Mikä on youtuben katsotuin video?

YouTuben katsotuin video on PSY – Gangnam Style. Musiikkivideota on katsottu yli 3 miljardia kertaa sen jälkeen, kun se ladattiin vuonna 2012. Videolla eteläkorealainen räppäri PSY esittää tunnusomaista hevostanssia eri paikoissa ympäri Soulia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta youtuben katsotuin video

Mikä on YouTuben vanhin video?

YouTuben vanhin video on Jawed Karimin 18 sekunnin pituinen klippi ”Minä eläintarhassa”. Video on ladattu verkkoon 15 vuotta sitten, ja se on osa historiaa. Klipin vaatimaton sisältö on auttanut YouTubea nousemaan maailman suurimmaksi videopalveluksi.

Paljonko YouTubeen ladataan videoita?

YouTubeen ladataan videoita paljon, ja käyttäjät katsovat niitä myös paljon. YouTuben sivustolla on ladattu videoita yli neljä miljardia kuukaudessa, ja käyttäjät katsovat niitä yli 16 vuoden edestä.

Mikä on maailman suosituin video?

Vuonna 2017 julkaistiin video, joka nousi nopeasti maailman suosituimmaksi. Tämä video oli ”Baby Shark Dance” -video, jonka on tehnyt Pinkfong Baby Shark – Kids Songs & Stories -kanava. Tämä video on kerännyt yli 2,9 miljardia katselukertaa vuonna 2018. Se on kuitenkin hävinnyt paikkansa maailman suosituimmaksi videoksi Luis Fonsin ja Daddy Yankeen ”Despacito”-videon myötä, joka on saavuttanut yli 4,1 miljardia katselukertaa.

Mistä näkee YouTuben Katseluhistorian?

Voit tarkastella YouTube-katseluhistoriaasi kirjautumalla tilillesi osoitteessa myactivity.google.com. Sieltä voit etsiä videoita, joita olet katsonut YouTube-sovelluksessa tai -sivustolla kirjautuneena. Näet myös videot, joita olet katsonut muilla verkkosivustoilla YouTube-soittimella, jos olit kirjautuneena Google Chromeen.

Milloin Google osti YouTube?

Google osti YouTube 9. lokakuuta 2006. Kauppa vahvistui 13. marraskuuta.

Mikä on YouTuben Pisin video?

YouTuben pisin video on tällä hetkellä Moldy Toaster Median Jonathan Harchickin hallussa videollaan ”YouTuben pisin video – 596 tuntia”. Video ladattiin vuonna 2012.

Voiko Youtubessa estää?

Kyllä, voit estää kanavia YouTubessa. Siirry estettävän kanavan kohdalle ja napauta ”Lisää”-painiketta. Napauta sitten ”Estä kanava lapsilta”. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos olet yhdistetty vanhempien tiliin.

Saako YouTube-videoita käyttää opetuksessa?

YouTube-videot voidaan käyttää opetuksessa, kun ne on merkitty Creative Commons -lisenssillä. Tällöin videoita voidaan käyttää opetuksessa, kun ne on merkitty Creative Commons -lisenssillä. Videoita voidaan käyttää opetuksessa, kun ne on merkitty Creative Commons -lisenssillä.

Mikä on maailman Tilatuin YouTube-kanava?

Felix Kjellbergin YouTube-kanava perustettiin huhtikuussa 2010, ja sen suosio kasvoi nopeasti. Heinäkuuhun 2012 mennessä kanava oli saavuttanut miljoona tilaajaa. Heinäkuuhun 2013 mennessä tilaajia oli kymmenen miljoonaa, ja elokuussa 2013 kanavasta tuli YouTuben eniten tilattu kanava ohittaen Smosh-kanavan.

Miten tallentaa video youtubesta?

YouTuben Android-sovelluksen avulla on helppo ladata videoita Android-laitteelle. Kirjaudu sisään sovellukseen, napauta Tilit-välilehteä ja valitse Omat videot. Napauta näytön ylälaidan Lataa-kuvaketta ja valitse haluamasi video. Muokkaa videon otsikkoa, kuvausta ja tietosuoja-asetuksia.

Mikä on katsotuin suomalainen YouTube video?

Portion Boysin ja Matin ja Tepon hittikappale Vauhti kiihtyy on katsotuin suomalainen YouTube video.Portio boysin video on katsottu yli 100 000 kertaa. Kyläbaari-musiikkivideo nousi myös toiseksi suosituimmaksi YouTube videoksi.

Mikä on Suomen kuuluisin peli?

Suomen kuuluisin peli on yleisesti ottaen pasianssi. Pasianssi on yksi vanhimmista ja suosituimmista

pöytäpeleistä ja sitä on pelattu Suomessa vuosisatojen ajan. Pasianssin pelaaminen on helppoa ja se sopii kaikenikäisille. Peliä on myös pelattavissa useilla eri tavoilla ja sitä on saatavilla useilla eri laitteilla. Pasianssi on myös yksi Suomen suosituimmista digitaalisista peleistä ja sitä on pelattu verkossa vuodesta toiseen.

Mikä on maailman vanhin videopeli?

Maailman vanhin videopeli on Spacewar, jonka MIT:n opiskelijat kehittivät vuonna 1962. Peli on kahden pelaajan avaruustaistelupeli, jossa tavoitteena on tuhota toisen pelaajan alus ja samalla välttää auringon vetäminen.

Saako YouTubesta katsoa elokuvia?

YouTubessa julkaistujen videoiden katsominen opetuksessa edellyttää erillistä lupaa, koska ne katsotaan tekijänoikeuksien kannalta elokuvateoksiksi. Opetuksessa käytettävien videoiden on oltava lisensoituja tai käyttäjän on hankittava erillinen lupa niiden käyttöön. YouTuben käyttö elokuvien katseluun opetuksessa on siis mahdollista, mutta se vaatii huolellista suunnittelua ja lupien hankkimista.

Miten saa rajoitetun tilan pois YouTubesta?

Voit poistaa rajoitetun tilan käytöstä YouTubessa tilisi asetuksista. Kirjaudu tilillesi ja napsauta profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa. Napsauta sitten Asetukset ja valitse Yleistä. Vaihda lopuksi Restricted Mode -asetus pois päältä.

Missä muodossa video YouTubeen?

Videon resoluutio on tärkeää, koska se vaikuttaa siihen, kuinka hyvin kuva näkyy. YouTube käyttää mieluiten HD-videoita, jotta katsojat voivat nähdä kuvan selkeästi. Yleisohjeena on ladata videot suurimmalla mahdollisella tarkkuudella, jotta koodaus- ja toistoprosessiin jää mahdollisimman paljon joustovaraa.

Mitä tarkoittaa ensiesitys Youtubessa?

Ensiesitys Youtubessa tarkoittaa, että voit ja yleisösi kokea uuden videon yhdessä, reaaliaikaisesti. Luo pöhinää ensiesityksen ympärille jakamalla katselusivu, jonka kautta katsojat voivat asettaa itselleen muistutuksen, chattailla ja jättää kommentteja.

Miten kiertää YouTuben ikäraja?

YouTuben ikäraja on helppo kiertää avaamalla Youtube-sovellus laitteellesi. Napauta profiilikuvaa näytön oikeassa yläkulmassa, valitse asetukset ja vieritä alas. Kytke pois päältä vieressä oleva baari Rajoitettu tila.

Mitä tarkoittaa YouTube tilaa?

YouTube tilaus tarkoittaa, että voit seurata suosikkikanaviasi ja nähdä enemmän niiden sisältöä. Tilauspainike on jokaisen YouTube-videon alapuolella tai kanavan sivulla. Tilaamiesi kanavien uudet videot näkyvät Tilaukset-syötteessäsi. Voit myös saada ilmoituksia tilaamasi kanavan julkaisemasta uudesta sisällöstä.

Miksi YouTube ei näytä kaikkia videoita?

On muutamia mahdollisia syitä siihen, miksi YouTube ei ehkä näytä kaikkia videoita. Yksi mahdollisuus on, että laitteen internetyhteys on huono, minkä vuoksi videot puskuroituvat tai eivät lataudu lainkaan. Toinen mahdollisuus on, että YouTube-sovellus ei ole ajan tasalla ja se on päivitettävä, jotta kaikki videot näkyvät. Lisäksi YouTube-sovelluksen välimuisti voi olla vioittunut, ja sen voi tyhjentää menemällä sovelluksen asetuksiin ja tyhjentämällä välimuistin.

Onko musiikin lataaminen Youtubesta laillista?

Voidaksesi ladata musiikkia YouTubesta, musiikin omistajan tulee antaa sinulle lupa. Jos musiikki on tekijänoikeuksien alaista, voit ladata sen YouTubesta vain, jos saat luvan tekijänoikeuksien omistajalta. Lataaminen YouTubesta ilman lupaa on tekijänoikeusrikkomus, joka voi johtaa sakkoihin tai jopa vankeuteen.

Mikä on maailman myydyin peli?

Kärkipaikkaa pitää legendaarinen pulmapeli Tetris, tarkkaan ottaen klassikon vuoden 2006 mobiiliversio. Tetris Companyn perustaja Henk Rogers kertoi keväällä 2014 mobiilipelin myyneen 425 miljoonaa kappaletta. Tetriksen ja GTA V:n väliin mahtuu yli 238 miljoonaa kappaletta myynyt Minecraft.

Mikä on maailman pisin video?

Harchick on koostanut suttuisista lomakuvistaan 571 tuntia ja 41 sekuntia pitkän videon ja postannut sen YouTube-videopalveluun. Videolla ei ole ääntä, ja se on jaettu 25 tasan olevaan osaan. Videota voi katsoa täältä.

Mikä on Suomen suosituin videopeli?

Tähän kysymykseen ei ole lopullista vastausta, koska se riippuu pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistä. Suosituimpia videopelejä Suomessa ovat kuitenkin Remedy Entertainmentin Max Payne, Bugbear Entertainmentin Rally Trophy, Bloodhousen Stardust ja Rovio Entertainmentin Angry Birds. Kaikki nämä nimikkeet ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton maan pelaajilta ja niistä on tullut omia klassikoitaan.

Miten tyhjentää YouTube?

Siirry Google-tilillesi tietokoneellasi. Valitse vasemmasta paneelista Henkilökohtaiset tiedot ja yksityisyys. Valitse avattavasta valikosta Activity controls ja valitse sitten YouTube History. Valitse ponnahdusvalikosta Poista automaattisesti.

Miten kuvata YouTube video?

YouTubessa ei ole verkkokameraominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voisivat kuvata videoita. Voit käyttää videoiden kuvaamiseen ja tallentamiseen tietokoneohjelmistoa ja ladata videot sitten YouTubeen. Suosittuja ohjelmistoja ovat esimerkiksi Macin Photo Booth (Mac OS X) ja Windowsin Kamera (Windows 8 tai uudempi).

Miten poistaa sivuhistoria?

Selaushistorian tyhjentämiseen Chrome-sovelluksessa on muutamia tapoja:

1. Avaa Chrome-sovellus.

2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää-valikkoa.

3. Napauta kohtaa Historia.

4. Napauta Tyhjennä selaustiedot.

5. Valitse aikaväli-pudotusvalikosta ajanjakso, jonka haluat tyhjentää.

6. Jos haluat tyhjentää kaiken, napauta Kaikki aika.

7. Napauta niiden tietotyyppien valintaruutuja, jotka haluat tyhjentää.

8. Napauta Tyhjennä tiedot.

Kuka on Suomen katsotuin tubettaja?

TheRelaxingEnd on Suomen katsotuin tubettaja, jonka YouTube-tilaajamäärä on yli 374 000. TheRelaxingEnd on pelikanava, joka tarjoaa viihdettä ja rentoutumista seuraajilleen. TheRelaxingEndin videot ovat laadukkaita ja mielenkiintoisia, ja ne ovat saaneet paljon positiivista palautetta seuraajilta.

Miten muokata YouTube-videota?

YouTube-videon muokkaaminen on helppoa, kun käytät YouTube Studiota. Valitse haluamasi video vasemmasta valikosta, ja klikkaa sen nimeä tai pikkukuvaa. Valitse sitten videon asetukset ja tallenna muutokset.

Mikä musiikkivideo?

Musiikkivideo on lyhyt elokuva, joka tehdään musiikkikappaleen, yleensä laulun, säestykseksi. Musiikkivideoita käytetään kappaleen tai artistin mainostamiseen, ja niitä voidaan käyttää myös viihteenä. Musiikkivideoita tekevät usein levy-yhtiöt ja musiikkikanavat, ja niitä esitetään yleensä televisiossa tai verkossa.

Mitä on video?

Videolla tarkoitetaan tekniikkaa, jossa sähköisiä signaaleja käsitellään liikkuvan kuvan tuottamiseksi. Videotekniikka kehitettiin ensisijaisesti televisiota varten. Videokuvia käytetään myös teollisuudessa, tieteellisissä sovelluksissa, tehtaissa ja turvallisuudessa (valvontakamerat).

Mitä on Vlogi?

Vlogi on videopohjainen blogi, joka on yleensä osa YouTubessa toimivaa kanavaa. Vloggaajat ovat usein nuoria ihmisiä, jotka päivittävät kanavaansa säännöllisesti ja jakavat elämänsä tapahtumia videon muodossa. Vlogit voivat käsittää myös ajankohtaisia aiheita, joista vloggaaja haluaa kertoa. Vlogit ovat usein hauskoja ja viihdyttäviä, ja ne voivat myös tarjota mielenkiintoista tietoa ja elämyksiä.

Miksi YouTube-video pysähtyy?

YouTube-videosi puskuroituminen tai pysähtyminen voi johtua muutamasta syystä. Yksi syy voi olla se, että internet-yhteytesi on liian hidas. Toinen syy voi olla se, että internet-palveluntarjoajan verkossa on liikaa liikennettä. ruuhka-aikoina internet-palveluntarjoajan verkossa voi olla paljon liikennettä, mikä voi hidastaa videon latausaikaa. Voit tarkistaa Internet-palveluntarjoajaltasi, voitko tehdä jotain yhteyden nopeuden parantamiseksi.

Voiko youtubesta ladata videoita puhelimeen?

Kyllä, voit ladata videoita YouTubesta Android-puhelimeesi joko ottamalla uuden videon tai valitsemalla olemassa olevan videon. Avaa YouTube-sovellus ja napauta videota, jonka haluat ladata. Valitse sitten lataustiedosto ja napauta NEXT.

Saako musiikkia ladata omaan käyttöön?

Kyllä, voit ladata musiikkia omaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Vaikka yleensä tarvitset luvan kopioida jonkun toisen teosta, on olemassa merkittävä poikkeus, joka hyödyttää kuluttajia. Poikkeus koskee kopiointia yksityiskäyttöön.

Miten poistaa hakuhistoria Iphone?

Voit poistaa hakuhistoriasi iPhonessa avaamalla Google-sovelluksen ja napauttamalla profiilikuvaasi tai nimikirjainta oikeassa yläkulmassa. Valitse sieltä Asetukset, Tietosuoja ja suojaus, Historia ja sitten Tyhjennä kaikki. Jos näet hakuhistoriasi, tyhjennä se napauttamalla sitä.

Miten tehdä YouTube?

Luo YouTube-tili ja -kanava seuraavilla ohjeilla:

1. Kirjaudu sisään YouTubeen tietokoneella tai mobiililaitteella.

2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Profiili ja valitse Luo kanava.

3. Valitse haluamasi kanavan tyyppi ja nimi ja paina Seuraava.

4. Katso profiili- ja osoitetiedot ja vahvista ne.

5. Valitse haluamasi kanavan kuva ja logo ja paina Tallenna.

Voit nyt luoda ja jakaa videoita YouTube-kanavallasi!

Miten tehdä YouTube postaus?

YouTube on videoiden jakamisen verkkopalvelu, jonka omistaa Google. YouTube-palvelussa voi luoda oman profiilin ja ladata omia videoita. Videoita voi myös jakaa ja kommentoida. YouTube-palvelun käyttö on maksutonta.

Paljonko tubettaja tienaa?

Tubettajat tienaavat pääsääntöisesti Youtubessa mainostuloja katselukertojen mukaan. Nyrkkisääntönä on, että tuhannesta näyttökerrasta tubettaja tienaa keskimäärin kolme euroa.

Kuka on Suomen vanhin tubettaja?

Väinö Savolainen on Suomen vanhin tubettaja. Hän on 80-vuotias ja hänen videoitaan on katsottu yli kaksi miljoonaa kertaa. Ei ollut juutuuppia siihen aikaan, mutta olisipa ollut Ei varmasti tiennyt pihaan tullut elukka, millaisen jäljen jätti ihmisasukin arkeen, kun pyörähti Väinö Savolaisen pihassa Kaavin Sivakkavaarassa huhtikuussa 2019.

Kuka on Suomen Tilatuin YouTube-kanava?

Lakko on Suomen tilatuin suomenkielinen tubettaja. Lakon YouTube-kanavalla on syyskuussa 2022 yli 822 000 tilaajaa ja yli 430 miljoonaa katselukertaa. Eki?! Nost3 & Protro julkaisivat kesäkuussa 2015 Bailandoo-musiikkivideon, jossa vierailevat Savolainen ja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi.

Miten lisätä YouTube Video Powerpointiin?

YouTube-videon upottaminen PowerPointiin onnistuu helposti. Etsi haluamasi video YouTube-palvelusta, ja valitse sen alapuolelta Jaa. Kopioi sen jälkeen videoiden upottamisen välilehdeltä Online-video. Tarkastele ja toista upotettu video valitsemalla Diaesitys-välilehdessä Nykyisestä diasta.

Miten vaihtaa YouTube ikä?

Siirry tietokoneella Google-tilisi tietosuojasivulle.

Valitse Henkilökohtaiset tiedot.

Napsauta Syntymäpäivä.

Vahvista tai päivitä tarvittaessa.

Napsauta Tallenna.

Milloin YouTube tuli?

YouTube perustettiin vuonna 2005. Ensimmäinen YouTube-video on edelleen katsottavissa. YouTubea käyttää 1,9 miljardia ihmistä.

Miksi Youtubesta ei kuulu ääntä?

Jos ääni ei kuulu YouTubessa, voit korjata ongelman muutamalla tavalla:

1. Varmista, että selaimen tai laitteen ääni on päällä.

2. Tarkista laitteesi ääniasetukset.

3. Käynnistä selain tai laite uudelleen.

Millä voi editoida YouTube-videoita?

YouTube-videoita voi editoida monilla eri tavoilla. Yksi tapa on käyttää videoeditoria. Videoeditorilla voi leikata videosta kohtia, lisätä tekstejä tai muuttaa videon kokoa.

Mikä on maailman suosituin Youtube video?

Baby Shark Dance -videota on katsottu YouTubessa yli 10 miljardia kertaa, mikä tekee siitä sivuston katsotuimman videon. Tarttuvasta laulusta ja tanssista on tullut maailmanlaajuinen ilmiö, josta nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin. Videon on alun perin luonut korealainen koulutusyritys Pinkfong, ja se on sittemmin käännetty yli 50 kielelle.

Miten saada kommentit YouTubeen?

YouTubeen voi saada kommentteja useilla eri tavoilla. Ensimmäinen ja helpoin tapa on kirjautua YouTube Studioon ja valita vasemmanpuoleisesta valikosta Sisältö. Klikkaa sen jälkeen videon pikkukuvaa ja vieritä lisätietoihin. Näytä lisää -kohdasta voi valita halutut kommenttiasetukset. Tallenna -painikkeella asetukset tallentuvat.

Miten saada YouTube soimaan taustalla?

YouTube-sovelluksen taustatoisto on helppo toiminto, jonka avulla voit katsoa videot, kuunnella musiikkia ja seurata podcasteja ilman, että se häiritsee muita sovelluksia tai toimintoja. Taustatoistoa voi käyttää myös silloin, kun laitteen näyttö on sammutettu.

Saako YouTube-videoita näyttää?

Ei, YouTube-videoita ei voi näyttää ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa. Tämä johtuu siitä, että niitä pidetään elokuvina, ja elokuvien esittäminen julkisesti edellyttää lupaa. Poikkeuksena tästä on, jos elokuvaa näytetään opetustarkoituksessa, jolloin sovelletaan tekijänoikeuslain 21 dollarin poikkeusta.

Mikä on YouTuben Tykätyin video?

Psyn maailman räjäyttänyt megahitti Gangnam Style jatkaa voittokulkuaan. Netin suurimman videopalvelu YouTuben tykätyin video on tällä hetkellä nimittäin kappaleen älyvapaa musavideo. Tätä kirjoittaessa videolle on virtuaali-peukkua näytetty jo uskomattomat 2 337 193 kertaa – siis yli 2,3 miljoonaa!

Voiko youtubesta ladata videoita omalle koneelle?

Et voi ladata videoita YouTubesta tietokoneellesi. Jos et ole itse ladannut videota YouTubeen, et voi tallentaa sitä tietokoneellesi. YouTube-sovelluksella voit ladata videoita vain mobiililaitteeseesi.

Mistä näen YouTube kommentit?

YouTube-kommentit näkyvät vierittämällä katseltavaa videota sivua alaspäin. Julkiset kommenttisi YouTubessa näkyvät. Voit luoda linkin tiettyyn kommenttiin napsauttamalla tai napauttamalla sen aikaleimaa.

Jätä kommentti