Mikä on talent suomeksi?

Talent suomeksi tarkoittaa kykyä johonkin tiettyyn asiaan. Esimerkiksi jos henkilöllä on hyvät kyvyt kirjoittamiseen, hänen voidaan sanoa olevan lahjakas kirjailija. Lahjakkuus tarkoittaa kykyä tehdä jotain erityisen hyvin. Lahjakkuus on usein syntymäpäivä, ja se on jotain, jonka ihminen voi kehittää koko elämänsä ajan. Lahjakkuus on myös yksi tärkeimmistä asioista, joiden avulla ihmiset voivat saavuttaa menestystä elämässään.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta talent suomeksi

Mikä on Talent?

Lahjakkuus on termi, jota käytetään kuvaamaan luontaista kykyä tai kyvykkyyttä. Sitä käytetään usein viittaamaan tiettyyn taitoon tai kykyyn, joka erottaa jonkun muista. Lahjakkuutta voidaan käyttää myös kuvaamaan henkilöä, joka on tietyn alan asiantuntija tai jolla on erityinen lahjakkuus johonkin.

Mikä on Hobby suomeksi?

Hobby on mielenkiintoinen ajanviete tai harrastus, joka voi sisältää erilaisia aktiviteetteja kuten urheilua, musiikkia, tietokonepelejä, käsityötä ja paljon muuta. Hobby voi olla myös mielenkiintoinen tapa viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Mikä on target suomeksi?

Target on englannin kielen sana, joka tarkoittaa tavoitetta. Suomessa tavoitteena voi olla esimerkiksi uran, koulutuksen tai harrastuksen suuntaaminen. Tavoitteena voi myös olla kehitystavoite, kuten halu päästä eroon tiettyihin ongelmiin tai kehittää itseään.

Mikä on Task suomeksi?

Task on suomeksi tehtävätietojenkäsittely. Se on työtehtävä, joka sisältää tietojen tallentamisen, muokkaamisen, tarkastelun ja poistamisen.

Mitä on Talent Management?

Talent Management on osa henkilöstöhallintoa, joka keskittyy parhaiden kykyjen houkutteluun, tunnistamiseen, kehittämiseen, motivointiin ja sitouttamiseen. Talent Managementilla pyritään varmistamaan, että yritys pystyy tarjoamaan johtajille ja muille avainhenkilöille laadukasta ja ammattitaitoista henkilöstöä myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Mikä on harrastus englanniksi?

Harrastus on toimintaa, jota joku harrastaa vapaa-ajallaan. Se voi olla mitä tahansa soittimen soittamisesta vaeltamiseen, pyöräilyyn tai jopa postimerkkien keräilyyn. Joillakin ihmisillä on useita harrastuksia, joista he nauttivat.

Missä maissa on target?

Target on vähittäiskauppaketju, joka toimii Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Mikä on partio englanniksi?

Partio on joukko sotilaita, poliiseja tai muuta henkilöstöä, jotka on määrätty valvomaan tiettyä aluetta. Alue, jolle partio on määrätty, voi olla suuri tai pieni, ja partio voi vastata alueen toiminnan valvonnasta tai alueen turvaamisesta.

Jätä kommentti