keiju englanniksi: Mikä keiju on englanniksi?

Keiju on maaginen olento, jolla on siivet ja joka voi lentää. Keijuilla on usein maagisia voimia ja he voivat auttaa ihmisiä hädässä. Joissakin kulttuureissa keijujen uskotaan olevan pahoja henkiä, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa ihmisille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta keiju englanniksi

Mikä on englanniksi kamalia?

Englannin kielessä ei ole yhtä sanaa, joka kuvaisi suomenkielisen ”kamalia” merkitystä. Lähimpänä sitä on ehkä sana ”terrible”, mutta sekään ei välitä aivan samaa kauhun ja epätoivon tunnetta kuin ”kamalia”.

Mikä on englanniksi avomies?

Avopuoliso on mies, joka on naimisissa naisen kanssa, mutta he eivät ole laillisesti naimisissa. He elävät yhdessä kuin aviopari, mutta heillä ei ole avioliittolupaa.

Mikä on pannukakku englanniksi?

Pannukakku on litteä, usein ohut ja pyöreä kakku, joka valmistetaan tärkkelyspohjaisesta taikinasta ja paistetaan molemmin puolin paistinpannulla tai paistinpannulla.

Mikä on klonkku englanniksi?

Klonkku on hahmo J. R. R. Tolkienin Keski-Maan tarinoissa. Hän oli alun perin Smeagol-niminen hobitti, mutta Voiman Sormus turmeli hänet ja hänestä tuli Gollum-niminen olento. Hän asuu sumuvuorten alla olevissa pimeissä tunneleissa ja saalistaa kaikkea, mikä tulee hänen tielleen.

Mikä on englanniksi silta?

Silta on rakenne, joka ylittää vesistön tai muun esteen ja mahdollistaa jalankulkijoiden, ajoneuvojen tai muun liikenteen kulun. Siltatyö on siltojen rakentamista ja ylläpitoa.

Mikä on englanniksi lippalakki?

Baseball-lippis on tyypillinen lippis, jota baseball-pelaajat yleensä käyttävät suojatakseen silmiään auringolta.

Mikä on lipasto englanniksi?

Lipasto on huonekalu, jossa on yleensä useita laatikoita, joita käytetään vaatteiden, liinavaatteiden tai muiden tavaroiden säilytykseen.

Mikä on keinua englanniksi?

Keinuva tai keinuva liike.

Mikä on karjalanpiirakka englanniksi?

Karjalanpiirakka on suomalainen leivonnainen, joka valmistetaan tyypillisesti ruisleivonnaisen kuoresta ja riisipuurotäytteestä. Muita yleisiä täytteitä ovat perunamuussi, paloiteltu karjalanmakkara tai yksinkertaisesti keitetyt kananmunat. Se tarjoillaan perinteisesti voin ja hienonnetun sipulin kera.

Mikä on jogurtti englanniksi?

Jogurtti on jogurttityyppi, joka on suosittu monissa osissa maailmaa. Se valmistetaan bakteerien avulla käyneestä maidosta, ja se on rakenteeltaan paksua ja kermaista. Jogurtti voidaan maustaa hedelmillä, mausteilla tai muilla ainesosilla, ja sitä syödään usein välipalana tai osana ateriaa.

Mikä on hernekeitto englanniksi?

Hernekeitto on herneistä valmistettu keitto. Se valmistetaan yleensä vihreistä herneistä, mutta myös keltaisia herneitä voidaan käyttää. Hernekeittoon voidaan käyttää tuoreita, pakastettuja tai säilykkeissä olevia herneitä. Se on yleensä paksua ja kermaista, ja se voidaan tarjoilla lihapalojen tai vihannesten kanssa tai ilman.

Mikä on piilossa englanniksi?

”Piiloutuminen” voi tarkoittaa eri asioita eri yhteyksissä. Se voi tarkoittaa jonkin asian piilossa pitämistä, kuten salaisuuden piilottamista muilta. Se voi myös tarkoittaa paljastumisen välttämistä tai olemista paikassa, jossa ei voi tulla nähdyksi. Joissakin tapauksissa se voi tarkoittaa jopa pakenemista jotakin tai jotakuta pakoon.

Mikä on lennokki englanniksi?

Lennokki on pieni lentokone, jota ohjataan kauko-ohjatusti. Lennokkeja käytetään usein sotilaallisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin, kuten valvontaan tai toimituksiin.

Mikä on joulumuori englanniksi?

Rouva Claus on joulupukin vaimo. Hän auttaa Joulupukkia tekemään lahjoja ja jakamaan ne lapsille jouluaattona.

Mikä on keinutuoli englanniksi?

Keinutuoli on tuoli, jonka jalkojen alaosassa on kaksi kaarevaa puu- tai metallipalaa, joiden ansiosta tuoli keinuu edestakaisin.

Mikä on heikko englanniksi?

Englannin kielen sanalla ”weak” voi olla useita eri merkityksiä. Se voi kuvata jotakin, joka ei ole fyysisesti vahva, kuten heikkoa ihmistä tai heikkoa materiaalia. Se voi myös kuvata jotakin, joka ei ole hyvin kehittynyt tai tehokas, kuten heikko argumentti tai heikko suunnitelma. Lopuksi se voi kuvata jotakin, joka ei ole hyvin organisoitu tai jota ei valvota hyvin, kuten heikko organisaatio tai heikko hallitus.

Mikä on komea englanniksi?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä lopullista vastausta. Joitakin mahdollisia käännöksiä sanalle ”komea” suomesta englanniksi voisivat kuitenkin olla ”komea”, ”siro”, ”orgulantti” tai ”mahtava”.

Mikä on nauraa englanniksi?

Nauraminen on ilon, huvittuneisuuden tai hyväksynnän ilmaus. Se on tapa osoittaa iloa tai helpotusta, ja se on myös hyvä tapa purkaa jännittyneitä tilanteita. Englannin kielessä on monia eri tapoja sanoa ”nauraa”.

Mikä on harppi englanniksi?

Harppu on soitin, jossa on runko, jonka poikki on pingotettu jousia. Soittaja nyppii jousia sormillaan tuottaakseen ääniä.

Mikä on rypsiöljy englanniksi?

Rypsiöljy on kasviöljytyyppi, joka uutetaan rapsikasvin siemenistä. Rapsikasvi on rapsikasvin risteymä, ja nimi ”canola” on yhdistelmä sanoista ”Canada” (Kanada) ja ”ola” (espanjaksi ”öljy”). Rypsiöljy on monipuolinen öljy, jota voidaan käyttää ruoanlaitossa, leivonnassa ja salaatinkastikkeena. Se on myös hyvä omega-3-rasvahappojen lähde.

Mikä on pekoni englanniksi?

Pekoni on eräänlaista savustettua sianlihaa, jota käytetään usein aamiaislihana tai muiden ruokien mausteena. Se valmistetaan sian rasvaisesta vatsasta tai selästä, ja se suolataan suolalla, sokerilla ja muilla mausteilla. Pekoni paistetaan tai grillataan yleensä ennen syömistä.

Miten pärjäät englanniksi?

No, minä pärjään. En ole paras englannin puhuja, mutta pärjään kyllä. Voin yleensä viestiä sen, mitä tarvitsen, ja ymmärrän suurimman osan siitä, mitä ihmiset sanovat minulle. Luulen, että useimmat ihmiset pärjäävät toisella kielellä juuri niin – he eivät ole täydellisiä, mutta he pärjäävät.

Mikä on Saunaklonkku?

Saunaklonkku on yksi peli, jossa yksi pelaaja menee klonkuksi lauteiden alle ja muut pelaajat istuvat lauteilla. Klonkku yrittää saada muut pelaajat nousemaan lauteilta sörkkien sormilla tjms lauteiden välistä. Saunaklonkku on hauska ja rento peli, joka sopii kaikenikäisille.

Mikä on kaksimielinen englanniksi?

Yksi mahdollinen määritelmä sanalle ”moniselitteinen” on ”avoin useammalle kuin yhdelle tulkinnalle”. Toisin sanoen jokin moniselitteinen asia voidaan tulkita useammalla kuin yhdellä tavalla. Tämä voi olla hämmentävää tai turhauttavaa ihmisille, jotka yrittävät viestiä selkeästi.

Mikä on huuli englanniksi?

Huulet ovat suuta ympäröiviä lihaksikkaita poimuja. Niitä käytetään moniin eri toimintoihin, kuten puhumiseen, syömiseen ja suutelemiseen. Huulet ovat myös erittäin ilmeikäs osa kasvoja, ja niiden avulla voidaan välittää monenlaisia tunteita.

Mikä on mangusti englanniksi?

Mungo on pieni lihansyöjänisäkäs, joka on kotoisin Afrikasta ja Etelä-Aasiasta. Mungo tunnetaan kyvystään taistella ja tappaa käärmeitä, myös erittäin myrkyllisiä kobroja.

Mikä on lapio englanniksi?

Lapio on työkalu, jolla kaivetaan, nostetaan ja siirretään irtotavaroita, kuten maata, hiiltä, lunta, hiekkaa tai soraa. Se on myös yleinen työkalu puutarhanhoidossa ja rakentamisessa.

Mikä on lelulaatikko englanniksi?

Lelulaatikko on säilytyslaatikko leluille. Se on yleensä valmistettu puusta tai muovista.

Mikä on englanniksi haluta?

Yksi mahdollinen käännös sanalle ”haluta” suomi-englanti olisi ”haluta”. Tämä on hyvin yksinkertainen verbi, joka ilmaisee voimakkaan halun johonkin. Englannin kielessä käytämme sitä usein tilanteissa, joissa todella haluamme jotain ja tunnemme, ettemme voi elää ilman sitä. Joku voi esimerkiksi sanoa ”I want a new car”, jos hän on haaveillut tietystä automallista jo pitkään.

Mikä on liukumäki englanniksi?

Liukumäki on huvipuistolaite, joka on tyypillisesti korkea, jyrkkä ja nopea rakenne, jota pitkin matkustajat liukuvat alas istuen tai selinmakuulla.

Mikä on meidän englanniksi?

Mikä on kolme englanniksi?

Kolme on numero 3 englanniksi.

Mikä on englanniksi lippis?

Lippis on eräänlainen päähine, joka auttaa suojaamaan säältä ja voi parantaa yksilön ulkonäköä. Yleisiä lippiksiä ovat esimerkiksi baseball-lippikset, golflippikset ja rekkamyssyt.

Mikä on huilu englanniksi?

Huilu on soitin, joka tuottaa ääntä, kun ilmavirta suunnataan soittimessa olevan reiän reunaa vasten. Huilu on yksi vanhimmista soittimista, ja sitä käytettiin muinaisissa kulttuureissa kaikkialla maailmassa. Sana ”huilu” tulee latinankielisestä sanasta ”flūtus”, joka tarkoittaa ”virtausta”.

Mikä on rankkari englanniksi?

Rangaistuspotku on menetelmä, jolla jalkapallopeli aloitetaan uudelleen sen jälkeen, kun vastajoukkue on syyllistynyt virheeseen. Rangaistuspotku suoritetaan paikasta, joka on 12 jaardin (11 metrin) päässä maalista, ja itse maali on ainoa pelaaja kentällä, joka ei saa olla mukana pelissä.

Mikä on peliohjain englanniksi?

Gamepad on eräänlainen peliohjain, jota käytetään yleensä videopelien pelaamiseen. Gamepad voidaan liittää tietokoneeseen tai konsoliin pelien pelaamista varten, tai sitä voidaan käyttää itsenäisenä laitteena. Gamepadeissa on tyypillisesti kaksi analogista tikkua, d-pad ja painikkeita pelin ohjausta varten.

Mikä on kermaviili englanniksi?

Hapan kerma on maitotuote, joka valmistetaan maitohappobakteerien avulla käyneestä kermasta. Se on rakenteeltaan paksua ja kermaista ja maultaan hieman hapanta. Hapankermaa käytetään mausteena tai ainesosana monissa ruokalajeissa, kuten dipeissä, kastikkeissa, keitoissa ja pataruoissa.

Mikä on lakritsi englanniksi?

Lakritsi on karkkityyppi, joka on valmistettu Glycyrrhiza glabra -kasvin juuresta. Karkki on tyypillisesti väriltään mustaa tai tummanruskeaa, ja sen maku on makea ja hieman karvas. Lakritsi on suosittu monissa osissa maailmaa, ja sitä käytetään usein elintarvikkeiden ja juomien mausteena.

Mikä on englanniksi lihamureke?

Lihamureke on jauhelihasta valmistettu leivän muotoinen ruokalaji, johon on usein sekoitettu muita ainesosia, kuten leivänmuruja, sipulia, selleriä, porkkanoita, ketsuppia, tomaattipyreetä ja Worcestershire-kastiketta.

Kumpi teistä englanniksi?

Kuka teistä on englantilainen?

Mikä on vuono englanniksi?

Vuono on pitkä, kapea merenlahti, jota reunustavat jyrkät kalliot, jotka ovat tyypillisesti muodostuneet jäätiköiden eroosion seurauksena.

Mikä on lahje englanniksi?

Lahja on lahja, joka annetaan jollekulle odottamatta saavansa mitään vastineeksi.

Mikä on englanniksi tule?

”Mikä on tule englanniksi?” on kysymys, jonka suomenkieliset kysyvät usein. Vaikka sanalle tule ei olekaan suoraa käännöstä, sitä voidaan lähentää verbiksi ”olla menossa”. Esimerkiksi lause ”I am tule home” voitaisiin kääntää sanoilla ”olen tulossa kotiin”.

Mikä on englanniksi kirahvi?

Kirahvi on pitkäkaulainen, pitkäkaulainen nisäkäs, joka kuuluu kirahvien heimoon. Kirahvin turkissa on tummia täpliä ja raitoja, jotka toimivat naamiointina. Kirahvi esiintyy Afrikassa, ja se on korkein elävä maaeläin.

Mikä on Ojentaja englanniksi?

Triceps brachii eli yksinkertaisesti triceps on suuri lihas monien selkärankaisten yläraajojen takaosassa. Ihmisillä se koostuu kolmesta päästä: pitkästä päästä, sivupäästä ja keskimmäisestä päästä. Triceps on toinen niistä kahdesta lihaksesta, jotka ojentavat kyynärvartta. Toinen lihas on hauislihas (biceps brachii). Kolmipäisellä hauislihaksella on kolme päätä, koska sillä on kolme eri lähtökohtaa olkavarressa.

Onko saatavilla englanniksi?

Suomenkieliselle sanalle ”onko saatavilla englanniksi” ei ole olemassa yksisanaista käännöstä. Mahdollinen käännös olisi ”Onko se saatavilla englanniksi?”, mutta se ei ole tarkka käännös.

Mikä on tikapuut englanniksi?

Tikkaat ovat pystysuorat tai kaltevat porrastikkaat tai askelmat. Tikkaita käytetään kiipeämiseen ylös tai alas paikasta toiseen.

Mikä on Van suomeksi?

Van on sanan caravan taipunut muoto. Se on yleensä pakettiauto tai tavaravaunu.

Mikä on parempi englanniksi?

Englanniksi ei ole olemassa yhden sanan käännöstä sanalle ”parempi”. Lähimmät vastineet olisivat ”parempi”, ”parempi” tai ”parempi”.

Mikä on kiertokanki englanniksi?

Liitäntäsauva on palkki, joka yhdistää männän ja kampiakselin edestakaisessa moottorissa.

Mikä on kastelukannu englanniksi?

Kastelukannu on astia, johon säilytetään vettä kasvien kastelua varten. Siinä on pitkä nokka, jonka avulla vesi voidaan suunnata kasvin juurelle.

Mikä on haamu englanniksi?

Kummitus on yliluonnollinen olento, johon liittyy yleensä pelon tai levottomuuden tunteita. Monissa kulttuureissa aaveiden uskotaan olevan kuolleiden henkiä, jotka eivät ole vielä voineet siirtyä tuonpuoleiseen. Näiden henkien sanotaan usein kummittelevan paikoissa, joissa he kuolivat tai joihin heidät haudattiin.

Mikä on ilmapallo englanniksi?

Ilmapallo on joustava pussi, joka voidaan täyttää kaasulla, kuten heliumilla, vedyllä, ilokaasulla, hapella tai ilmalla. Ilmapalloja käytetään usein koristeluun, mainontaan tai leluina.

Mikä on bread suomeksi?

Leipä on peruselintarvike monissa kulttuureissa, eikä se ole erilainen Suomessakaan. Leipää syödään yleensä voin tai margariinin kanssa ja usein myös jonkinlaisen levitteen tai kuorrutteen kanssa. Leipää on monenlaista, yksinkertaisesta valko- tai vehnäleivästä aina pähkinöillä, siemenillä tai hedelmillä täytettyihin leipiin.

Mikä on puuro englanniksi?

Puuro on ruokalaji, joka valmistetaan keittämällä kauraa tai muita jyviä vedessä tai maidossa. Sitä syödään yleensä aamiaiseksi.

Mikä on iltapala englanniksi?

Ilta-ateria syödään yleensä noin klo 17 tai 18. Iltapala syödään yleensä myöhemmin illalla, noin klo 20 tai 21.00.

Mitä pikemmin englanniksi?

Mitä pikemmin, sen parempi. Tämä on yleinen englanninkielinen ilmaisu, joka tarkoittaa, että on parempi tehdä jokin asia ennemmin kuin myöhemmin. Tätä käytetään usein, kun puhutaan suunnitelmista tai määräajoista. Jos esimerkiksi suunnittelet matkaa, voit sanoa: ”Haluan lähteä mahdollisimman pian”. Tämä tarkoittaa, että haluaisit lähteä matkalle mahdollisimman pian.

Mikä on vahtimestari englanniksi?

Portieeri on henkilö, joka vastaa rakennuksen sisäänkäynnistä ja usein myös matkatavaroiden kuljettamisesta. Ovivahti on henkilö, joka vastaa ovien avaamisesta ja sulkemisesta sekä niiden turvallisuudesta. Ovimies on henkilö, joka vastaa vieraiden ja vierailijoiden vastaanottamisesta ja avustamisesta.

Mikä on englanniksi vieressä?

Yksi käännös sanasta ”vieressä” on ”vieressä”. Toinen sana, jota voitaisiin käyttää sen sijasta, on ”vieressä”. ”Next” on myös sana, jota voitaisiin käyttää tässä yhteydessä. ”Vieressä” on toinen mahdollinen käännös.

Mikä on Viivotin englanniksi?

Viivain on viivain, jota käytetään suorien viivojen piirtämiseen tai etäisyyksien mittaamiseen. Sitä kutsutaan myös viivottimeksi.

Mikä on leopardi englanniksi?

Leopardi on kookas luonnonvarainen kissa, joka on kotoisin Afrikasta ja Aasiasta. Leopardi kuuluu Felidae-heimoon, johon kuuluvat myös muut kissat, kuten leijonat, tiikerit ja jaguaarit. Leopardille on ominaista sen täplikäs turkki, joka auttaa sitä sulautumaan ympäristöönsä metsästäessään. Leopardi on voimakas ja ketterä saalistaja, joka pystyy kaatamaan suuria saaliita.

Mikä on englanniksi Se on apina?

Apina on apina, joka kuuluu kädellisten alaluokkaan Haplorhini, johon kuuluvat myös apinat, tarsierit ja makit. Apinoita on kahta päätyyppiä: Vanhan maailman apinat, joita esiintyy Afrikassa, Aasiassa ja Madagaskarilla, ja uuden maailman apinat, joita esiintyy Keski- ja Etelä-Amerikassa.

Mikä on pipo englanniksi?

Pipo on eräänlainen päähine, jota käytetään yleensä kylmällä säällä pitämään pään ja korvat lämpiminä. Ne valmistetaan usein erilaisista materiaaleista, kuten villasta, akryylistä tai jopa puuvillasta. Joissakin pipoissa on myös lieriö, joka voi auttaa suojaamaan käyttäjän kasvoja säältä.

Mikä on moniste englanniksi?

Käsilehti on asiakirja tai paperinpala, joka annetaan jollekin, yleensä koulussa tai työpaikalla, ja joka sisältää tietoa tai ohjeita.

Mikä on huutomerkki englanniksi?

Huutomerkki on välimerkki, jota käytetään ilmaisemaan äkillistä tai voimakasta tunnetta tai tunnetta, tyypillisesti yllätystä, jännitystä tai vihaa. Englannin kielessä huutomerkkiä käytetään tyypillisesti lauseen lopussa korostamaan lausetta tai osoittamaan, että lausuma on tehty painokkaasti.

Mikä on kolmekymmentä englanniksi?

Kolmekymmentä on numero 30.

Mikä on varjo englanniksi?

Varjo on pimeä alue, joka syntyy kohteen estämien valonsäteiden vaikutuksesta. Varjo muodostuu, kun jokin esine estää valonlähteen valon. Esine heittää varjon sen takana olevalle pinnalle.

Mikä on sivu englanniksi?

Sivu on sivu tai kylki. Sillä voidaan viitata myös tietojenkäsittelyn sivuun tai jalkapallokentän sivuun.

Mikä on kaksi englanniksi?

Englannin kielen sana ”two” viittaa numeroon 2. Sitä voidaan käyttää sekä substantiivina että adjektiivina. Substantiivina sitä voidaan käyttää viittaamaan määrään, kuten ”kaksi omenaa” tai ”kaksi tuntia”. Adjektiivina sitä voidaan käyttää kuvaamaan jotakin, joka koostuu kahdesta osasta, kuten ”kaksiosainen asu”.

Mitä enemmän sitä parempi englanniksi?

Mitä enemmän jotain on, sitä parempi se yleensä on. Enemmän rahaa, enemmän ystäviä, enemmän ruokaa – kaikki nämä asiat nähdään yleensä myönteisinä. Tähän sääntöön on kuitenkin joitakin poikkeuksia. Esimerkiksi enemmän työtä pidetään usein kielteisenä asiana, sillä se voi johtaa stressin lisääntymiseen ja vapaa-ajan vähenemiseen. Yleisesti ottaen kuitenkin mitä enemmän jotakin on, sitä paremmaksi sitä pidetään.

Jätä kommentti