Mikä on lakon oikea nimi?

Lakon oikea nimi on Eric Savolainen. Hän on suomalainen poliitikko ja entinen pääministeri. Lakon on ollut mukana poliittisessa toiminnassa jo pitkään ja hänellä on paljon kokemusta eri aloilta. Hän on ollut mukana mm. perustamassa Suomen Keskustan Nuorten Liittoja (SKNL) ja toiminut Keskustan varapuheenjohtajana. Lakon on myös toiminut kansanedustajana ja Euroopan parlamentin jäsenenä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lakon numero?

Lakon numero on 020 774 1039.

Onko Lakko aasialainen?

Lakko on aasialainen suomalaisen isän ja thaimaalaisen äidin jälkeläinen. Hän on voittanut ensimmäisen palkinnon Finnish Web Awardsin yleisöäänestyksessä.

Mitä Lakko tienaa?

Tubettaja-juontaja Eric Savolainen, tunnettu myös nimellä @Officiallakko, on yksi Suomen menestyneimmistä tubettajista. Hänen ansiotulonsa ovat yhteensä 91 000 euroa, mikä tekee hänestä yhdeksänneksi tienaavin tubettaja Suomessa. Savolaisen johtaman Lakko-yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 199 000 ja tulos 81 000 euroa.

Missä Lakko asuu?

Lakko asuu Matinkylassä, Espoo, Suomi. Tämä pieni kaupunki sijaitsee vain 20 minuutin päässä pääkaupungista Helsinki. Matinkylä on täynnä elämää ja ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan toisiaan. Lakko asuu täällä mielellään, sillä täällä on kaikkea tarvittavaa mukavaan elämään.

Mitä lakon aikana saa tehdä?

Lakon aikana ei saa tehdä työtä, ei työpaikalla tai sen ulkopuolella. Lakossa oleminen on aktiivista järjestötoimintaa. Jos lakkoon liittyy paikallista toimintaa, ilmoittaudu mukaan. Osallistu lakon paikalliseen valmisteluun, lakkovahtitoimintaan ja mielenilmauksiin.

Kuka voi saada Lakkoavustusta?

Lakkoavustusta saavat ne työntekijät, jotka ovat mukana lakossa ja jotka eivät saa sairausajan palkkaa.

Kuka maksaa Lakkoavustuksen?

Lakkoavustuksen maksaa palkansaajan lakkoilun ajalta määrätyn ajanjakson aikana. Lakkoavustus on pääsääntöisesti työnantajan maksettava, mutta jos työnantaja ei maksa, niin Tehy tai Superliitto maksaa sen. JHL:n lakkoavustuksen suuruus on 160 euroa päivässä.

Onko lakko naimisissa?

Lakko ei ole naimisissa. Savolainen meni naimisiin 3. elokuuta 2018, mutta huhtikuussa 2021 Savolainen kertoi, että heidän kaksi syntymätöntä lastaan ovat kuolleet.

Kuka on Suomen kuuluisin Tubettaja?

Justimusfilms on suomen kuuluisin Tubettaja. Justimusfilms on suomalainen videotuotanto- ja viihdeyhtiö, jonka omistavat ja johtavat Jussi Meresmaa, Eero Saarinen, Tuomas Ahola ja Samuli Haavisto. Yrityksen päätoimipaikka on Helsinki, ja se on perustettu vuonna 2006. Yhtiön toimitusjohtaja on Jussi Meresmaa.

Milloin voi mennä lakkoon?

Lakko on laillinen työtaistelumenettely, jonka tarkoituksena on saada aikaan muutoksia työnantajan toimintatavoissa tai edistää työntekijöiden asemaa esimerkiksi sopimusten neuvotteluissa. Lakko voidaan järjestää myös silloin, kun työnantaja on rikkonut sopimuksia tai lakia. Lakko on kuitenkin aina viimeinen keino, ja se voidaan järjestää vain silloin, kun muut menettelyt ovat epäonnistuneet.

Jätä kommentti