Mikä on eikä tämä päivä ole poikkeus englanniksi?

Tänään on vain tavallinen päivä. Se ei ole mitenkään erityinen tai erilainen. Niin asiat vain ovat. Joskus elämä voi olla arkipäiväistä ja jännittämätöntä. Mutta se ei haittaa. Se on vain yksi päivä monista. Siinä ei ole mitään väärää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta poikkeus englanniksi

Mikä on peruukki englanniksi?

Peruukki on ihmisen hiuksista, eläimenkarvoista tai synteettisistä kuiduista valmistettu päähine. Peruukkeja käytetään monista eri syistä, kuten kaljuuntumisen peittämiseksi, ulkonäön muuttamiseksi tai näytelmän tai elokuvan hahmon pukemiseksi.

Mikä on pokaali englanniksi?

Pokaali on palkinnon tai saavutuksen fyysinen ilmentymä, joka yleensä annetaan henkilölle tai joukkueelle tunnustuksena heidän erinomaisuudestaan tietyllä alalla.

Mikä on englanniksi piirtää?

”Draw” voi tarkoittaa englanniksi useita eri asioita. Se voi tarkoittaa kuvan luomista lyijykynällä, kynällä tai muulla piirtovälineellä. Se voi myös tarkoittaa jonkin asian hahmottamista tai hahmottamista, yleensä paperille. ”Piirtää” voidaan käyttää myös verbinä, joka tarkoittaa vetää tai saada jokin tulemaan itseään kohti, kuten esimerkiksi ”Hän veti tuolin lähemmäs pöytää”.

Mikä on englanniksi lompakko?

Lompakko on pieni, litteä kotelo, jota käytetään henkilökohtaisten esineiden, kuten käteisen, luottokorttien ja henkilöllisyystodistusten säilyttämiseen.

Mikä on tikkaat englanniksi?

Tikkaat ovat eräänlainen rakenne, jota käytetään kiipeämiseen tasolta toiselle. Ne koostuvat tyypillisesti kahdesta sivukiskosta, jotka on yhdistetty porrastasanteilla tai askelmilla.

Mikä on sielu englanniksi?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä lopullista vastausta. Asiayhteydestä riippuen ”sielu” voidaan kääntää ”hengeksi”, ”psyykeksi”, ”minäksi” tai ”olemukseksi”. Filosofiassa ja psykologiassa sillä viitataan usein ihmisen olemuksen syvimpään tasoon, jossa hänen ainutlaatuinen identiteettinsä ja itsetuntonsa sijaitsevat. Uskonnossa se nähdään usein ihmisen kuolemattomana osana, joka elää kuoleman jälkeen. Ja metafyysisissä perinteissä sitä pidetään usein kaiken olemassaolon perustavanlaatuisena, ikuisena osana.

Mikä on poro englanniksi?

Poro on Rangifer tarandus tarandus -alalajiin kuuluva puolikotieläinporo, joka tavallisesti esiintyy monikossa. Poro on kotoisin pohjoisen pallonpuoliskon kylmistä ympäristöistä, ja se on tärkeä osa ihmiskulttuuria, koska sitä käytetään kuljetuksessa ja ravinnonlähteenä.

Mikä on huppu englanniksi?

Huppu on eräänlainen päähine, joka peittää pään ja kaulan ja joskus myös kasvot lämpöä tai suojaa säältä. Huppuja käytetään yleensä kylmällä säällä, mutta niitä voidaan käyttää myös tyylin vuoksi tai suojaamaan päätä ja kasvoja auringolta.

Mikä on PE suomeksi?

P/E-suhde on tunnusluku, joka ilmaisee osakeyhtiön hinnan ja tuloksen suhdetta. P/E-suhteen määritelmä on yksinkertainen: se on yhtiön markkina-arvo jaettuna sen liikevoitolla. P/E-suhde kertoo, kuinka monta kertaa yhtiön liikevoitto on sen markkina-arvon mukainen. Mitä korkeampi P/E-suhde, sitä enemmän yrityksen osakkeenomistajat maksavat tuloksesta.

Mikä on Hexagon suomeksi?

Hexagon suomeksi tarkoittaa kuusikulmiota. Hexagon on kuusikulmio, joka on jaettu kahteen osaan tasaisesti. Hexagon on yksi yleisimmistä kuusikulmioista, ja sitä käytetään usein erilaisissa geometrisissa tasoissa.

Mikä on tolppa englanniksi?

Jalkatuki on jalustalla varustettu pylväs, jota käytetään tukemaan henkilön tai rakennelman painoa. Tolppia käytetään moniin eri tarkoituksiin, kuten rakentamiseen, kalastukseen ja esiintymiseen.

Mikä on Tapeworm suomeksi?

Tapeworm on yksi elimistön parasiitteista. Se voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia, ja se voi levitä ihmisestä toiseen. Tapewormia voi olla vaikea huomata, koska se voi olla pieni ja se voi elää elimistössä useita vuosia. Tapewormia voi levittää elimistöön ruoasta, juomasta tai jopa suudella toista ihmistä.

Mikä on Pidän englanniksi?

I like (something).

Mikä on teidän englanniksi?

Mikä on englanninkielenne?

Mikä on vaarallinen englanniksi?

Vaarallinen henkilö on henkilö, joka todennäköisesti aiheuttaa haittaa tai vahinkoa muille. Hän voi olla fyysisesti vaarallinen, tai hän voi olla vaarallinen sanojensa tai tekojensa vuoksi.

Mikä on englanniksi tiikeri?

Tiikeri on suuri, voimakas kissa, joka elää Aasiassa. Tiikerit ovat yksi maailman pelätyimmistä ja arvostetuimmista eläimistä. Ne ovat myös yksi uhanalaisimmista eläimistä, sillä luonnossa on jäljellä vain noin 3 500 tiikeriä.

Mikä on Chariot suomeksi?

Chariot on sotavaunu tai kilpa-ajovaunu. Vaunu on yleensä vetoominaisuus, ja sitä käytetään yleisesti vetämään tavaroita tai ihmisiä.

Mikä on häkki englanniksi?

Häkki on rakenne tai kotelo, jota käytetään jonkin tai jonkun asian tai henkilön rajoittamiseen, säilyttämiseen tai suojelemiseen. Tavoite on haluttu tulos tai lopputulos, jonka henkilö tai ihmisryhmä toivoo saavuttavansa. Kynä on väline, jota käytetään kirjoittamiseen tai piirtämiseen musteella.

Mikä on Puuskupuh englanniksi?

Hufflepuff on yksi Tylypahkan noitien ja velhojen koulun neljästä talosta J. K. Rowlingin Harry Potter -sarjassa.

Mikä on paha englanniksi?

Mitä on evil englanniksi?

Evil on sana, jota voidaan käyttää kuvaamaan jotakin moraalisesti väärää. Sitä voidaan käyttää myös kuvaamaan jotain, joka aiheuttaa vahinkoa tai on epämiellyttävää.

Mikä on naulakko englanniksi?

Vaateteline on huonekalu, johon ihmiset voivat ripustaa takkeja, hattuja ja muita vaatteita.

Mikä on savupiippu englanniksi?

Savupiippu on rakenne, jonka avulla kuumat kaasut ja savu poistuvat rakennuksesta. Sana ”savupiippu” tulee latinankielisestä sanasta ”savupiippuastia”, joka oli eräänlainen astia, jota käytettiin tulen tuhkan keräämiseen.

Mikä on poronkäristys englanniksi?

Poronkäristys on ruokalaji, joka valmistetaan paistetusta porosta. Se on suosittu ruokalaji Suomessa, ja se tarjoillaan usein perunamuusin ja puolukkahillon kanssa.

Mikä on talli englanniksi?

Autotalli on rakennus tai suoja, jossa voidaan säilyttää ja korjata yhtä tai useampaa ajoneuvoa.

Mikä on palapeli englanniksi?

Palapeli on palapeli, joka koostuu pienistä paloista, jotka sopivat yhteen ja muodostavat suuremman kuvan.

Mikä on Ulkohousut englanniksi?

Talvella käytettävät housut on tyypillisesti valmistettu paksummasta, tikatusta kankaasta, jotta housujen käyttäjä pysyy lämpimänä. Lumihousut ovat erityyppiset talvihousut, jotka on suunniteltu erityisesti lumessa leikkimiseen, ja niissä on vedenpitävä ulkokerros sekä usein vahvistetut polvet ja istuinosa. Talvihousut ovat olennainen osa kylmän sään varusteita sekä aikuisille että lapsille.

Mikä on englanniksi sisko?

Sisko on naispuolinen sisarus. Hän on henkilö, jonka kanssa sinulla on läheinen perheside. Sisarukset voivat olla iältään lähellä toisiaan tai olla useiden vuosien päässä toisistaan. Monet sisaret ovat läheisiä ystäviä ja luottamushenkilöitä.

Mikä on concierge suomeksi?

Concierge-palvelut ovat yleensä erittäin ystävällisiä ja avuliaita, ja ne voidaan tarjota sekä hotellin asiakkaille että vierailijoille. Concierge-palvelut voivat auttaa vieraita löytämään haluamansa nähtävyydet, tekemään varauksia ravintoloihin tai muihin aktiviteetteihin, sekä auttaa heitä yleisesti navigoimaan kohteessa. Concierge-palvelut ovat yleensä maksullisia, mutta ne voivat olla erittäin hyödyllisiä vierailijoille, jotka haluavat saada parhaan mahdollisen kokemuksen kohteessa.

Mikä on PIN suomeksi?

PIN-koodi tarkoittaa henkilöllisyystodistuksen numeroa. Se on yksilöllinen tunnus, joka on tallennettu pankkikortin tietokantaan. PIN-koodi on käytössä pankin asiakkaiden tunnistamiseen ja oikeuksien vahvistamiseen.

Mikä on mopokortti englanniksi?

Mopokortti on ajokortti, joka oikeuttaa mopon kuljettamiseen.

Mitä pikimmiten englanniksi?

”At once” on nopein tapa sanoa ”heti” tai ”välittömästi” englanniksi.

Mikä on katto englanniksi?

Katto on huoneen tai muun suljetun tilan yläraja tai ylin osa. Katto on rakenne, joka peittää rakennuksen yläosan, mukaan lukien seinät ja katot. Korkki on astian tai muun esineen suojapeite tai yläosa.

Mikä on kukka englanniksi?

Kukka on kasvi, jolla on terälehdet. Terälehdet ovat usein värikkäitä ja houkuttelevat hyönteisiä, jotka auttavat kasvia pölyttymään. Kukat ovat tärkeä osa monien eläinten ruokavaliota, ja niitä käytetään myös ihmisillä koristeluun sekä hajusteiden ja lääkkeiden valmistukseen.

Mikä on talonmies englanniksi?

Talonmies, joka tunnetaan myös talonmiehenä, on henkilö, joka vastaa rakennuksen ylläpidosta ja kunnossapidosta. Siihen kuuluvat esimerkiksi siivous, korjaukset ja turvallisuus. Vahtimestarit työskentelevät tyypillisesti kaupallisissa, teollisissa tai laitosympäristöissä.

Mikä on delfiini englanniksi?

Delfiinit ovat merinisäkäslaji, joka kuuluu valaiden ja pyöriäisten heimoon, johon kuuluvat myös valaat ja pyöriäiset. Delfiinejä on yli 40 erilaista lajia, ja niitä tavataan valtamerissä kaikkialla maailmassa. Delfiinit tunnetaan älykkyydestään ja leikkisästä luonteestaan, ja ne ovat suosittu valinta meripuistoihin ja akvaarioihin.

Mikä on Popkorni englanniksi?

Popcorn on maissityyppi, joka tyypillisesti poksutetaan kuumailmapopcorn-popperissa tai mikroaaltouunissa. Siemeniä kuumennetaan ensin, kunnes ne saavuttavat lämpötilan, jossa ne räjähtävät. Kun ne räjähtävät, jyvät puhalletaan ilmaan ja päätyvät lopulta popcorn-popperiin tai mikroaaltouuniin.

Mikä on sirkkeli englanniksi?

Pyörösaha on sahatyyppi, jossa käytetään pyörösahaan asennettua terää.

Mikä on kauniita englanniksi?

Englannin kielessä on monia sanoja, joita voidaan käyttää kuvaamaan jotakuta tai jotakin kaunista. Joitakin näistä sanoista ovat: pretty, beautiful, fair ja comely. Kun jotakuta kuvataan kauniiksi, se tarkoittaa, että hän on hyvin miellyttävä katsella. Hänen piirteensä voivat olla symmetriset ja sopusuhtaiset, tai hänellä voi yksinkertaisesti olla silmää miellyttävä ominaisuus. Oli miten oli, kauneus nähdään usein myönteisenä ja toivottavana asiana.

Mikä on paistos englanniksi?

Pataruoka on paistettu ruokalaji, joka tyypillisesti koostuu vihanneksista tai lihasta, tärkkelyspitoisesta tai kermaisesta kastikkeesta ja koristeena korppujauhoja, juustoa tai molempia. Pataruoat valmistetaan usein ylijäämäaineksista, ja ne voivat olla joko suolaisia tai makeita.

Mikä on pioni englanniksi?

Pioni on subatominen hiukkanen, joka vastaa protonien ja neutronien välisestä vahvasta voimasta.

Mikä on neliapila englanniksi?

Nelilehtinen apila on apila, jossa on neljä lehteä tavallisen kolmen lehden sijasta. Sitä pidetään onnenkaluna.

Mikä on suomeksi Gadget?

Gadget on suomeksi laite, joka tekee jotain tiettyä tehtävää. Se voi olla vaikkapa puhelin, tietokone tai vaikkapa tv- remote.

Mikä on suljettu englanniksi?

Suljettu ovi on ovi, jota ei voi avata.

Mikä on mopo englanniksi?

Mopo on polkupyörä, johon on liitetty moottori, jota käytetään käyttövoimana.

Mikä on englanniksi palomies?

Palomies on henkilö, joka sammuttaa tulipaloja.

Mikä on Kolibri englanniksi?

Kolibri on pieni lintu, joka tunnetaan kyvystään lentää nopeasti ja leijua ilmassa. Kolibrit esiintyvät Amerikoissa, ja ne ovat tunnettuja kirkkaanvärisistä höyhenistään.

Mikä on Piri englanniksi?

Piri on slangitermi marihuanasavukkeelle.

Mikä on englanniksi punajuuri?

Punajuuri on juurikasvi, joka on tyypillisesti väriltään punainen tai violetti. Se on erinomainen antioksidanttien ja vitamiinien lähde, ja sillä on lukuisia terveysvaikutuksia. Punajuurta käytetään usein salaateissa, keitoissa ja muissa ruokalajeissa.

Mikä on mauste englanniksi?

Mausteet ovat aromaattisia, kuivattuja siemeniä, hedelmiä, kuoria tai juuria, joita käytetään ruoan maustamiseen. Niitä käytetään yleensä pieniä määriä ja ne kypsennetään ennen syömistä. Yleisiä mausteita ovat kaneli, muskottipähkinä ja neilikka.

Miksi niin englanniksi?

Miksi? Siihen voi olla monia syitä, miksi joku voi sanoa näin. Ehkä hän on yllättynyt jostain tai ei voi uskoa näkemäänsä. Se voi olla myös turhautumisen tai vihan ilmaus. Oli syy mikä tahansa, on selvää, että henkilö ei ole tyytyväinen tilanteeseen.

Mikä pettymys englanniksi?

Pettymys on surun tai turhautumisen tunne, joka syntyy, kun jokin asia ei olekaan niin hyvä kuin odotettiin.

Mikä on englanniksi rosvo?

Ryöstäjä on henkilö, joka ottaa tai saa laittomasti haltuunsa rahaa tai omaisuutta voimakeinoin tai voimankäytöllä uhaten.

Mikä on tipu englanniksi?

Lintu on mikä tahansa pieni olento, jolla on siivet. Kanat ovat yleinen lintutyyppi, mutta on olemassa monia muitakin. Slangissa ”tipu” voi viitata myös nuoreen naiseen.

Jätä kommentti