Mikä on kik?

Kik messenger on ilmainen viesti palvelu jonka saa windwos anbroi ja apple puhelimillle. Kik on helppo ja nopea tapa lähettää viestejä ystäville ja tuttaville. Kik messenger on myös turvallinen ja luotettava viestipalvelu, joten voit olla varma, että viestisi päätyvät aina perille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta mikä on kik

Miten Kik sovellusta käytetään?

Kik sovellusta käytetään lataamalla se puhelimen sovelluskaupasta ja kirjautumalla sisään sovellukseen. Käyttäjätunnus ja salasana ovat tarpeen tiliä varten. Kun tili on luotu, käyttäjät voivat lähettää viestejä, kuvia ja videoita toisilleen. Käyttäjät voivat myös luoda ryhmiä, joiden jäsenet voivat olla muita käyttäjiä.

Onko Kik salainen?

Kik on yksi suosituimmista viestipalveluista, ja se on täysin anonyymi. Käyttäjät voivat luoda profiileja ja lisätä toisia käyttäjiä seurantaan, mutta he eivät voi tietää toisen käyttäjän oikeaa nimeä tai sijaintia. Kik on erittäin suosittu nuorten keskuudessa, ja se on yksi turvallisimmista viestipalveluista.

Näkyykö nimi Kikissä?

Ei, Kik Messenger ei vaadi käyttäjiä ilmoittamaan oikeaa nimeään tai ikäänsä. Palvelua voi käyttää täysin anonyymisti.

Mihin Kik tallentaa kuvat?

Kik tallentaa kuvat laitteen tallennustilaan.

Miksi Kik ei toimi?

Kik ei toimi, koska se on sulkemassa ovensa virtuaalivaluutan tieltä. Palvelulla on ollut maailmanlaajuisesti satoja miljoonia käyttäjiä, mutta yhtiö on päättänyt keskittyä omaan virtuaalivaluuttaan. Tämä tarkoittaa, että Kik ei enää pysty tarjoamaan palveluaan käyttäjilleen.

Jätä kommentti