Mitä tarkoittaa atm?

ATM tarkoittaa ”Automatic Teller Machine”. Se on laite, joka mahdollistaa pankkien asiakkaiden tehdä rahansiirtoja ja maksuja automaattisesti. Laite on yleensä sijoitettu pankin sisäänkäynnin läheisyyteen tai myymälöihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta mitä tarkoittaa atm

Mitä tarkoittaa ATM lyhenne?

ATM tarkoittaa ”Automatic Teller Machine”. Se on laite, joka mahdollistaa pankkien asiakkaiden tehdä rahansiirtoja ja maksuja automaattisesti. Laite on yleensä sijoitettu pankin sisäänkäynnin läheisyyteen tai myymälöihin.

Mitä teet ATM?

Opiskelen tällä hetkellä paikallisessa yliopistossa. Teen myös osa-aikatyötä läheisessä kaupassa. Vapaa-ajallani luen mielelläni kirjoja, kuuntelen musiikkia ja vietän aikaa ystävieni kanssa.

Mitä tarkoittaa 10 atm?

10 ATM = vesitiivis: soveltuu pintakäyttöön ja snorkkelisukellukseen, ei laitesukellukseen. 10 atm tarkoittaa sitä, että kellossa on 10 paineen alla vesitiivis rakenne. Kellot, joilla on tämä paine, soveltuvat pintakäyttöön ja snorkkelisukellukseen, mutta eivät laitesukellukseen.

Mikä on OMG?

OMG on lyhenne, joka tarkoittaa ”Oh my God”. Sitä käytetään usein ilmaisemaan yllätystä, epäuskoa tai jännitystä.

Mikä on lyhenne Pov?

POV on lyhenne sanoista “Point of View”. Tätä hashtagia käytetään esimerkiksi TikTokissa tai muissa vastaavissa somekanavissa, kun pyritään selittämään omaa näkökulmaa muille, tai luomaan mielikuvaa, että katsoja olisi läsnä reaaliaikaisessa tilanteessa.

Mistä on lyhenne tms?

Lyhenne tms. tulee sanoista ”tai muuta sellaista”. Se on yleiskieltä ja käytetään usein esimerkiksi kirjoittaessa listoja. Lyhenne tarkoittaa siis, että jotain muuta voidaan myös lisätä listaan.

Mikä on lyhenne sanasta?

Lyhenne sanasta on kirjoitusasuun liittyvä ilmiö, jossa sanasta tai useasta sanasta lyhennetään osa kirjoitusvaivan säästämiseksi. Lyhennetyt sanat oletetaan lausuttavan lyhentämättöminä.

Mistä on lyhenne mm?

MM on lyhenne monista eri asioista, kuten suomenkielisestä lyhenteestä, roomalaisen numeron 2000 merkinnästä ja asiakirjamerkinnästä. Mutatis mutandis tarkoittaa myös jotakin tapahtuman muistoksi lyötyä mitalia.

Mikä on up?

Up on kuvan tai ilmoituksen nostaminen ylös ryhmän seinällä kirjoittamalla oman kommentteihin esimerkiksi up-hymiön tai uuden hinnan. Vain nouto -tuotteet ovat vain noudettavissa myyjän kanssa sovittavasta paikasta. Spk-tuotteen hinta sisältää postikulut.

Mikä on Tbh?

”TBH” on lyhenne sanoista ”to be honest”. Se on yleinen lyhenne, joka käytetään usein kirjoittaessa tai puhuessa rehellisesti jonkun asiasta.

Kestääkö kello saunaa?

Jos tiivisteet on kunnossa ja kello on vakaasti rannetta vasten, niin riskit on pienet. Kellon lämpötila ei pienistä löylyistä olisi silloin moksiskaan.

Kestääkö Garmin saunaa?

Garmin on yksi maailman johtavista GPS-laitteiden valmistajista, ja se on tunnettu laadustaan. Garminin laitteet ovat kestäviä ja luotettavia, ja ne ovat erittäin suosittuja sekä ammattilaisilla että harrastajilla. Garminin laitteet kestävät hyvin myös saunomista, joten niitä voi käyttää myös saunassa.

Voiko Älykelloa pitää saunassa?

Kyllä, voit käyttää älykelloasi saunassa. Vältä kuitenkin kastumista, sillä se voi vahingoittaa kelloa. Jos kello kastuu, varmista, että se kuivataan mahdollisimman pian.

Mikä tarkoittaa lol?

LOL-lyhennettä käytetään puheessa toisinaan tilkesanana tai mitään tarkoittamattomana kommenttina. LOL-lyhenne tulee sanoista ”laughing out loud” ja se tarkoittaa suomeksi ”nauraa kovaan ääneen”. LOL-lyhennettä käytetään usein netissä tai sosiaalisessa mediassa, kun joku haluaa kertoa jollekin, että he ovat nauraneet jollekin asialle tai jonkun tekemälle jutulle. LOL-lyhenne on yksi yleisimmistä nettislangi-ilmauksista.

Mikä on 69?

69 on seksiasento, jossa molemmat kumppanit antavat toisilleen suuseksiä samanaikaisesti. 69-logossa on numero 69.

Mikä on Cap?

Cap tarkoittaa käytännössä valehtelemista. Sitä voi käyttää silloin, kun jonkun puheet herättävät skeptisyyttä (”hes capping”), tai silloin, kun tahtoo itse vakuuttaa toisen omista puheista (”no cap”). Cap on yksi suosituimmista slangeista nuorten keskuudessa, ja se on yleensä hyvin ymmärretty.

Mitä tarkoittaa lyhenne VM?

Valtiovarainministeriö (VM) on valtion taloutta hoitava ministeriö. Valtiovarainministeriö vastaa Suomen valtion tuloveroista, verotuksesta, budjetista ja rahoituksesta. Vauhdin Maailma on suomalainen moottoriurheilulehti. Virgin Mobile on brittiläinen matkapuhelinoperaattori. Virtuaalikone (Virtual Machine) on ohjelmallisesti toteutettu tietokone, jossa voidaan ajaa ohjelmia kuin aidossa koneessa.

Mitä tarkoittaa lyhenne MMH?

MMH tarkoittaa monometyylihydratsiinin. Tämä on lääke, joka on tarkoitettu avaruusmatkojen aikana käytettäväksi. Se on myös biologiassa käytetty epäsuhta-hypoteesi.

Mitä OMW tarkoittaa?

On my way tarkoittaa yleensä sitä, että joku on menossa johonkin tiettyyn paikkaan. Se voi myös tarkoittaa, että joku on menossa tekemään jotain tiettyä asiaa.

Kestääkö Garmin vettä?

Garmin Vivoactive 4s GPS -älykello on erittäin kestävä ja se kestää myös vettä. Kellon runko on valmistettu Corning Gorillasta ja se on myös vedenkestävä 5 ATM -vedenkestävyysluokituksen ansiosta.

Kestääkö rannekello vettä?

Merkinnät vesitiiviydestä rannekelloissa eivät takaa kellon kestävyyttä veteen. Kellot, jotka on tarkoitettu urheiluun ja sukeltamiseen, kestävät yleensä vettä paremmin.

Kestääkö Garmin VENU vettä?

Garmin VENU on vedenkestävä, eli se kestää jonkin verran altistumista vedelle. Se ei kuitenkaan ole vedenpitävä, eikä sitä saa upottaa veteen pitkäksi aikaa. Jos etsit kelloa, jonka voit ottaa mukaan uimaan, kannattaa ehkä harkita toista mallia.

Mikä on OG?

OG tulee sanoista original gangsta/gangster. Aito gangsta on joka on ollut kuvioissa mukana pitkään. He ovat alkuperäisiä gangsteja, joilla on paljon kokemusta ja tietoa alasta. OG:t ovat arvostettuja ja kunnioitettuja henkilöitä gangstien keskuudessa. He ovat myös hyviä johtajia ja neuvonantajia nuoremmille gangsteille.

Mikä on YOLO lyhenne?

YOLO on lyhenne sanoista You only live once eli elät vain kerran. YOLO on nykyajan nuorille erittäin suosittu ilmaus, joka kertoo elämän tärkeydestä. YOLO kannustaa ihmisiä nauttimaan elämästä täysillä ja tekemään kaikkensa saadakseen irti kaikesta mahdollisesta. YOLO on myös muistutus siitä, että elämä on lyhyt ja sen täytyy nauttia.

Mitä tarkoittaa sana GG?

GG tarkoittaa sanoista ”Good Game” koostuvaa ilmaisua, joka käytetään usein verkkopeleissä pelin päätyttyä. GG on yleensä positiivinen kommentti, ja se voidaan lausua sekä voittajille että häviäjille. Ilmaisu voidaan käyttää myös muissa tilanteissa, joissa halutaan ilmaista, että ollaan tyytyväisiä tulokseen tai suoritukseen.

Mikä on Simppaa?

Simppaa on slangitermi, joka viittaa liialliseen imarteluun tai nöyristelyyn. Suomen kielessä termiä käytetään verbinä simpata, joka tarkoittaa imartelua tai mielistelyä. Termiä käytetään usein negatiivisessa merkityksessä kuvaamaan henkilöä, joka on liian innokas miellyttämään tai joka on liian nöyristelevä.

Mikä on BC?

BC tarkoittaa ”ennen Kristusta”. Sitä käytetään vuosilukujen merkitsemiseen tai numerointiin juliaanisessa ja gregoriaanisessa kalenterissa. BC:tä käytetään yleensä viittaamaan tapahtumiin, jotka tapahtuivat ennen Jeesuksen Kristuksen syntymää.

Miten lyhennetään tavallinen?

Lyhennetyyppejä ovat esimerkiksi sisälyhenteet, joissa sanan sisältä on jätetty kirjaimia pois, mutta sanan loppu on mukana. Näin tehdään esimerkiksi sanoista tohtori ja Tampere.

Mistä tulee lyhenne per?

Lyhenne ”per” tulee latinankielisestä sanasta ”per”, joka tarkoittaa ”jakamisessa”. Tämän vuoksi ”per” on yleensä käytetty matematiikassa ja fysiikassa, kun halutaan osoittaa, että jokin luku on jaettava toiseen lukuun.

Mitä tarkoittaa Waterproof?

Waterproof tarkoittaa, että tuote on suojattu vedeltä ja kosteudelta. Tuote on tiivistetty niin, ettei vesi pääse siihen sisään. Tuote on kosteussuojattu, joten se säilyy kuivana ja puhtaina.

Mikä on vuoden lyhenne?

Tieteellisissä piireissä symboli on usein a (lat. annus), y tai yr (engl. year), joista a on suositeltava.

Mikä on tonnin lyhenne?

Tonnin lyhenne on tn. Tonni on kansainvälinen mittayksikkö, joka on yksi metriä pitkä ja painaa 1 000 kilogrammaa. Tavu taas on englanninkielinen lyhenne sanasta byte, ja se on yksi osa tietokoneen muistia.

Mikä on päivän lyhenne?

Päivän lyhenne on pv ja kansainvälisesti d. Biologisesti päivä on toiminnan aikaa vuorokaudesta. Päivä on yksi vuorokauden aikana tapahtuvista 24 tunnin mittaisista aikajaksoista. Se alkaa aamulla ja päättyy seuraavaan yönä. Päivä on keskimäärin 12 tuntia pitkä, koska se vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Päivä on kuitenkin aina vähintään 10 tuntia pitkä.

Mikä on kilometrin lyhenne?

Kilometrin lyhenne on km. Se on yksi maailman yleisimmistä pituuden yksiköistä ja se käytetään usein matkustusmatkojen ilmoittamiseen. Kilometri voidaan jakaa pienemmiksi yksiköiksi, kuten metriksi ja senttimetriksi.

Mikä lyhenne on m?

M tarkoittaa rahamäärissä miljoonaa (esimerkiksi 25 M€ on kaksikymmentäviisi miljoonaa euroa). M on roomalainen numero, joka tarkoittaa tuhatta (lat. mille). M tarkoittaa arvosanaa magna cum laude approbatur (kolmanneksi korkein).

Miten lyhennetään muun muassa?

Lyhenne mm. tulee sanoista muun muassa. Se on yleiskielessä tavallinen lyhenne, ja sitä ei yleensä tarvitse välttää teksteissä. Lyhenteitä ei kuitenkaan tule käyttää liikaa samassa tekstiyhteydessä, sillä se voi olla vaikeaa luettavaa.

Mikä on muun muassa lyhenne?

Muun muassa lyhenne tarkoittaa sanoja tai phraseja, joita käytetään usein yhdessä. Ne ovat yleensä lyhenteitä sanoista tai phraseista, joita käytetään usein yhdessä.

Jätä kommentti