Minkä ikäinen paqpa on?

Paqpa on 26-vuotias.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta paqpa

Paljonko Youtubesta saa rahaa?

Youtube maksaa tubettajille mainostuotoista, mutta nappaa itselleen 45 prosenttia niistä. Business Insider kysyi tubettajilta, mitä nämä tienaavat jokaisesta tuhannesta videon katselukerrasta. Vaihtelua oli suuresti aina kahdesta dollarista 11 dollariin. Tämä tarkoittaa, että tubettaja voi tienata välillä 2-11 dollaria jokaisesta tuhannesta videon katselukerrasta.

Mitä Tubettajat tienaa?

Tubettajat tienaavat rahaa tuloistaan, jotka ovat peräisin verkkosivustoilta, joissa heidän videoitaan esitetään. He saavat myös rahaa mainostajilta, jotka haluavat heidän videoitaan. Tubettajat tienaavat myös rahaa sivustoilta, joissa heidän videoitaan myydään.

Onko Lakko suomalainen?

Kyllä, Lakko on suomalainen YouTuber, joka tunnetaan parhaiten pelaamisesta ja vloggaamisesta. Hän on yksi tilatuimmista suomalaisista YouTubereista yli 2 miljoonalla tilaajalla.

Onko Lakko naimisissa?

Lakko ja Julia-rakas menivät naimisiin vuonna 2018. Kyyhkyläiset menivät neljän vuoden seurustelun jälkeen naimisiin. Avioehtoa ei tehty.

Kenellä on eniten tilaajia maailmassa?

Taulukon mukaan Justin Bieberillä on eniten tilaajia maailmassa 64,2 miljoonalla tilaajalla 9. heinäkuuta 2021. Bieberiä seuraa YouTube Movies 55,8 miljoonalla tilaajalla ja sitten RihannaVEVO 48,8 miljoonalla tilaajalla.

Kuka on Suomen suosituin peli tubettaja?

Tähän kysymykseen ei ole lopullista vastausta, koska se muuttuu jatkuvasti, mutta tällä hetkellä Suomen suosituin peli-YouTuber on epäilemättä Asoo. Yli393 miljoonalla katselukerralla hän on ylivoimaisesti maan suosituin pelikanava. Hänen kanavansa kattaa monenlaisia pelejä Angry Birdseistä Clash of Clansiin, ja häneltä löytyy jokaiselle jotakin. Jos etsit Suomen parasta ja suosituinta peli-YouTuberia, Asoo on ehdottomasti se, jota kannattaa seurata.

Kuka suomalainen Tubettaja tienaa eniten?

TheRelaxingEnd-nimisenä Youtube-videota tekevä Lauri Puttonen tienaa eniten suomalaisena tubettajana. Puttonen on tehnyt videoita mm. Minecraftin ja Terrarin pelaamisesta sekä niiden kehityksestä. Hänen kanavallaan on yli 2,6 miljoonaa tilaajaa ja hänen videoidensa katsottavuus on yli 1,1 miljardia. Puttonen on saanut myös paljon huomiota peliyhtiöiden keskuudessa, ja hän on saanut useita erilaisia pelisopimuksia.

Mikä on YouTuben suosituin kanava?

PewDiePie -tubettajan Felix Kjellbergin YouTuben kanava on seuraajiensa määrällä mitattuna maailman suosituin. Aluksi pelkkää pelaamista käsittelevät videot olivat suosiossa, mutta nykyään Kjellberg vitsailee videoillaan enemmän ja on siten vieläkin suositumpi. YouTuben seuraajamäärällä mitattuna Kjellberg on maailman suosituin YouTubettaja ja hänen kanavansa on seuraajiensa määrällä mitattuna maailman suosituin.

Jätä kommentti