Mitä tarkoittaa alax?

Alax tarkoittaa, että (jos olet poika) tuletko tyttö ystäväkseni? (jos olet tyttö) tuletko poika ystäväkseni? Kysymys on retorinen, sillä Alax on ystävyyden ehto.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta alax

Mikä on ALAX?

ALAX on sana, jota käytetään yleisesti Habbo.fi-sivustolla. Sillä viestitään toiselle käyttäjälle ”Aiotko seurustella kanssani?”. Nykynuoret käyttävät sitä myös tekstiviesteissä.

Miten voi kysyä pojalta ALAX?

Alax on yksi suosituimmista ja halutuimmista seksuaalisen tuotteen, joka on tarkoitettu miehille. Se on saatavilla apteekista ja sitä myydään myös verkkokaupoissa. Se on saatavilla myös miesten seksuaalisena tuotteena, joka on tarkoitettu miehille.

Miten aloitte seurustella?

Seurustelu voi alkaa toisen aloitteesta tai yhteisestä päätöksestä. Aloitteen tekeminen voi olla vaikeaa, mutta jokaisella on omat tapansa kertoa ihastumisestaan. Joku kirjoittaa kirjeen, toinen kysyy suoraan, kolmas laittaa viestin ja neljäs pyytää kaveria kysymään.

Mitä Ihastukselta voi kysyä?

Ihastukselta voi kysyä mielipidettä jostakin maailman tapahtumasta, millainen matkakumppani hän on, mistä hän on ylpein elämässään ja mikä on unelma, jonka hän haluaisi vielä saavuttaa. Tavallinen aamusi voisi myös olla mielenkiintoinen kysymys.

Milloin ei saa tapailla muita?

Erilaiset ihmiset asettavat rajat erilaiselle käyttäytymiselle. Toiset määrittelevät, että ei saa tapailla muita, jos on jo neljänsien treffien jälkeen. Toiset puolestaan asettavat rajan ensimmäisen seksikertansa jälkeen. Kuitenkin, jos tapaamisesta toisen kanssa tulee ongelmia tai se aiheuttaa epävarmuutta suhteessa, on syytä keskustella asiasta puolison kanssa.

Minkä ikäisenä ensimmäinen suhde?

Ei ole olemassa sääntöä siitä, minkä ikäisenä ensimmäinen suhde pitäisi aloittaa. Samanikäisten nuorten tunnekehitys voi olla eri vaiheisssa, joten myös seurusteluun liittyvät asiat tulevat ajankohtaiseksi eri ihmisillä eri ikäisinä. Ensimmäinen suhde voi olla hyvin erilainen kokemus riippuen siitä, kuinka vanha henkilö on ja mitä hän haluaa suhteeltaan. Vanhempien ihmisten ensimmäinen suhde voi olla myös erilainen kokemus, koska he ovat jo eläneet elämää ja ovat ehkä jo nähneet enemmän.

Mistä tietää että suhde on vakava?

Yksi tapa tietää, että suhde on vakava, on se, jos hän näkee tulevaisuuden kanssasi. Hän haluaa, että elämänsä tärkeimmät ihmiset tapaavat sinut ja esittelevät sinut ylpeydellään. Hän uskaltaa myös kertoa sinulle arkojakin asioita ja olla haavoittuvainen sinun edessäsi.

Jätä kommentti