Mitä tarkoittaa feat.?

Feat. on lyhenne sanoista featuring tai featuring artist. Se kertoo, että kappaleessa esiintyy toinen artisti tai artisteja. Feat-sana on yleensä kappaleen nimessä tai biisilistalla, jolloin se kertoo kenen kanssa kappaleessa esiintyy. Feat voi olla myös albumin nimessä tai sen kansikuvassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta feat

Mitä feat tarkoittaa?

”Feat” tarkoittaa sitä, kun joku vieras artisti on mukana jonkin toisen bändin tai artistin biisissä. Se voi olla esimerkiksi toisen artistin laulama osuus tai soittama soolo. Usein ”feat.”-merkinnällä varustetut biisit ovat yhteistyökappaleita, joissa kaksi tai useampi artisti yhdistävät voimansa.

Mikä on Feature suomeksi?

Feature suomeksi tarkoittaa juttua, asiaa tai ominaisuutta.

Mikä on FT lyhenne?

FT lyhenne tarkoittaa jalka, ft., mittayksikkö Financial Times, FT, brittiläinen taloussanomalehti. Finsk Tidskrift, FT, suomalainen kulttuuriaikakauslehti. FT, Filices-tyyppi, saniaistyyppi, metsätyyppi.

Mikä on Lyhenne FR?

FR on lyhenne, joka tarkoittaa ”for real”. Sitä käytetään yleisesti epävirallisesti korostamaan lausuman tai tilanteen vilpittömyyttä tai vakavuutta. Jos esimerkiksi joku sanoo: ”Näin, kun hän suuteli eilen!”, voit vastata: ”Oikeasti?” ilmaistaksesi epäuskosi tai hämmästyksesi.

Mikä on kk?

kk on lyhenne sanoista kuukausi, ja se tarkoittaa ajanjaksoa yhden kuukauden pituisena. kk-lyhenne on yleisesti käytössä kaikissa päivämäärissä, ja se on hyvin yleinen lyhenne myös muissa yhteyksissä.

Mitä SH tarkoittaa?

SH tarkoittaa suositushinta, sh., valmistajan tai alemman myyntiportaan suosittelema tuotteen hinta.

Mikä on TW?

TW on lyhenne Taiwanin virallisesta nimestä, T’ai-wan. TW on myös ISO 3166-1 -koodi, joka tarkoittaa Taiwanin valtiota tai muita maantieteellisiä alueita. TW on myös kielikoodi ISO 639-1 -koodin mukaan, joka tarkoittaa Twi-kieltä. Trans World Airlines on myös IATA-koodi, joka tarkoittaa lentoyhtiötä. Terawatti on myös tehon yksikkö, joka on lyhenne tunnuksesta TW.

Jätä kommentti