Miesten pituushypyn maailmanennätys?

Miesten pituushypyn maailmanennätys on 8,95 metriä, jonka Juha Tapio Pekka Kalle Mäkelä saavutti Tampereella 11. heinäkuuta 1992.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta miesten pituushypyn maailmanennätys

Mikä on pituushypyn Suomen ennätys?

Pituushypyn Suomen ennätys on 827 cm. Kristian Pulli on hyppääjä, joka on saavuttanut tämän ennätyksen.

Kenellä on Naisten pituushypyn Suomen ennätys?

Ringa Ropolla on Naisten pituushypyn Suomen ennätys. Hän saavutti 685 senttimetrin tuloksen 9. elokuuta 1990.

Paljonko on miesten 200 metrin juoksun Suomen ennätys?

Miesten 200 metrin juoksun Suomen ennätys on 20,45.

Mikä on seiväshypyn maailman ennätys?

Armand Duplantis voitti seiväshypyn maailmanmestaruuden Eugenen MM-kisoissa uudella maailmanennätyksellä. Duplantis ylitti 621, joka on uusi ME-korkeus. Aiempi maailmanennätys oli Duplantisin 620.

Mikä on keihäänheiton ennätys?

Jan Železný pitää hallussaan keihäänheiton maailmanennätystä 98,48 metrin matkalla. Tämä saavutettiin vuonna 1996. Olympiaennätystä pitää hallussaan Andreas Thorkildsen 90,57 metrin heitolla vuonna 2008. Naisten lajissa Barbora Špotáková pitää hallussaan maailmanennätystä 72,28 metrin heitolla, joka on myös vuodelta 2008.

Mikä on keihäänheiton Suomen ennätys?

Suomen ennätys keihäänheitossa on 93,09 metriä, jonka Aki Parviainen heitti vuonna 2000. Jan Zeleznynin maailmanennätys on 98,48 metriä.

Mikä on Suomen kartsa ennätys?

Arttu Laitisen ”kartsahyppyvideon” uskotaan olevan Suomen uusi kansallinen ennätys. Hyppy tehtiin 22 metrin korkeudesta uima-altaaseen. Tämän uskotaan olevan korkein Suomessa koskaan tehty vastaava hyppy.

Paljonko on miesten ja naisten 200 metrin juoksun maailmanennätys?

Miesten 200 metrin juoksun maailmanennätys on 19,19 sekuntia ja naisten 21,34 sekuntia. Nämä ajat ovat Usain Boltin ja Florence Griffith-Joynerin.

Paljonko on 100 metrin juoksun Suomen ennätys?

Pikajuoksija Samuli Samuelsson on juossut uuden 100 metrin Suomen ennätyksen 10,16 Porvoon huippukisoissa. Finaalissa syntynyt Suomen ennätys tuli 0,6 m/s myötätuuleen. Entinen 100 metrin Suomen ennätys oli Tommi Hartosen vuonna 2001 juoksema 10,21.

Kenellä on hallussa Suomen ennätys miesten korkeushypyssä?

Mika Polku sekä Huikuri ovat hypänneet ennätyksen 231 senttiä. Mattila on vielä sen verran alle, että hänellä on vielä matkaa kymmenen senttiä. Yksi asia on varma: kun rimaa aletaan nostamaan ylöspäin, alkaa se tuntua jo isolta.

Mikä on naisten seiväshypyn maailmanennätys?

Jelena Isinbajeva on naisten seiväshypyn maailmanennätysmies. Hän on voittanut olympiakultaa vuonna 2004 ja 2008 sekä maailmanmestaruuden vuonna 2005.

Mikä on seiväshypyn Suomen ennätys?

Wilma Murto teki uuden seiväshypyn Suomen ennätyksen, 472, Kalevan kisoissa. Aiempi ennätys oli Murron 471 vuodelta 2016.

Mikä on hyvä aika 10 km?

Hyvä aika 10 km on noin 1 tunti.

Mikä on hyvä aika 1500 m juoksussa?

Tähän kysymykseen ei oikeastaan ole yksiselitteistä vastausta, sillä se riippuu henkilön yksilöllisestä kuntotasosta ja kyvyistä. Hyvä aika 1500 metrin juoksussa on kuitenkin yleensä noin 3 minuuttia 30 sekuntia miehillä ja 4 minuuttia naisilla.

Kuka on maailman nopein juoksija?

Maailman nopein juoksija on Usain Bolt, joka on juossut 100 metrin maailmanennätyksen 44,72 km/h:n vauhdilla. Bolt on jamaikalainen, ja hän on myös olympiamitalisti. Ihmisen vahvuus on pitkän matkan juoksu, jossa olemme eläinmaailman parhaimpien joukossa.

Mikä on hyvä aika 100m juoksu?

Tähän kysymykseen ei ole lopullista vastausta, sillä se riippuu yksittäisen juoksijan kyvyistä ja kuntotasosta. Hyvänä 100 metrin juoksuaikana pidetään kuitenkin yleensä alle 10 sekuntia.

Kuka on Suomen nopein juoksija?

Samuel Purola on Suomen nopein juoksija. Hän on 18-vuotias ja asuu Tukholmassa. Purola on juossut 60 metrin ajan 6,67. Tulos alittaa maaliskuisten EM-hallien tulosrajan reilusti. 6,67 on 19-vuotiaiden Suomen ennätys, ja nousee Suomen kaikkien aikojen tilastossa viidenneksi. Purola on myös Suomen mestari 100 metrillä.

Mikä on maailman ennätys valvomisessa?

Maailman ennätys valvomisessa on hämmästyttävät 264 tuntia. Tämän ennätyksen on tehnyt 17-vuotias amerikkalaispoika Randy Gardner vuonna 1964.

Mikä on mäkihypyn maailman ennätys?

Mäkihypyn maailmanennätystä pitää hallussaan Stefan Kraft, joka leiskautti vuonna 2017 Vikersundissa 253,5 metriä pitkän hypyn.

Paljonko seiväs maksaa?

Yksittäinen tolppa maksaa noin 600 euroa, mutta Turun hyppääjä on jo sillä tasolla, missä keskiviivan sponsorit. Jos hyppääjä saa esimerkiksi 0,2 metriä sekunnissa lisää vauhtia, tehtaan pitää tilata uudet tolpat. – Kilpailuissa kannattaa olla mukana ainakin yksi käyttämätön tanko.

Paljonko miesten moukari painaa?

Miesten moukarin paino on 7,26 kg. Juniorisarjoissa välineen paino on kevyempi sarjasta ja sukupuolesta riippuen.

Mistä Tero Pitkämäki on kotoisin?

Tero Pitkämäki on kotoisin Ilmajoki, Suomi. Hän on uransa päättänyt keihäänheittäjä, olympiamitalisti, maailmanmestari ja moninkertainen arvokisamitalisti.

Kuka on viimeisin suomalainen keihäänheiton olympiavoittaja?

Viimeisin suomalainen keihäänheiton olympiavoittaja on Matti Järvinen, joka voitti olympiamitalin vuonna 1932 Los Angelesissa. Järvinen oli myös mukana vuoden 1920 Antwerpenin olympiakisoissa, joissa hän saavutti hopeaa. Jonni Myyrä oli myös mukana kisoissa, ja hän voitti olympiakultaa vuonna 1924 Pariisissa. Myyrä oli myös mukana vuoden 1928 Amsterdamissa, mutta hänen sijoituksensa oli hopea.

Kenen hallussa on 400 metrin aitajuoksun miesten Suomen ennätys?

Vuoden 1987 syyskuussa Tuija Helander juoksi 400 metrin aitojen Suomen ennätyksen 54,62. Viivi Lehikoinen paransi tätä ennätystä Oregonin MM-kisoissa välierässään juoksemalla ajan 54,60.

Mikä on sopiva juoksuvauhti?

Juoksuvauhtia on vaikea sanoa yleispätevästi, sillä se riippuu paljon henkilökohtaisista tavoitteista ja kuntoilusta. Aloittelijan on hyvä aloittaa rauhallisesti ja kasvattaa vauhtia asteittain. Sopiva juoksuvauhti on sellainen, jolla voi juosta mukavasti ja tasaisesti ilman, että hiki tulee liian nopeasti. Juoksuvauhdin voi mitata vaikkapa kellolla, ja sitä voi säätää sen mukaan, miten kroppa tuntuu.

Mikä on miesten korkeushypyn maailmanennätys?

Miesten korkeushypyn maailmanennätys on Javier Sotomayorin 245, jonka hän hyppäsi heinäkuussa 1993. Barshim on hypännyt parhaimmillaan 243. Tulosta 240 on korkeushypyssä pidetty maagisena rajana, jonka on vuosien saatossa ylittänyt 12 hyppääjää.

Mikä on ihmisen huippunopeus?

Ihmisen huippunopeus on 44,64 kilometrin tuntinopeus. Tämän huippunopeuden saavutti vuonna 2009 Usain Bolt 100 metrin maailmanennätysjuoksussaan 60 ja 80 metrin välillä.

Paljonko miesten seiväs painaa?

Miesten seiväs painaa noin kahdesta ja puolesta kilosta kolmeen kiloon. Koivusen mukaan mieshyppääjien on usein vielä mietittävä seiväspussin painoa, sillä ruumaan ei saa viedä yli 32 kilon painavia matkatavaroita.

Millä tuloksella voitettiin ensimmäinen naisten seiväshypyn maailmanmestaruus?

Ensimmäinen naisten seiväshypyn maailmanmestaruus voitettiin tuloksella 501 cm.

Mitä lajeja kuuluu Kymmenotteluun?

Kymmenotteluun kuuluvat 100m, pituushyppy, kuulantyöntö, korkeushyppy, 400m, 110m aitajuoksu, kiekonheitto, seiväshyppy, keihäänheitto ja 1500 metrin juoksu.

Miten keihästä heitetään?

Keihäänheitto aloitetaan juoksemalla kohti heittoaluetta. Sen jälkeen he asettavat heittokäden maahan ja vetävät toisen kätensä taaksepäin niin, että keihäs on korvansa kohdalla. Kun heittäjä saavuttaa juoksun loppupään, hän siirtää painonsa etujalalleen ja ponnahtaa pois, jolloin keihäs heitetään eteenpäin ja ilmaan.

Kuka voitti keihäänheiton vuonna 2011?

Ari Mannio voitti keihäänheiton vuonna 2011 tuloksella 85,12.

Kuka voitti keihäänheiton Suomen mestaruuden?

Ari Mannio voitti keihäänheiton Suomen mestaruuden Turussa 85,12 metrin heitolla.

Jätä kommentti