Kuka on lakon isä?

Valtteri Ikonen on lakon isä. Hän on suomalainen lakimies ja professori, joka on erikoistunut sopimusoikeuteen. Hän on myös kirjoittanut useita teoksia sopimusoikeudesta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta lakon isä

Missä asuu Eric Savolainen?

Eric Savolainen asuu Espoossa. Hän on 23-vuotias ja ammattitubettaja.

Paljonko JHL maksaa Lakkoavustusta?

JHL maksaa lakkoavustusta 160 e/päivä, korkeintaan viideltä päivältä viikossa.

Missä kaupungissa lakko asuu?

Lakko asuu Helsingissä.

Mitä tubettaja tienaa?

Nyrkkisääntönä on, että tuhannesta näyttökerrasta tubettaja tienaa keskimäärin kolme euroa. Tubettajien tulojen nousu on ollut huimaa. Vuonna 2015 tubettajien tulolistan kärjessä oli Karikuusi vajaan 55 000 euron tuloilla. Viime vuonna yli kymmenen tubettajaa tienasi enemmän.

Onko Lakko thaimaalainen?

Lakko, alias Eric Savolainen, on suomalaisen isän ja thaimaalaisen äidin jälkeläinen Sinin ja Sitan tapaan. Hän kertoo olevansa thaimaalainen itsekin, vaikka asuu Suomessa. Lakko voitti ensimmäisen palkinnon Finnish Web Awardsin yleisöäänestyksessä. Yksi Lakon videoista kertoo hänestä itsestään. Siinä hän kertoo mm. olevansa suomalaisen isän ja thaimaalaisen äidin jälkeläinen Sinin ja Sitan tapaan.

Mistä rahaa lakon aikana?

Lakon aikana ei makseta palkkaa, joten työntekijöillä ei ole oikeutta myöskään luontoisetuuksiin, lounasseteleihin ja muihin etuuksiin. Lakon aikana on kuitenkin maksettava työsuhteesta johtuva erääntyvä palkka normaalisti palkanmaksupäivänä, lakosta huolimatta.

Voiko lakon aikana liittyä liittoon?

Kyllä, työntekijä voi liittyä ammattiliittoon lakon aikana pelkäämättä seuraamuksia työnantajalta. Tämä johtuu siitä, että laissa ei säädetä, että lakon on oltava työntekijän oman liiton järjestämä. Näin ollen kuka tahansa työntekijä voi osallistua lakkoon riippumatta siitä, kuuluuko hän ammattiliittoon.

Voiko kesken lakon liittyä liittoon?

Kyllä, voit liittyä ammattiliittoon lakon aikana, ja sinua veloitetaan siitä päivästä alkaen, jolloin liityt tai rekisteröidyt jäseneksi.

Miten pitkä Roni back on?

Roni Bäck on 23-vuotias.

Onko Tubettaminen ammatti?

Tubettaminen voi olla monella nuorella tärkeä ja innostava harrastus, joka kehittää monia taitoja. Tubettaminen voi olla myös ammatti, mutta videoiden teko voi olla monelle nuorelle myös tärkeä ja innostava harrastus, joka kehittää monia taitoja.

Jätä kommentti