Mikä on trolli?

Somehärö on yksi trollityyppi. Somehäröt ovat yleensä vähän kokoa ja niillä on pitkät hiukset. Somehäröt asuvat Norjassa ja Ruotsissa. He ovat yleensä ystävällisiä, mutta voivat olla myös vihamielisiä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta mikä on trolli

Mitä on trolli?

Trollit ovat yleensä henkilöitä, jotka haluavat aiheuttaa ongelmia ja ristiriitoja. He voivat käyttää mitä tahansa keinoja, mikä tahansa keino, joka voi satuttaa muita ihmisiä, kuten loukkaamalla, mitätöimällä tai arvostelemalla epäasiallisesti. Trollaaminen on kiusaamista, henkistä väkivaltaa ja toistuvaa kielteistä kohtelua.

Mikä on netti trolli?

Netti trolli on nettikäyttäjä, joka pyrkii pahoittamaan muita käyttäjiä tai provosoimaan heitä. Trollit ovat usein liioittelevia, valehtelevia ja loukkaavia, ja heidän päämääränään on häiritä keskustelua ja saada muita käyttäjiä ärsyyntymään. Trollit toimivat usein anonyymisti, jotta he voivat välttää seuraukset omasta toiminnastaan. Nettitrollit ovat yleisiä erityisesti sosiaalisessa mediassa, kuten keskustelupalstoilla ja blogikommenteissa.

Mistä tunnistaa Trollin?

Trollin tunnistaa yleensä siitä, että hän esittää tyhmiä kysymyksiä, kirjoittaa virheellisiä viestejä tarkoituksellisesti tai uhkailee muita käyttäjiä. Trollin voi myös tunnistaa siitä, että hän kirjoittaa pelkästään linkejä keskusteluun osallistumisen sijasta.

Mikä on Trollitehdas?

Trollitehdas on Ylen asiantuntijoiden kehittämä uusi tapa tarinankerronnan. Tiimin tavoitteena on kehittää uusia tapoja, jotka yhdistävät journalistiset käytännöt uudenlaisiin digitaalisiin kokemuksiin. Trollitehdas on innovatiivinen ja dynaaminen ympäristö, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittää uusia tapoja viestiä ja kertoa tarinoita.

Jätä kommentti