Mitä tarkoittaa bruh?

Bruh tarkoittaa yleensä kaveria tai veljeä. Se on yleinen tapa kutsua jotakuta läheisesti tuttua henkilöä. Bruh-sana on yleensä käytetty nuorisolle, mutta se on viime aikoina tullut yleisemmäksi myös aikuisväestössä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta mitä tarkoittaa bruh

Mitä tarkoittaa BRAH?

Brah on slangitermi, jolla viitataan läheiseen miesystävään. Termiä käytetään usein kuvaamaan kahden hyvin läheisen miespuolisen ystävän välistä suhdetta.

Mikä on Meh?

Meh on sana, jota käytetään ilmaisemaan välinpitämättömyyttä tai apatiaa jotain asiaa kohtaan. Sitä voidaan käyttää vastauksena kysymykseen tai lausuman yhteydessä. Jos joku esimerkiksi kysyy sinulta, haluatko kahvia vai teetä, voit vastata ”Meh”.

Mikä tarkoittaa UFF?

UFF on yksityinen yleishyödyllinen säätiö, joka on perustettu Suomessa vuonna 1987. UFF on koko toimintansa ajan ollut suomalainen, itsenäinen säätiö. UFF on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. UFF:n tarkoituksena on edistää kehitysmaissa asuvien ihmisten hyvinvointia ja tasa-arvoa sekä lisätä heidän mahdollisuuksiaan vaikuttaa omaan elämäänsä. UFF toimii yhteistyössä kehitysmaisissa asuvien ihmisten, paikallisten järjestöjen, viranomaisten ja muiden yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa.

Mikä on nt?

Nt on yhtien jonnejen käyttämä sana, jota voi kuulemma käyttää ihan missä vaan. Se tuli cs:gosta, ja tarkoittaa sitä, että joku yritti tehdä jotain, mutta epäonnistui.

Mikä on AK?

AK on allekirjoittanut.

Mikä on nh?

NH on lyhenne, joka voi tarkoittaa useita eri asioita, kuten induktanssin yksikköä nanohenry, lentoyhtiötä All Nippon Airways, jonka IATA-koodi on NH, New Hampshire, Yhdysvaltojen osavaltio, jonka postinumero on NH, ja kemiallinen alkuaine nihonium, jonka symboli on Nh.

Mitä tarkoittaa sana UwU?

UwU on demonista psykopaattien kommunikointikieltä, jolla viitataan veriseen ja raakaan kuolemaan. Jos ystäväsi tai läheisesi alkaa käyttämään tätä määritelmää, peräänny hänen seurastaan välittömästi.

Mikä on SK?

SK on lyhenne sanoista Suomen Kansanpuolue. Suomen Kansanpuolue on suomalainen poliittinen puolue, joka on perustettu vuonna 1895. Puolue on ollut mukana useissa hallituksissa vuodesta 1907 lähtien, ja se on ollut yksi Suomen suurimmista puolueista vuosikymmeniä. SK on ollut myös aktiivinen järjestö maailmanlaajuisesti, ja se on ollut mukana useissa kansainvälisissä järjestöissä.

Mikä on MH?

MH on yksi ISO 3166-1 -koodeista, jota käytetään valtiota tai muita maantieteellisiä alueita kuvaamaan. Marshallsaaret on yksi näistä alueista.

Mikä on FP?

FP tarkoittaa fortepiano, nuottikirjoitusmerkintä fp, nuottikirjoituksessa käytettävä äänenvoimakkuuden merkki. Folkpartiet liberalerna, fp, ruotsalainen puolue. Fazilet Partisi, FP, turkkilainen puolue.

Mikä tarkoittaa mm?

Mikä tarkoittaa mm.?

Mm. tarkoittaa muun muassa. Se on lyhenne sanoista muiden muassa. Mm. on yleisesti käytetty lyhenne teksteissä ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa sanan tai sanayhdistelmän perään.

Miten kauan ensimmäinen ultra kestää?

Noin vartin mittainen ensimmäinen ultra tehdään yleensä odottajan vatsan päältä. Jos näin sikiöön ei saada riittävän hyvää näkymää, tutkimusta voidaan jatkaa alakautta. Näkyvyyteen voivat vaikuttaa sikiön asento, kohdun asento ja muut anatomiset olosuhteet, kuten äidin paino.

Millä viikolla eka ultra?

Ensimmäinen ultraäänitutkimus tehdään yleensä viikoilla 11+0-13+6. Se on joko yhdistetty varhaisraskauden seulonta (yleensä NT-ultra- tai niskan läpikuultavuusultraääni) tai yleinen ultraäänitutkimus, joka voidaan tehdä viikoilla 10-14.

Mikä on low key?

Lowkey on termi, jota käytetään kuvaamaan jotakin, joka myönnetään tekemättä siitä suurta numeroa. Sanaa lowkey käytetään silloin, kun joku haluaa hienovaraisesti ilmaista, että hän arvostaa jotakin asiaa, mutta ei halua myöntää sitä täysin.

Mitä Sale tarkoittaa?

Sanalla ”myynti” on monia eri merkityksiä. Sitä voidaan käyttää substantiivina, verbinä tai adjektiivina. Substantiivina se viittaa jonkin asian myymiseen. Verbinä se tarkoittaa jonkin asian tarjoamista myyntiin. Adjektiivina se kuvaa jotakin myytävää.

Mikä on VMP?

VMP on vapautus muusta palveluksesta. Voidaan myöntää enintään 72 tuntia kerrallaan. VMP:ta myönnetään usein esim. pääsykokeita, tai muiden henkilökohtaisten asioiden hoitoa varten, etenkin, jos HL- tai KL-päiviä ei ole enää jäljellä. VMP:ta voidaan myöntää myös silloin, jos palvelus on keskeytynyt esimerkiksi sairauden tai loukkaantumisen vuoksi.

Mikä on JP?

JP tarkoittaa jakopaikka tai taisteluvälineiden varastointipaikka. JP on myös Japanin valtioiden ISO 3166-1 -koodi. JiiPee on aikaisemmin JP-lehti, joka on Suomen Poikien ja Tyttöjen Keskuksen julkaisema lehti. Jiji Press on japanilainen uutistoimisto.

Mikä on BAKA?

Baka on japanilainen sana, joka tarkoittaa tyhmää tai idioottia. Sitä käytetään usein kuvaamaan henkilöä, joka on typerä tai tekee virheitä.

Mikä on TK?

TK on lyhenne sanoista team kill. Se tapahtuu, kun pelaaja tappaa toisen pelaajan omasta joukkueestaan tarkoituksella, yleensä suututtaakseen hänet. Pelaajayhteisö paheksuu usein TK:n tekemisiä, koska ne voivat pilata muiden pelaajien kokemuksen.

Mitä tarkoittaa MH Asuntoilmoituksessa?

Termi MH kiinteistöluettelossa viittaa hintapyyntöön tai kiinteistön todelliseen arvoon.

Mitä tarkoittaa B GLUK?

B-Gluk on sokeriarvon mittaamiseen tarkoitettu koe, jonka avulla voidaan selvittää, kuinka paljon glukoosia on veressä. Arvo on yleensä suurempi, jos henkilö on paastoamassa.

Mitä tarkoittaa s Trigly?

Triglyseridit ovat rasvahappoja, jotka muodostuvat glyserolista ja kolmesta (tri) glyseroliin liittyneestä rasvahaposta. Triglyseridien määrä veressä voi kertoa sydän- ja verisuonitautien riskistä.

Mitä tarkoittaa p KOL LDL?

KOL LDL tarkoittaa kolesterolin ja valkuaisen yhdistelmän kertymistä ihmisen kudoksiin. LDL-kolesterolin määrän kasvaessa kolesterolia kertyy ihmisen kudoksissa enemmän, mikä voi vaikuttaa valtimoiden seinämiin ja aiheuttaa niiden tulehduksen.

Mitä h tarkoittaa?

h on lämmönsiirtymiskerroin. h merkitsee korkeutta (myös teknillisissä piirustuksissa ja kaavoissa). H on induktanssin yksikön henryn tunnus. H tarkoittaa termodynamiikassa entalpiaa.

Mitä se tarkoittaa yms?

Ynnä muuta sellaista tarkoittaa usein sitä, että jokin asia on epäselvää tai vaikeaa selittää. Tämä sanonta voidaan käyttää myös silloin, kun jokin asia on vaikeasti määriteltävä tai ymmärrettävä.

Mitä tarkoittaa mm viesti?

”mm” on suomen kielessä yleinen lyhenne, joka tarkoittaa muun muassa ”muun muassa”. Sitä käytetään usein tekstiviesteissä ja verkkokeskusteluissa keinona luetella muutamia asioita nopeasti ja helposti. Joku voi esimerkiksi tekstata ”mm. kahvi, leivonnaiset, maito” tarkoittaakseen ”kahvia, leivonnaisia, maitoa” tai ”mm. pelaaminen, viettäminen aikaa ystävien kanssa, lukeminen” tarkoittaakseen ”leikkiminen, kavereiden kanssa viettäminen, lukeminen”.

Voiko 12 viikolla näkyä jo sukupuoli?

Rakenneultrassa sukupuoli ei ole virallinen osa tutkimusta, mutta aikaisintaan 16. raskausviikolla voidaan nähdä, onko perheeseen tulossa tyttö vai poika.

Millä viikolla lapsi yleensä syntyy?

Valtaosa naisista synnyttää 38–42 raskausviikolla. Ennenaikaisena pidetään lasta, joka syntyy ennen kuin 37+0 raskausviikkoa täyttyy.

Onko Ultrasta haittaa sikiölle?

Ultraääni on turvallinen ja ei-invasiivinen tapa tarkastella kohdussa kehittyvää vauvaa. Ei ole näyttöä siitä, että ultraäänitutkimus aiheuttaisi mitään riskejä kehittyvälle vauvalle.

Kuka tekee NT Ultran?

NT-ultraäänitutkimusta tekee raskausviikolla 11+0–13+6 erityiskoulutettu kätilö äitiyspoliklinikalla. Tutkimuksessa selvitetään sikiöiden lukumäärä ja varmennetaan raskauden kesto.

Mitä Niskaturvotus kertoo?

Niskaturvotus voi olla merkki sikiön kromosomipoikkeavuuksista. Tämä voi johtaa raskauden keskeytymiseen. Niskaturvotus on kuitenkin yleensä ohimenevää.

Mikä on no cap?

No cap tarkoittaa käytännössä valehtelemista. Sitä voi käyttää silloin, kun jonkun puheet herättävät skeptisyyttä tai silloin, kun tahtoo itse vakuuttaa toisen omista puheista. No cap on yleinen ilmaus, joka käytetään usein myös rap-musiikissa.

Mitä on High Key?

High Key on low key -ilmaisun vastakohta. Se tarkoittaa, että jokin asia on todella tärkeää eikä millään lailla pikkujuttu. High Key -ilmaisua käytetään usein korostamaan jotakin tärkeää asiaa tai tehtävää.

Mikä alkuaine on n?

Hiili on alkuaine, joka on nimetty lyhenteen mukaan. Hiili on kemiallinen elementti, jonka merkki on C ja atomimassa on 12,0107 u. Hiili on hiiliketjun pääalkuaine ja sitä esiintyy usein orgaanisessa aineessa.

Jätä kommentti