Kaikki tai ei mitään pelin ohjeet tulokset

Veikkaus pelaa viikon jokaisena iltana numeroiden avulla arvauspeliä nimeltä ”Kaikki tai ei mitään”. Illan arvonnan peliaika päättyy kello 20.45, ja arvonta suoritetaan heti perään. Noin kello 21.00, heti arvonnan jälkeen, voi tarkistaa oikeat numerot.

Kaikki tai ei mitään -pelissä arvotaan kaksitoista numeroa käytettävissä olevista kahdestakymmenestäneljästä numerosta. Pääpalkinnon voi voittaa joko arvaamalla tarkasti kaikki 12 numeroa, kuten pelin nimi antaa ymmärtää, tai ennustamalla väärin minkä tahansa numeron. Tietenkin pelaaja voi ansaita pienemmän summan ennustamalla tarkasti esimerkiksi 10 numeroa.

Mitä maksaa kaikki tai ei mitään?

Suurin jättipotti kaikki tai ei mitään -pelissä, jossa maksimipanos on 5 euroa, voi olla 625 000 euroa. Todennäköisyys voittaa pääpanos on yksi 1,35 miljoonasta. Panos voi olla 1-5 euroa (0,5 euron välein). Voittokertoimet ovat ennalta määrättyjä. Niinpä muiden pelaajien tuloksista riippumatta pelaaja tienaa aina saman rahasumman samalla tuloksella. Kunkin voittoluokan yhteenlasketut palkinnot ovat kuitenkin rajoitettu enintään 3 miljoonaan euroon arvonnassa.

Voittokertoimet: 12 tai 0 oikeaa vastausta vastaa kerrointa 125000; 11 oikeaa vastausta vastaa kerrointa 125; 10 oikeaa vastausta vastaa kerrointa 25; 9 oikeaa vastausta vastaa kerrointa 5; 8 oikeaa vastausta vastaa kerrointa 1. Voittosumma on yhtä suuri kuin panos kerrottuna kertoimella. Toisin sanoen, jos panos on esimerkiksi 2 euroa ja arvaat oikein 10, voittosumma on 50 euroa (kerroin on 25).

Miten voi voittaa kaikki tai ei mitään pelissä?

Ryhmäpelejä pelattaessa voittamisen todennäköisyys kasvaa, mutta myös päävoitto jaetaan ryhmän kesken. Peliä voi pelata myös tietokoneella.

Kaikki tai ei mitään -pelissä pelaaja joko voittaa kaiken tai häviää kaiken. Pelin ratkaisee yksi tapahtuma, kuten kolikonheitto. Jos pelaaja häviää, hän ei saa mitään. Jos pelaaja voittaa, hän saa koko palkinnon.

Kaikki tai ei mitään -pelejä käytetään usein uhkapeleissä, mutta niitä esiintyy myös muilla elämänalueilla. Esimerkiksi työhaastattelu voi olla kaikki tai ei mitään -tilanne. Pelin lopputulos on yleensä selvä, eikä virheille ole juurikaan varaa.

Tämäntyyppinen peli voi olla stressaavaa, koska panokset ovat suuret. Pelaajasta voi tuntua, että hänellä on kaikki hävittävää eikä mitään voitettavaa. Mahdollisen suuren voiton jännitys voi kuitenkin aiheuttaa riippuvuutta.

Kaikki tai ei mitään -pelien pelaajien tulisi olla tietoisia riskeistä ennen pelaamista. Heidän tulisi myös asettaa rajat sille, kuinka paljon he ovat valmiita menettämään. Muuten he voivat joutua tilanteeseen, jossa he eivät voi koskaan voittaa.

Mihin aikaan arvotaan kaikki tai ei mitään?

’Kaikki tai ei mitään -pelin peliaika päättyy päivittäin kello 20.45 ja arvontatulos 12 numeroa 24:stä, sekä Onnenapilan onnennumero väliltä 1-4, julkaistaan veikkaus.fi:ssä kello 21. Kaikkien pelatuista rivieistä, joissa on oikein 12 numeroa tai 11 numeroa ja Onnenapilan onnennumero, voittaa pääpalkinnon. Pääpalkinto on 10 000 euroa jokaiselle oikein 12 numeron riville ja 5 000 euroa jokaiselle oikein 11 numeron riville, joiden Onnenapilan onnennumero on oikea. Mikäli pääpalkintoja ei jaeta, käytetään niiden arvontaan Onnenpakko-pelissä seuraavana arvontapäivänä

kaikki tai ei mitään tulokset

kaikki tai ei mitään tulokset julkaistaan päivittäin klo 21:00 Veikkaus.fi-sivustolla. Pelissä arvotaan 12 numeroa 24:stä ja Onnenapilan ”onnennumero” 1-4:stä.

Jätä kommentti