Mikä on avekki?

Avekki on henkilön, joka menee juhliin, juhlatoveri. Avekki voi olla ystävä, perheenjäsen tai muu läheinen henkilö. Avekki voi myös olla tuntematon henkilö, jonka on kutsuttu juhliin. Avekki voi olla mukana juhlissa seurana tai esiintyä juhlissa. Avekkillä on usein määrätty rooli juhlissa, esimerkiksi huolehtia juhlatarjoiluista tai seurata juhlivan henkilön tapahtumia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta avekki

Mitä on Avekki?

AVEKKI on toimintatapamalli väkivaltatilanteiden ehkäisyyn ja hallintaan. Toimintatapamalli sisältää ammatillisten toimintojen sarjan, joka alkaa ennaltaehkäisystä ja ennakoinnista, jatkuu hallinnan kautta jälkiselvittelyyn ja sitä kautta kokemusoppimiseen. Avekki on kehitetty yhteistyössä Väestörekisterikeskuksen, Poliisin, Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston, Rajavartiolaitoksen ja Puolustusvoimien kanssa.

Mikä on Avekki koulutus?

AVEKKI-koulutus on toimintatapamalli uhka- ja väkivaltatilanteisiin sekä erityisesti niiden ennaltaehkäisyyn. AVEKKI-koulutuksen tavoitteena on luoda turvallinen työyhteisö sekä asiakkaille että työntekijöille. Koulutuksessa käsitellään mm. miten tunnistaa erilaiset uhkat ja väkivaltatilanteet, miten niitä voidaan ennaltaehkäistä sekä miten reagoida tilanteissa.

Jätä kommentti