Mikä on komea englanniksi?

Komea tarkoittaa englanniksi komeaa tai hyvännäköistä. Jos siis kysyisit joltakulta englanniksi ”What is komea?”, hän ymmärtäisi, että kysyt, mitä sana tarkoittaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta komea englanniksi

Mikä on Gorgeous?

Upea on hämmästyttävä ja ihana adjektiivi, jolla voidaan kuvata jotakuta tai jotakin, joka on uskomattoman kaunis.

Mikä on Kaisla englanniksi?

Ruoko on ruoholaji, joka kasvaa kosteilla alueilla. Ruoko on kasvilaji, joka kasvaa kosteilla alueilla. Pensasruoho on kasvilaji, joka kasvaa kosteilla alueilla.

Mikä on upea englanniksi?

Englannin kielessä ei ole yhtä sanaa, joka kuvaisi tarkasti suomenkielistä upea-käsitettä. Joitakin mahdollisia käännöksiä voisivat kuitenkin olla ”mahtava”, ”upea”, ”ylellinen” tai ”fantastinen”. Jokaisella näistä sanoista on erilainen merkitys, joten on tärkeää valita oikea sana asiayhteydestä riippuen. Jos esimerkiksi kuvailet kaunista auringonlaskua, ”mahtava” saattaa olla paras valinta. Jos taas kuvailet ylellistä hotellihuonetta, ”ylellinen” olisi tarkempi käännös.

Mikä on huivi englanniksi?

Kaulaliina on kaulan ympärillä pidettävä kangas. Sitä voidaan käyttää lämpimänä, muotiasusteena tai käytännön tarkoituksiin, kuten kampauksen pitämiseen paikallaan.

Mitä on awesome suomeksi?

Awesome suomeksi tarkoittaa vaikuttavaa, mahtavaa tai pelottavaa. Awesome on yleensä adjektiivi, joka kuvaa jotain, joka on erittäin positiivinen tai negatiivinen. Awesome voi olla myös substantiivi, jolloin se tarkoittaa jotain, joka on erittäin vaikuttavaa tai pelottavaa.

Mikä on Great suomeksi?

”Great” voi tarkoittaa englanniksi monia eri asioita, mutta suomeksi sitä käytetään yleisimmin kuvaamaan jotain todella hyvää tai erinomaista. Sitä voidaan käyttää kuvaamaan henkilöä, asiaa tai kokemusta. Voit esimerkiksi kysyä ”” kysyessäsi ”Mikä on ’great’ suomeksi?”.

Mikä on Amazing suomeksi?

Amazing tarkoittaa suomeksi ihmeellistä, hämmästyttävää tai ällistyttävää. Se on hervoton slangi-sana, jota käytetään usein puhuessaan jostakin hyvin mielenkiintoisesta tai uskomattomasta asiasta.

Mikä on ihanaa englanniksi?

Englannissa on monia asioita, joita voidaan kuvailla ihaniksi. Tällaisia asioita voivat olla esimerkiksi luonnon kauneuden kokeminen, herkullisen aterian nauttiminen tai yksinkertaisesti ajan viettäminen rakkaiden kanssa. Riippumatta siitä, mikä tilanne on kyseessä, ajan ottaminen elämän hyvien hetkien arvostamiseen tekee niistä todella ihania.

Mikä on kaunis englanniksi?

”Kaunis” on sana, jota voidaan käyttää kuvaamaan monia eri asioita, ihmisen fyysisestä ulkonäöstä luonnonmaisemaan. Kun sanaa käytetään kuvaamaan ihmistä, sillä tarkoitetaan yleensä henkilöä, jolla on silmää miellyttäviä piirteitä, kuten symmetria, mittasuhteet ja väri. Luonnonkauneutta voi löytyä esimerkiksi auringonlaskusta, vuoristosta tai kukkapellosta.

Mikä on hieno englanniksi?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä lopullista vastausta, sillä ”hieno” voi tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Joitakin mahdollisia käännöksiä sanalle ”hieno” englanniksi voisivat kuitenkin olla ”fine”, ”elegant”, ”exquisite” tai ”fine and dandy”.

Jätä kommentti