Mikä on kruununprinsessa victorian ja prinssi danielin esikoisen nimi?

Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin esikoisen nimi on Iso-Britannian kuningatar Victoria Silvia Ewa Mary. Hän oli syntynyt 9. kesäkuuta 1819 ja kuoli 22. joulukuuta 1861. Hänet tunnetaan myös nimellä ”The Great White Queen”.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta mikä on kruununprinsessa victorian ja prinssi danielin esikoisen nimi

Miten Victorian syntymäpäivää juhlitaan?

Kruununprinsessa Victoria ei vietä perinteisiä syntymäpäiväjuhlia Ruotsin koronavirustilanteen takia. Juhlakonsertti televisioidaan. Kruununprinsessa Victoria, 43, juhlii tänäkin vuonna syntymäpäiväänsä Sollidenin linnassa.14.7.2020

Milloin on Victorian syntymäpäivä?

Victorian syntymäpäivä on 14. heinäkuuta 1977. Hän syntyi Karoliinisessa yliopistollisessa sairaalassa Solnassa, Ruotsissa.

Milloin Prinsessa Estelle on syntynyt?

Prinsessa Estelle on syntynyt 3. huhtikuuta 2012.

Mikä on kruununprinsessa?

Victoria, Ruotsin kruununprinsessa, syntyi 14. heinäkuuta 1977 Solnassa, Ruotsissa. Hänen vanhempansa ovat Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa ja Ruotsin kuningatar Silvia. Victoria on Ruotsin ja Pohjoismaiden pisimpään hallitsijaan, Ruotsin kuningatar Kristiinaan, neljäs tai viides sukupolvi. Kuningatar Kristiinan tytär, kuningatar Katariina Jagellonica, oli Victoriaan neljännessä polvessa. Victoria on myös prinsessa Dianan ensimmäinen serkku. Hän on neljäs ja nuorin Ruotsin kruununprinsessan historiassa.

Milloin Victorian syntymäpäivää juhlitaan ja miten sitä juhlistetaan Ruotsissa?

Ruotsissa kruununprinsessa Victorian syntymäpäivää juhlitaan keskiviikkona 14. heinäkuuta. Päivää vietetään perinteiseen tapaan Borgholmin linnan raunioilla Öölannin saarella sijaitsevassa linnassa. Konsertti järjestetään syntymäpäivän kunniaksi.

Mitä Victoria nimi tarkoittaa?

Victoria nimi tarkoittaa voittajaa. Alkuperäinen miehennimi Victorius on muuttunut naispuoliseksi vastineeksi, ja myöhemmin se on liitetty suoraan voittoa tarkoittavaan latinan sanaan victoria. Tämän päivän Victoria-nimiset ovat usein itsevarma ja menestyksekäs, ja ne ovat yleisiä erityisesti Britannian kuningashuoneessa.

Ketkä ovat Ruotsin kuninkaallisia?

Ruotsin kuninkaalliset ovat kuningas Carl XVI Gustaf ja kuningatar Silvia. Heidän tyttärensä, kruununprinsessa Victoria, on aviomiehensä prinssi Danielin kanssa. Heidän poikansa, prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia, asuvat yhdessä.

Onko estellellä sisaruksia?

Estellellä on kaksi sisarusta. Pikkuveli Oscar (s. 2016) ja isoveli prinssi Carl Philip (s. 1979).

Mitä nimi Estelle tarkoittaa?

Nimi Estelle on lähtöisin latinankielisestä sanasta ”stella”. Suomennettuna ”stella” tarkoittaa tähteä. Nimi tuli yleiseksi englanninkielisillä alueilla 1800-luvun aikana.

Jätä kommentti