hiki englanniksi: Mikä on hidas englanniksi?

Slow on englanninkielinen sana, joka tarkoittaa ”hidasta”.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta hiki englanniksi

Mikä on koski englanniksi?

Koski on jokiosuus, jossa vesi virtaa nopeammin kuin ympäröivällä alueella. Kosket johtuvat usein joen uoman muutoksesta, kuten jyrkänteestä tai veden tiellä olevasta lohkareesta. Koski voi johtua myös siitä, että joen virtaus virtaa rauhalliselle alueelle, kuten järveen.

Mikä on kumi englanniksi?

Kumi on materiaali, jota käytetään monissa eri tuotteissa. Sitä valmistetaan Hevea Brasiliensis -nimisen puun mehusta. Tämä mehu muuttuu kumimateriaaliksi, jota voidaan käyttää renkaiden, letkujen ja muiden tuotteiden valmistukseen.

Mikä on opisto englanniksi?

Opisto on oppilaitos tai sen osa. Opisto voi olla korkea-asteen oppilaitoksen tutkintoa antava oppilaitos, korkeakoulun tai liittovaltion yliopiston osa, ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos tai keskiasteen oppilaitos.

Mikä on suomeksi Rapid?

Rapid on suomeksi ripeä. Se on myös nopea. Vikkelä tarkoittaa myös nopeaa.

Mikä on niemi englanniksi?

Viitta on vesistöön työntyvä maa-alue, joka ulottuu yleensä suhteellisen kapeaan kohtaan. Kumpare on maastonkohta, joka ulottuu mereen tai muuhun vesistöön ja tarjoaa yleensä näköalapaikan. Kylki on kapea, pitkänomainen, vesistöön työntyvä maa-alue.

Mikä on puro englanniksi?

Puro on vesistö, joka virtaa maassa olevan kanavan läpi. Purot voivat olla joko luonnollisia tai keinotekoisia.

Mikä on Salmi englanniksi?

Salmi on kapea salmi tai vesilahti kahden maamassan välissä.

Mikä on kaksimielinen?

Kaksimielisyys tarkoittaa usein sitä, että joku on pikkutuhma tai vihjaa seksuaalisuudesta. Kaksimielisyys voi olla myös tarkoituksellista, ja sitä käytetään usein vitsinä tai huumorina. Kaksimielisyyttä voi olla myös sanoissa tai sanonnoissa, joilla on useita eri merkityksiä.

Mikä on rinse suomeksi?

Huuhtoa tarkoittaa pääsääntöisesti nesteen huljuttamista tai kiertämistä tietyssä tarkoituksessa. Huuhto voidaan tehdä esimerkiksi kankaalle tai vaatteille tarkoitetulla suihkulla tai virtsalla. Sanan alkuperä on mahdollisesti latinan sanasta ’rinsere’, joka tarkoittaa ’huuhtelua’.

Mikä on englanniksi jänis?

Jänis on nisäkäs, joka kuuluu Leporidae-heimoon, johon kuuluvat myös jänikset. Jänikset ovat kaneja suurempia, ja niillä on pidemmät jalat ja korvat. Ne ovat yleensä myös nopeampia ja urheilullisempia.

Mikä on kangas englanniksi?

Kangas on kankaan tai tekstiilin pala, jota käytetään eri tarkoituksiin, kuten puhdistukseen, käärimiseen ja niin edelleen.

Mikä on Lahti englanniksi?

Lahti on kaupunki Suomessa. Se sijaitsee maan eteläosassa, Vesijärven rannalla. Lahti on Päijänteen Tavastian maakunnan pääkaupunki. Kaupungissa asuu 101 788 asukasta (31. tammikuuta 2019), mikä tekee siitä Suomen yhdeksänneksi suurimman kaupungin.

Jätä kommentti