helsinki tampere etäisyys: Kuinka pitkä matka on tampereelta helsinkiin?

Helsingin ja Tampereen keskustojen välimatka eli etäisyys on 160 km. Teitä pitkin mitattuna se on tietysti enemmän. Etäisyys Helsingistä Tampereelle on 180 kilometriä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta helsinki tampere etäisyys

Kauanko kestää ajaa Tampereelta Helsinkiin?

Ajomatka Tampereelta Helsinkiin kestää arviolta 2 tuntia 0 minuuttia.

Kauanko kestää Hämeenlinnasta Helsinkiin?

Ajomatka autolla Hämeenlinnasta Helsinkiin kestää noin 1 tunti 11 minuuttia. Linnuntietä mitattuna etäisyys Hämeenlinnasta Helsinkiin on 96 kilometriä.

Kauanko Lahdesta ajaa Helsinkiin?

Lahdesta Helsinkiin ajaa noin tunnin. Matkan pituus on noin 104 kilometriä.

Montako kilometriä on Helsingistä Ouluun?

Helsingistä Ouluun on matkaa noin 600 kilometriä. Junalla se taittuu jopa viidessä ja puolessa tunnissa.

Paljonko maksaa junalippu Helsingistä Tampereelle?

Hinta riippuu junalipun tyypistä ja varauksen ajankohdasta. Keskimäärin junalipun hinta on 21 euroa, mutta edullisimmillaan se voi olla vain 21 euroa. Varauksen yhteydessä on mahdollista ostaa erilaisia junalipputyyppejä, kuten normaali, välipysäköinti- tai Business-luokan lippuja.

Miten pitkä matka?

Tämä on yleinen kysymys, kun ihmiset ajattelevat matkustamista. Se voi olla vaikea sanoa tarkkaa matkan pituutta, koska se riippuu useista tekijöistä, kuten reitistä, jota kuljetaan, ja siitä, kuinka nopeasti ajetaan. Yleensä matkan pituus voidaan määrittää ajettavan reitin mukaan.

Mistä Mihin reittihaku?

Reittihaku.org on käyttäjille täysin ilmainen reittiopaspalvelu. Palvelussamme voit käyttää reittihakua sekä selata ja zoomata karttaa. Voit tehdä reittihakuja antamalla lähtöpaikan ja määränpään kartan yläpuolella oleviin hakukenttiin. Kirjoita hakukenttään hakemasi reitti (esim. ”Helsinki-Vantaa lentokenttä” tai ”Rovaniemi-Oulu”). Klikkaa ”Hae reitti” -nappia. Reittihaku näyttää sinulle mahdolliset reittivaihtoehdot ja niiden aikataulut. Voit myös tallentaa suosikkireittisi.

Miten pitkä matka on Rovaniemeltä Helsinkiin?

Helsingin ja Rovaniemen välinen etäisyys on noin 820 kilometriä. Junamatka taittuu nopeimmillaan aikaan 8:22. Helsingistä Rovaniemille lähtee useita vuoroja päivässä, joten voit valita lähdetkö matkaan aamusta vai vietätkö mieluummin yön junassa.

Kauanko kestää junalla Oulusta Helsinkiin?

Junamatka Oulusta Helsinkiin kestää parhaimmillaan alle 5,5 tuntia. Etäisyyttä on yli 600 kilometriä.

Mistä tietää miltä raiteelta juna lähtee?

Miltä raiteelta juna lähtee?

Junalähdöt-aikataulupalvelusta saat tietää miltä raiteelta juna lähtee. Tarkasta junien lähtö- ja saapumisajat kaikilta Suomen henkilöliikenneasemilta.

Onko R-juna lähijuna?

R-juna on lähijuna, joka kulkee Helsingistä Lahteen, Kouvolaan ja Kotkan satamaan sekä Riihimäen kautta Nokialle. Lähijunareitit ovat yleensä lyhyitä, ja ne kulkevat usein kaupunkien keskustoista. R-junalla voi matkustaa myös Riihimäen ja Nokian välillä.

Kauanko juna pysähtyy?

Onko juna lähtee ilmoittamatta?

Kauanko juna pysähtyy riippuu asemasta. Juna voi pysähtyä 2 – 30 minuuttia. Junan lähettäjä tai juna ei anna lähtömerkkejä, vaan juna lähtee liikkeelle ilmoittamatta.

Miten laskea reitin pituus?

Pisteiden välisen etäisyyden mittaaminen ei ole aina helppoa. Google Maps voi auttaa tässä tehtävässä. Hiiren kakkospainikkeella klikkaamalla voit valita lähtöpaikan ja mittauksen aloittamisen. Kun olet valmis, valitse alareunassa olevasta kortista Sulje.

Mikä on reitti?

Reitti on määritelty kulkuväylä, joka on tietyn mittainen ja suuntainen. Reittejä voivat olla esimerkiksi laivareittejä tai vesiväyliä, jotka on viitoitettu merkein ja ovat kulkukelpoisia laivoille tai veneille. Bussireittejä kutsutaan myös linja-autoliikenteen reitteiksi.

Mistä voi ostaa junalippuja?

Junalipun voi ostaa ennen matkaa ilman kontaktia itsepalvelukanavistamme – VR Matkalla-sovelluksesta, vr.fi:stä tai lippuautomaatista. Lippuja saa myös R-kioskeilta sekä ensi viikolla avautuvilta lipunmyyntipisteiltä Helsingistä ja Tampereelta.

Jätä kommentti