ihana synonyymi: Mikä on hullun synonyymi?

Mikä on hullun synonyymi? Vastaus mielenvikainen. Mielenvikainen tarkoittaa henkilöä, jolla on sairas mieli tai joka on sairastunut mielisairauteen. Mielisairauteen sairastuneen henkilön käytös voi olla outoa, irratiionalista tai väkivaltaista. Mielenvikainen voi olla myös hyvin herkkä ja hermostunut.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta ihana synonyymi

Mitä on synonyymi?

Synonyymi tarkoittaa sanaa, jolla on sama tai ainakin hyvin lähellä oleva merkitys toisen sanan kanssa. Synonyymit voivat olla eri kielillä, mutta usein ne ovat samalla kielellä. Yleisimmät synonyymit ovat iso ja suuri sekä pieni ja pikkuruinen. Sanojen merkitykset voivat myös vaihdella hieman eri konteksteissa, jolloin ne ovat kontekstisyklisiä synonyymeja.

Mitä vastaat jos joku kysyy mikä meno?

Jos joku kysyy, miten voin, sanon yleensä, että minulla menee hyvin. Asiat sujuvat hyvin.

Mitä vastaat jos joku kysyy mitä kuuluu?

”Mitä kuuluu?” -kysymys on yksi ystävällisimmistä ja helppoimmista tapoista osoittaa kiinnostusta toista ihmistä kohtaan. Se on myös hyvä tapa saada ajankohtaista tietoa toisesta ihmisestä ja hänen elämästään. Vastaamalla rehellisesti ja avoimesti ”Mitä kuuluu?” -kysymykseen voit saada paljon tietoa toisesta ihmisestä ja hänen elämästään.

Mikä on miten menee englanniksi?

Mitä kuuluu? Miten menee? Nämä molemmat ilmaisut tarkoittavat samaa asiaa englanniksi, ja molempia käytetään kysyttäessä, miten jollakulla menee.

Jätä kommentti