimerkiksi somehaasteiden yhteydessä.

Mitä tarkoittaa sana Lmao?

Lmao tarkoittaa naurua. Se tulee englanninkielen sanoista “Laughin My Ass Off”. Lmao on lyhenne sanoista “laughed my ass off”. Se on yksi tapa sanoa, että joku on todella hauska. Lmao on myös yksi tapa ilmaista, että joku on todella typerä.

Mikä on lyhenne GG?

GG-lyhenne tarkoittaa ”Good Game”. Pelaajat käyttävät sitä yleisesti verkossa osoittaakseen urheilullisuutta pelin pelaamisen jälkeen.

Mikä tulee milligramman jälkeen?

Seuraava SI-perusyksikkö on gramma.

Mitä elohopea sisältää?

Elohopea sisältää raskaita metallisia alkuaineita. Se on yksi raskaimmista metalleista, ja sitä käytetään usein teollisuudessa. Elohopea on myös erittäin myrkyllinen, ja se on vaarallista inhalaatiossa.

Mistä tulee lit?

Lit tulee lyhennetystä versiosta suomenkielisestä sanasta ”meidän kaveri”. LIT viittaa johonkin, joka on tulessa, palaa kirkkaasti.

Miten Snapchatissa näkee syntymäpäivät?

Snapchatissa on mahdollista nähdä käyttäjien syntymäpäivät. Tämä on mahdollista, koska käyttäjät ovat päättäneet jakaa tämän tietonsa palvelun kanssa. Syntymäpäivät ovat nähtävissä käyttäjien profiilinäytöllä, joka on saatavilla kaikille käyttäjille.

Mitä tarkoittaa hmm?

Hmm-tekstiviesti tarkoittaa yleensä sitä, että nainen esittää miettivänsä asiaa, mutta ei oikeasti haluaisi sitä. Tämä on useimmin kohtelias kieltäytyminen miehen ehdotukselle. Hmm-viesti tarkoittaa usein ei.

Mikä on semi?

Semi on lyhenne sanoista semi-permanent, ja se tarkoittaa hiusten värjäystä, joka kestää noin kuusi viikkoa. Se on yleensä vähemmän intensiivinen kuin perinteinen väriaine, ja siksi se on hyvä valinta, jos haluat vain muuttaa hiustesi väriä hieman.

Mikä on HH?

Huomiohuora on henkilö, joka hakee huomiota verkossa, usein keskustelupalstoilla tai foorumeilla, tai tosielämässä. He ovat usein naisia.

Mikä on bro?

Bro on läheinen miespuolinen ystävä tai toveri. Termiä käyttävät tyypillisesti nuoret miehet, ja sitä pidetään usein slangina. Veli voi olla henkilö, jonka kanssa sinulla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja ihanteita, tai yksinkertaisesti henkilö, jonka kanssa viihdyt mielelläsi. Termiä käytetään joskus myös viittaamaan afroamerikkalaiseen mieheen.

Mikä on 3?

3 on kolmas luku. Se on myös yleisesti käytetty luku tietyissä konteksteissa, kuten esimerkiksi kolme kovaa iskua tai kolme päivää jonkun jälkeen. Kolme voidaan myös nähdä symboloimaan tasapainoa ja täydellisyyttä.

Mikä on FF?

FF on lyhenne sanoista ”fast forward” (nopeasti eteenpäin). Se on monien tallennus- ja toistolaitteiden toiminto, jonka avulla käyttäjä voi siirtyä nopeasti eteenpäin tallennuksessa normaalia nopeammin. ”FF” on myös Kent-yhtyeen kappaleen nimi albumilta Vapen & ammunition.

Mikä on Idk?

En tiedä, mikä Idk on.

Mikä on lyhenne IG?

IG on lyhenne joka tarkoittaa kuvanjakamispalvelua instagramia. Instagramista käytetään myös nimitystä ”insta”. Näin sun uuden kuvan jonka lisäsit instaan.

Mitä CS tarkoittaa?

CS tarkoittaa yleensä ”counter-strike”. Se on tietokonepeli, joka on erittäin suosittu online-peli. Se on myös erittäin vaikea peli, ja se vaatii paljon taitoa päästäkseen hyvään tulokseen.

Mitä tarkoittaa viestissä MM?

Viestissä MM tarkoittaa muun muassa. Se on lyhenne sanoista muun muassa. Muun muassa tarkoittaa, että viestissä on muitakin asioita, joista ei ole mainintaa.

Mitä on wow?

Mikä on wow?

Vau on hämmästyksen, ilon tai innostuksen ilmaus. Sitä voidaan käyttää ilmaisemaan hyväksyntää tai ihailua tai yksinkertaisesti ilmaisemaan yllätystä.

Jätä kommentti